Ako sa obliekať na jesenné prechádzky a na športové aktivity v prírode?

0

Ak máte v zamestnaní predpísaný dress code, o to viac sa neviete dočkať, kedy prídete domov z práce a budete sa môcť obliecť do niečoho pohodlnejšieho.

Ležérne oblečenie ženy milujú a využívajú ho nielen na doma, ale aj navonok. Stačí sa poobzerať okolo seba a v uliciach natrafíte na ženy a dievčatá, ktoré sú od hlavy až po päty oblečené v ležérnom oblečení. Ako sa ale obliekať na jesenné prechádzky a na športové aktivity v prírode?

Športové legíny a vetruvzdorná športová bunda

Chodievate behávať, venujete sa nordic walkingu? V tom prípade by vám v šatníku nemali chýbať športové legíny. Medzi najkvalitnejšie športové legíny radíme aj značkové športové legíny Adidas, ktoré sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý nekúše, je pevný, chráni pred vetrom a je maximálne pohodlný, takže v ňom zvládnete aj náročnejšie športové aktivity. Na jeseň využijete hrubšie športové legíny, v zime zase podšité športové legíny.

Športové legíny si vyberajte aj podľa športu, ktorému sa plánujete venovať. Iné legíny zúžitkujete na beh, iné zase na cvičenie vo fitness centre.

foto: pixabay.com

Vetruvzdorná športová bunda, teplé čelenky a pohodlná obuv

K športovým legínam odporúčame kombinovať športové značkové vetruvzdorné športové bundy z nepremokavého materiálu, aby vietor a ani dážď nemali šancu. Na hlave oceníte aj pletené čelenky z vlny, poprípade športové čelenky z Merino vlny. Na nohy si môžete dať buď dámske členkové tenisky, alebo nízke turistické (trekové) topánky s protišmykovou podrážkou. Všetko záleží od terénu, do akého sa chystáte.

Ak plánujete ísť na prechádzku po meste, odporúčame členkové tenisky. Ak ale plánujete ísť do prírody, počítajte s mokrým a šmykľavým terénom, kedy netreba nič podceňovať. V prípade, že vám býva zima od členkov, na športové legíny si obliekajte vlnené štucne. Pri veternom počasí je potrebné mať pod športovou bundou aj mäkkú flísovú mikinu so zapínaním pod krk.

žiadne príspevky na zobrazenie