Akčné ženy opäť v Košiciach – Inšpiratívne stretnutie pre všetky podnikavé a aktívne ženy

0
Akčné ženy opäť v Košiciach – Inšpiratívne stretnutie pre všetky podnikavé a aktívne ženy

V sobotu 5. mája sa stretnú v Košiciach už po druhýkrát Akčné ženy. Na účastníčky čaká príjemný večer plný inšpiratívnych prednášok a diskusií. Príďte sa motivovať, oddýchnuť si od každodenných povinností a nadviazať nové kontakty.

Akčné ženy z východu, ktoré si plnia svoje sny, môžete spoznať už 5. mája od 16:00 hod. v GESTO cafe & brunch na Nám. L. Novomeského 13 v Košiciach. Čaká vás veľa motivácie, nových informácií a kontaktov. Vezmite si so sebou aj dostatočný počet vizitiek, dôležitú časť podujatia bude tvoriť aj networking. Každú účastníčku čaká darček a nebude chýbať ani tombola. V cene vstupenky je zahrnutý welcome drink, malé občerstvenie, tombolový lístok a najmä bohatý program.

Môžeme sa tešiť na sedem žien, pre ktoré je práca rovnako ich vášňou aj koníčkom. Zároveň ňou pomáhajú aj iným ženám, či už profesionálne rásť, alebo zvyšovať si sebavedomie vďaka zdravému životnému štýlu a neustálej motivácii.

Zdroj foto: Akčné ženy v Košiciach

Kristína Kováčiková je partnerom v spoločnosti EXACT RECRUITMENT. Vedie a mentoruje tím headhunterov a spolu s Ivanou Brutenič je odborným garantom konferencie TREND LinkedIn Academy. Špecializuje sa na employment branding, social media kampane a tréning out-of-the-box myslenia pre manažérov. V rámci svojich LinkedIn služieb im pomáha trénovať kreativitu, pozerať sa na recruitment aktivity na sociálnych médiách inak a zlepšovať ich výsledky. Tému kreativity v manažmente lektoruje aj na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Vo svojej prednáške prezradí, ako sa efektívne odprezentovať v práci či biznise a získať tak novú prácu alebo klientov pre svoje podnikanie. Zároveň nám povie viac o možnostiach sociálnej siete LinkedIn.

Tému “Ženy v mužskom svete” zastreší Mária Virčíková. Technologická inovátorka, podnikateľka a odborníčka na umelú inteligenciu, je aj spoluzakladateľka firmy MATSUKO, ktorá sa dostala do finále Startup Awards v Bratislave (2017) a Startup World Cup v Prahe (2017). MATSUKO vyvíja Skype budúcnosti – komunikáciu vo forme trojrozmerných hologramov. Pôsobí aj ako dobrovoľníčka združenia Aj Ty v IT, ktoré povzbudzuje dievčatá a ženy k výberu štúdia a kariéry v IT. V minulosti študovala, učila a robila výskum v oblasti interakcie človek-robot na Technickej univerzite v Košiciach a absolvovala študijné pobyty napríklad na Cambridge University, Max Planck Institute, Bauman State University. Mária bola osobnosťou “30 pod 30” rebríčka časopisu Forbes (2014, 2015), externá konzultantka firmy Google (2014), TOP študentská osobnosť Slovenskej republiky po záštitou prezidenta SR, študentská osobnosť Slovenska v kategórii matematicko-fyzikálne vedy a informatika (2013) a spoluorganizátorka prvej návštevy humanoidného robota ASIMO na Slovensku (2013).

Video z predošlého podujatia nájdete aj tu

Ako spolu súvisí psychológia a tanec? Natali Vince vo svojom živote spojila niekoľko vášní. Vyučuje psychológiu stredoškolákov i dospelých a snaží sa odovzdávať svoje know-how o výchove a sebarozvoji v bežnom živote, či na sociálnych sieťach. Poskytuje tiež psychologické poradenstvo ako školská psychologička a popri tom sa už 10 rokov ako lektorka venuje výuke salsy na kurzoch v Košiciach.

O tom, aký je to pocit, keď je práca koníčkom, nám bude rozprávať aj Monika Šrenkelová – fyzioterapeutka telom aj dušou, fanatička do anatómie ľudského tela, aktívna športovkyňa. Monika je Košičanka, šťastná mama dvoch veľkých synov, autorka liečebnej metodiky Correct Body Systém. Venuje sa najmä ženám po pôrode, odrehabilitovala takmer 4000 žien, z toho takmer každá mala diagnostikovanú dg.popôrodnú diastázu. Mamičky ju poznajú aj ako „Rehab Women“. Prednášky a kurzy o náprave popôrodného stavu robí po celom Slovensku. Založila Asociáciu Diastáza a Materstvo, práve kvôli chýbajúcej osvete a na evente nám prezradí aj to, ako si zachovať pevné bruško.

Lucia Wagner, veľká ambasádorka zdravého životného štýlu, zo svojho hobby vytvorila rovnako podnikanie. Zdravému životnému štýlu sa venuje už viac ako 10 rokov. Založila stránku Fit Recepty s cieľom pomôcť a naučiť čo najviac ľudí, že jesť zdravo a fit sa dá jednoducho, chutne a nie je to žiadna nuda. Po presťahovaní sa do USA sa začala projektu venovať naplno a vo svojich 21 rokoch vydala svoju prvú kuchársku knihu Fit recepty. Od vtedy publikovala v SR a ČR už viac ako 10 titulov, z ktorých sa mnohé stali bestsellermi a inšpirovali už niekoľko desiatok tisíc priaznivcov zdravého životného štýlu. Do svojej online komunity pritiahla už viac ako 110 000 fanúšikov. Okrem zdravého jedla rada cvičí, tancuje, číta a cestuje.

https://www.instagram.com/p/Bg4Hf_XlX7a/?taken-by=akcnezeny.sk

Jana Beerová a Miroslava Korytková sú majiteľky agentúry LEMUR, v ktorej sa spolu s kolegami od roku 2009 venujú reklame, marketingu a public relations. Košičanka a Prešovčanka, ktoré spojila vysoká škola, nám porozprávajú o priateľstve a podnikaní a prezradia niekoľko praktických tipov na prezentáciu značiek, projektov či osobnú prezentáciu online aj offline.

Chcete sa dozvedieť ako úspešne podnikať na diaľku a získať viac ako 100 000 fanúšikov? Alebo ako skĺbiť podnikanie a zdravý životný štýl? Nenechajte si ujsť Akčné ženy v Košiciach. Odchádzať budete s nadšením, pozitívnou energiou, informáciami a novými kontaktmi. Neminie vás ani malá pozornosť od akčných žien. Tešíme sa na vás v Košiciach!

Lístky sú dostupné tu: https://tickpo.sk/detail/akcne-zeny-v-kosiciach

žiadne príspevky na zobrazenie