Aké výzvy na zmeny nás čakajú v 2021?

0
Aké výzvy na zmeny nás čakajú v 2021?

Čo nás čaká v roku 2021? Zmena vedomia a prepájanie hemisfér pokračuje i na globálnej úrovni. Nefunkčné sa bude dočisťovať a odrážať podľa úrovne, v ktorej sa meníme. V akých životných urovniach môžete pocítiť výzvy na zmeny a ako ich efektívne uchopiť?

? Vzťahy – EMOČNÁ ÚROVEŇ sprevádzaná zvedomením: „Kde pramenia moje pocity, keď sa ku mne niekto chová tak ako sa mi nepáči? Vo mne.“ Príde k rozpúšťaniu „obetí“. Prečíajte si aj: 10 spôsobov, ako prestať byť obeťou a byť emocionálnejšie silnejšia? Odporúčam emočnú úroveň čistiť a zachovať si svoju autenticitu. Nemáme emócie odstrániť – len tie uviaznuté, ktoré nesúvisia s prítomnosťou, a spúšťajú sa mnohokrát automatizovane.

? MENTÁLNA ÚROVEŇ – prejavy môžu prísť cez peniaze či prácu ale i iné. Môžete použiť zvedomenie: „To čo mi odovzdali pred 10-40 rokmi už môže byť po lehote splatnosti.“ Hľadajte v pôvodnej rodine, aby mohlo dôjsť k rozpusteniu starých vzorcov. Pri strate práce, istoty poslúži zvedomenie: ,“Na danú situáciu sa pozerám ako na novú príležitosť. Tam kde niečo odchádza, ostáva priestor na nové.“ Situácie nás budú vyzývať k zmene uhlov pohľadu i myslenia.

mozog
Adobe Stock

? DUCHOVNÁ ÚROVEŇNechávam každého kráčať cestou a rýchlosťou pre ktorú sa rozhodne. Obzvlášť pozor na rodinu a blízkych na ktorých nám záleží. To, že som ja „prebudenejší“ alebo uvedomelejší neznamená, že mám právo niekoho súdiť.

? FYZICKÁ ÚROVEŇ
– telá sa kalibrujú, žiadajú o zmenu prístupu, možno to už prežívate. Prejavy sú rôzne – živšia strava, menej mäša, otužovanie, nižšia chuť k alkoholu cigaretám, viac pohybu. Mňa telo vyzvalo tento rok – potreba väčšieho pohybu (moja obrovská téma) iste neutíchne ani v budúcom roku, pre nikoho z nás.

Zvedomenie: Hľadám príčinu „bolesti“ na tele i v emočnej či mentálnej úrovni. Západná medicína má mnoho plusov, no konzumáciou tabletiek na úzkosti, bolesti, či zápaly nevyliečime príčiny prejavov – hlbšie ukryté zranenia. Navyše hľadať a spracovať mentálnu/emočnú úroveň je omnoho bezbolestnejšie ako nechať vyrezať zmutované tkanivo okolo dlhoročne usadených blokov.

?V deň svojich narodenín sa každý z nás posunie do novej ročnej bilancie. Pokúste sa pozrieť na výzvy, ktoré vám prišli do života napríklad pred 9-18-27 rokmi. Máte pocit, že ste ich neuchopili a nespracovali? Máte 2 možnosti – spracovať ich vedome, alebo počkať, kým sa zjavia a budete vyzvaní. Ako sa rozhodnete?

žiadne príspevky na zobrazenie