Ako využívať sociálne siete efektívne? Teraz máte jedinečnú šancu vyťažiť z toho maximum!

0
Ako využívať sociálne siete efektívne? Teraz máte jedinečnú šancu vyťažiť z toho maximum!
Zdroj: Unsplash.com

Sociálne siete sú neoddeliteľnou súčasťou podnikania. Ak sa potrebujete lepšie zoznámiť s YouTubom, Instagramom, Facebookom, LinkedInom či Pinterestom, môžete sa tešiť na webináre s kvalitnými odborníkmi a za cenu, ktorá sa rozhodne neodmieta!

Ponúkame vám balíček 8 webinárov, ktoré sú zamerané na spomenuté platformy. Z pôvodnej ceny €85,60 si ho teraz môžete zadovážiť iba za €40,00! Lístky sa dajú kúpiť TU. Tak čo, stanete sa majstrami sociálnych sietí? Lektori vám ukážu, ako na to. V balíku nájdete:

AKO NAŠTARTOVAŤ SVOJ YOUTUBE KANÁL

Máte na Youtube založený profil, ale nie ste tam aktívny? Chcete začať alebo ste už začali s videoobsahom ale váš kanál len pomaličky získava sledovateľov? Pozrite si záznam z webinára s Lukášom Grecom a naštartujte sa na vašom Youtube kanáli! Budeme sa sústrediť na konkrétne body – viac informácií o webinári.

Zdroj: Unsplash.com

AKO NA SKUTOČNÝ BIZNIS CEZ LINKEDIN

Máte svoj podnik, ale trápi vás prechod do online sveta? Skutočným pomocníkom pre vaše podnikanie môže byť vstup na sieť Linkedln. Ste tam prihlásený, ale vaša aktivita je na bode mrazu? Chcete získavať skutočných zákazníkov a vytvárať obchodné príležitosti?

Pozrite si náš webinar s Viktorom Kostickym a naštartujte sa na Linkedlne do ďalšej sezóny. Budeme sa sústrediť na obchodné stratégie, psychológiu predaja a tiež úpravu vášho profilu. Interaktívny webinar je určený pre užívateľov siete Linkedln, ktorých cieľom je predaj. Súčasťou je možnosť kladenia otázok pred a počas vysielania. Viac informácií o webinári.

TRENDY NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH V ROKU 2021

Tvorte obsah s hodnotou. Plánujte, budujte komunitu a buďte sami sebou.

Webinár je určený pre mierne pokročilých užívateľov Instagramu, ktorí sa orientujú v terminológii a chcú sa inšpirovať ako tvoriť obsah, ktorý je fresh a atraktívny pre followera. Zaujímajú sa o dianie vo svete sociálnych sietí a chcú mať prehľad, aké novinky sa svetu predstavili za posledné obdobie. V úvode si povieme niečo o aktualitách za posledný mesiac, prečo sú Reels také populárne a aký typ obsahu priniesli na Instagram. Prezradíme tiež, prečo má Clubhouse taký úspech a kam smeruje tvorba obsahu v zahraničí. Viac informácií o webinári

INSTAGRAM PRE HANDMADE BIZNIS Č.1-3

Instagram pre handmade biznis č.1. Kurz je určený pre ľudí, ktorí nemajú pre svoj biznis vytvorený Instagram účet a chceli by začať budovať svoju značku. Spoločne si prejdeme, ako na to. Vysvetlíme si základné pojmy a fungovanie tejto platformy.

Instagram pre handmade biznis č.2. Kurz je určený pre ľudí, ktorí už majú založený účet, orientujú sa v pojmoch, pridávajú príspevky ale nevidia posun a rast účtu.

Instagram pre handmade biznis č.3. V treťom pokračovaní sa zameriame na reklamu pre váš biznis. Typy a formáty. A pozrieme sa na kategóriu Shopping a Guides v účte. Viac informácií o webinári.

Zdroj: Unsplash.com

FACEBOOK BUSINESS MANAGER

Sociálne siete sú stále trendom a priestorom, kde sa uskutočňuje aj reálny obchod. Facebook popisuje Business Manager ako „Nástroj na Facebooku, ktorý vám pomôže s organizáciou a správou firmy. Účelom je pomáhať inzerentom s integráciou marketingových aktivít na Facebooku v rámci firmy aj v rámci spolupráce s externými partnermi.“ Je to nástroj a miesto, kde môžete šikovne spravovať všetky svoje marketingové a reklamné aktivity. Viac informácií o webinári.

PINTEREST AKO EFEKTÍVNY NÁSTROJ NA ROZVOJ PODNIKANIA

Zoznámte sa s platformou Pinterest pre podnikanie! Začnite ju využívať ako efektívny nástroj pre svoj biznis. Tento webinár je určený pre všetkých, ktorí sa chcú zoznámiť s Pinterestom pre podnikanie. Ukážeme si, čo znamená a ako funguje firemný Pinterest a ako je možné túto platformu využiť pre rozvoj vášho podnikania. Viac informácií o webinári.

Zdroj fotografií: Unsplash.com

žiadne príspevky na zobrazenie