Ako zariadiť izbu v malom byte?

0
Ako zariadiť izbu v malom byte?

Nezáleží na tom, či už dospievajú, sotva začali chodiť do školy alebo sú ešte len dojčence. Pre svoje deti si skrátka vždy želáme to najlepšie, ale v detskej izbe väčšinou bojujeme o každý centimeter. Inšpirujte sa nápadmi, ktoré vašej dcére alebo vášmu synovi poskytnú dostatok miesta na hranie aj písanie domácich úloh.

Zariaďovanie detskej izby môže byť oriešok. Váš potomok potrebuje mať dostatok priestoru pre veľkolepé detské dobrodružstvá, odpočinok aj rozvíjanie všetkých svojich schopností. Stojíte aj vy pred touto  výzvou? Prinášame vám pár praktických tipov, ako do malej detskej izby vtesnať všetko potrebné.

Poschodová posteľ zväčší plochu na hranie

Detské dovádzanie si žiada nutnú dávku priestoru. Nech už máte doma malého piráta, alebo zakliatu princeznú, ak chcete získať čo najväčšiu možnú plochu podlahy pre nábytok, najjednoduchším riešením je poschodová posteľ. Pod poschodím totiž získate priestor na písací stôl, skriňu alebo napríklad miesto pre detský bunker.

Multifunkčný nábytok

Písací stôl je po posteli druhým najdôležitejším kusom nábytku v detskej izbe. Deti si pri ňom kreslia, hrajú sa s hračkami aj píšu domáce úlohy. Ak ste obmedzený malou rozlohu miestnosti, povedzte áno multifunkčnému nábytku., ktorý vám pomôže využiť priestor v detskej izbe na maximum. Vhodné sú napríklad rastúce písacie stoly s nastaviteľnou výškou, ktoré majú dostatok poličiek a zásuviek.

10 tipov na organizáciu detskej izby

Myslite vertikálne

Využite potenciál stien a poveste na ne stenné skrinky, police alebo pripevnite háčiky. Uvoľníte tak cenné miesto nahranie na podlahe a zároveň do skriniek pohodlne skryjete všetky detské hračky. A čo je najlepšie – na vyššie umiestnené police malé deti nedočiahnu, takže do nich môžete dať aj sezónne oblečenie alebo povlečenie.

Svetlé farby prevzdušnia priestor

Zo všetkého najdôležitejšie je, aby sa deti vo svojej izbe cítili čo najlepšie. O pohodovú atmosféru sa postarajú svetlé farby a dostatok doplnkového osvetlenia v podobe nástenných svietidiel alebo LED lampiónov, ktoré zaženú nočné strašidlá. Zem vysteľte mäkkým kusovým kobercom a posteľ potom vybavte záplavou vankúšov.

Ak zariaďujete detskú izbu pekne od podlahy, vyplatí sa vám kúpiť všetok nábytok na jednom mieste. Na Expedo.sk nájdete multifunknčý nábytok aj poschodové postele v širokej palete farieb, a navyše môžete využiť aj dopravu zadarmo. Čitatelia z Česka potom môžu nakupovať na Expedo.cz.

Zdroj obrázku: Photographee.eu / Shutterstock.com

Predošlý Súťaž o luxusný set pre mužov!
Pokračovať Ako na rozvoj a budovanie osobnej značky v praxi
Sme akčné ženy a prinášame ti príbehy a články spoločne s ďalšími akčnými ženami, ktoré robia, čo milujú a rady o tom aj píšu. Podporujeme sa navzájom v našich snoch. V tom, čo nás napĺňa a robí nám radosť. Pridaj sa k nám: https://akcnezeny.sk/registracia/ Spoločne vytvárame magazín, stretávame sa online a rovnako offline na vzdelávacich a motivačných podujatiach, ktoré organizujeme. IG: #zenyktorerobiacomiluju #akcnezeny #akcnemamy #vzdelavanie #biznis #kariera

žiadne príspevky na zobrazenie