8 TOP zahraničných módnych blogov pre akčné ženy

0
8 TOP zahraničných módnych blogov pre akčné ženy

Nemám si čo obliecť! Poznáte to dôverne? Alebo to nestíhate ani riešiť a navlečiete sa do prvej čistej blúzky a utekáte na stretnutie či do práce.

Disponovať doma inteligentným šatníkom, ktorý vám nezaberie veľa miesta, je vždy šik, viete si jednotlivé kúsky kombinovať a nestrávite uvažovaním čo na seba dlhšie ako dve minúty je ozajstné umenie. Skrine nám občas praskajú vo švíkoch, ale reálne z nich nedokážeme vyrobiť žiaden schopný outfit.

Pre tie, ktoré hľadajú inšpiráciu čo si obliecť do práce sme zostavili malý zoznam úspešných módnych blogov, ktoré sa zaoberajú aktuálnymi trendmi pre pracujúce ženy. Blogy sú každodennou inšpiráciou pre všetky ženy, ktoré v práci chcú vyzerať šik. Niečo pre seba si v nich nájdete či už pracujete v konzervatívnom alebo kreatívnom sektore.

Či už hľadáte momentálnu inšpiráciu alebo potrebujete generálne prevetrať svoj šatník, som si istá, že podnety od zahraničných blogeriek potešia . Neurčujem špeciálne poradie podľa obľúbenosti, každý je iný a má niečo do seba, poďme teda pekne podľa abecedy.

Anh a jej blog „Od 9 do 5tej šik“ zdroj: http://9to5chic.com/

Anh z Kalifornie pracuje ako marketingová directorka, napriek tomu má konzervatívnejší štýl. Jasný zámer je zakotvený už v názve jej blogu. V každom outfite je ale nápad. Uprednostňuje ležérny a neutrálny vzhľad, eleganciu a ženskosť.

Ateliere DORE zdroj:http://www.atelierdore.com/

Ateliér Doré je kreatívne štúdio. Blog má nezameniteľný francúzsky štýl, autorka ho najprv písala ako svoj osobný blog a neskôr sa prirodzene transformoval do kreatívneho biznisu. Web je aj v anglickej verzii.

O nových trendoch v topánkach si môžete prečítať tu.

Folake zdroj: http://stylepantry.com/category/fashion/

Folake za mňa vystihujú určite slová veselosť a pestrosť. Ak túžite po farebných kombináciách, pozrite sa na jej živý a neuveriteľne pestrý štýl. Konzervatívne prvky prekladá rôznorodými vzormi, farbami a kreatívnym strihom.

Tanesha „Girl with curves“ zdroj: https://girlwithcurves.com/  Tanesha

Tanesha je výnimočná mama, podnikateľka a stylistka v jednom a jej úspešný blog o móde, kráse a inšpirácii je určený najmä ženám s krivkami. Jej štýl je menej formálny, ale stále vhodný pre biznis ženy. Nebojí sa kombinácií a vrstvenia jednotlivých kúskov. Pre mňa je zároveň vzorom ženy sršiacej zdravou sebaistotou a šťastím.

Mary a jej blog Memorandum zdroj: http://www.memorandum.com/

Mary a jej blog Memorandum je stelesnením dokonalosti ako sa obliecť biznisovo a pritom ostať šik. Svoje biznis outfity dokonca kategorizuje pre rôzne potreby, ako napr. konzervatívne/kreatívne či neformálne. Ak stále hľadáte, tu sa isto zastavíte na dlhšie. Zároveň má, pre mňa, geniálne prepojenie s predajom priamo cez Instagram.

Not Dressed As Lamb  zdroj: http://www.notdressedaslamb.com

Not Dressed As Lamb je úspešný blog, ktorý rozbehla žena po 40 – ke. Verí, že ženy všetkých vekových kategórii môžu nosiť veci, ktoré im vyhovujú, páčia sa im a zároveň sú vhodné na danú príležitosť. Nápaditý blog utvrdzuje všetky ženy v tom, aby sa zbavili všetkých predsudkov a vzorov. Je potrebné v prvom rade neriešiť vek, ale počúvať samú seba a svoj vnútorný hlas.

Olivia a jej Corporate Catwalk zdroj:http://oliviajeanette.com/

Ďalším blogom, ktorý robí to, čo hovorí („Korporátna catwalk“). Olíviu definuje elegantný až ostrý biznis look. Má zmysel pre detail a jej oblečenie je vždy doplnené výraznými opätkami a doplnkom v podobe šatky či bižutérie.

SED BONA zdroj: http://www.sedbona.com/

Tento blog je mi nesmierne sympatický. Dokáže prostredníctvom fotiek zachytiť malý príbeh. Uprednostňuje kvalitu na úkor kvantity. Používa variácie krásnych sukní a sústredí sa na ženské krivky. Miluje farebnosť, ale rovnako sa dokáže vyhrať s monochromatickým vzhľadom.

Máte módny blog, ktorý vás inšpiruje? Podeľte sa oň s nami!

žiadne príspevky na zobrazenie