Ako otvoriť dvere príležitostiam? Pozrite si najlepšie vzdelávacie kurzy pre ženy!

0
Ako otvoriť dvere príležitostiam? Pozrite si najlepšie vzdelávacie kurzy pre ženy!
unsplash.com

Chcete zmeniť prácu? Alebo si po materskej hľadáte zamestnanie? Alebo snívate o vlastnom podnikaní? Stratili ste prácu a potrebujete získať novú kvalifikáciu? V dobe, kedy sa už veľa vecí presúva do online priestoru, máte neobmedzené možnosti aj na získanie vzdelania. 

Chcete sa stať dizajnérkou? Chcete tvoriť weby? Túžite byť grafičkou? Môžete sa stať čímkoľvek, a všetko sa môžete naučiť z pohodlia domova. Nové zručnosti získate efektívnymi online kurzami, ktoré zvýšia vašu sebadôveru a pomôcť vám prosperovať.

  • Objavte nástroje, vďaka ktorým bude vaše podnikanie úspešné.
  • Zdokonaľte sa vo svojich schopnostiach.
  • Pripravte sa na kariéru, ktorú ste si vysnívali.

Urobili sme prierez takýmito kurzami a vybrali sme 5 najvhodnejších, ktoré by mohli zaujať práve dámy.

1. Tvorba podcastov

V online kurze Tvorba podcastov sa naučíte ako jednoducho a hlavne kvalitne nahrať a spracovať svoj prvý podcast. V úvode sa dozviete, na čo všetko treba pri tvorbe podcastov myslieť, ako odhlučniť a pripraviť miestnosť na nahrávanie.

Naučíte sa o rozdieloch medzi rekordérmi a otestujete mikrofóny. Po úvode do celej oblasti podcastov prejdete k samotnému nahrávaniu, mastrovaniu a napokon strihu. A aby ste svoj podcast vedeli dostať do sveta, v kurze vám ukážu, ako ho uploadnuť na streamovacie služby.

Foto: pixabay.com

2. Visual Design Digital: Photoshop

Visual Design Digital: Photoshop je online kurz grafiky, v ktorom sa naučíte pracovať s Adobe Photoshop, ktorý je najpoužívanejším nástrojom na prácu s rastrovou grafikou. S Adobe Photoshop viete upravovať nielen fotografie, ale vyrábať akékoľvek grafické materiály od plagátov, letákov, reklamných bannerov až po návrh dizajnu webstránky.

Online kurz grafického dizajnu je prispôsobený pre úplných začiatočníkov, ktorí nemajú s tvorbou grafiky a s grafickým dizajnom žiadne alebo len malé skúsenosti.

Zdroj foto: classcentral.com

3. Prezentačné zručnosti

Prezentačné zručnosti alebo rečnenie pred ľuďmi je zručnosť, ktorú väčšina z nás určite niekedy v živote potrebuje. Ak zažívate pred prezentáciou trému a stres, tento kurz je pre vás. V kurze sa naučíte, že tréma nemusí byť pre vás prekážkou dobrej prezentácie. Práve naopak.

Prezentovanie je zručnosť ako akákoľvek iná, čo znamená, že si ju vieme osvojiť a vieme sa v nej tréningom zdokonaľovať. Kurz Prezentačné zručnosti vám dá viacero osvedčených postupov, ako zlepšiť tvoje vystupovanie pred ľuďmi. Pomôže vám zbaviť sa stresu a trémy, zistíte, čo máš robiť počas prezentácie s rukami, ako najlepšie využívať svoj hlas, ako sa pohybovať po pódiu, ako pracovať s publikom. Naučíte sa ako zakomponovať do svojej prezentácie príbeh alebo akú štruktúru by mal mať váš prejav.

4. Branding – budovanie úspešnej značky

Tento online kurz Brandingu je určený pre všetkých nadšencov marketingu a budovania značky. Aby firma dosiahla úspech, zostala na trhu dlhý čas a získala si verných zákazníkov, musí fungovať ako značka.

Ľudia majú tendenciu dôverovať značkám, kvalitná značka sa stáva pre ľudí nákupnou možnosťou číslo jedna. To je aj dôvod, prečo sa ľudia zvyknú vrátiť k svojej poslednej značke a nakupovať znova a znova. Ak ich značka robí spokojnými, prečo by mali zmeniť svoje nákupné zvyklosti?

Všetky ONLINE kurzy máte už od 49,00 €

To je dôvod, prečo musíte zmeniť vašu obchodnú stratégiu a orientovať sa na značku, nájsť svoje jedinečné publikum, plniť ich túžby a prinášať vysokú hodnotu, kým sa nestanú vašimi vernými zákazníkmi.

5. Social media marketing

Tento online kurz vás naučí plávať v modrých vodách Facebook-u, a tiež Instagram-u. Ak ste úplný social media začiatočník a Facebook používate len na uploadnutie najnovšej fotky svojho šteniatka, tento kurz je pre vás ako stvorený. Začnete od absolútnych základov ako založenie a nastavenie Facebook Page, dozviete sa formáty postov a, samozrejme, naučíte sa nasadzovať reklamy.

Foto: pixabay.com

Ale ak aj máte za sebou nejaké tie skúsenosti, nemusí to byť na škodu vypočuť si veci, ktorým už možno trochu rozumiete, aj od niekoho iného, zapojiť sa do diskusie, overiť si niektoré skills, či využívate potenciál social media kanálov naplno. Určite sa veľa naučíte!

V ponuke learn2code je ešte veľa ďalších kurzov, ktoré rozhodne stoja za pozornosť, napríklad Email marketing, Client management (ako získavať klientov), Kurzy fotografovania, Tvorba contentu, Tvorba loga, Canva, WordPress alebo Adobe Illustrator. Taktiež sa môžete naučiť napríklad aj angličtinu.

Čo je súčasťou kurzov

  • videotutoriály,
  • 1,5 až po 20 hodín kurzov v závislosti od druhu kurzu,
  • certifikát o absolvovaní kurzu,
  • moderované diskusné fórum,
  • garancia vrátenia peňazí do 14 dní v prípade nespokojnosti,
  • pri každom kurze je hodnotenie, takže viete, nakoľko boli ľudia s kurzom spokojní,
  • všetky kurzy sú za predplatné na jeden mesiac 49 eur, čiže viete si spraviť aj dva naraz,
  • celú ponuku kurzov nájdete na learn2code.sk.

žiadne príspevky na zobrazenie