Bývalý špeciálny prokurátor mal v kancelárii zaujímavé listiny, našli tam aj návrh na väzbu Norberta Bödöra

0
Bývalý špeciálny prokurátor mal v kancelárii zaujímavé listiny, našli tam aj návrh na väzbu Norberta Bödöra

2.8.2021 (Webnoviny.sk) – Pri obhliadke kancelárie bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika sa vlani našli rôzne listiny, ktoré sa týkajú nitrianskeho oligarchu Norberta Bödöra Podľa Denníka N, ktorý informáciu priniesol, išlo o kópiu uznesenia o vznesení obvinenia, odôvodnenie podnetu na jeho vzatie do väzby ako aj samotný návrh.

Najvyšší súd SR, ktorý oligarchu ponechal vo väzbe, v rozhodnutí podľa Denníka N pripomína, že postupným vyšetrovaním sa podozrenia voči nemu len posilňujú.

„Oligarcha je vo väzbe od júla minulého roka, keď ho zadržali v rámci akcie Dobytkár, teda najrozsiahlejšieho korupčného škandálu týkajúceho sa agrodotácií. Odvtedy mu pribudlo ďalšie obvinenie z prania špinavých peňazí, na čo vo svojom rozhodnutí senát Dany Wänkeovej, Petra Paludu a Martina Piovartsyho takisto upozorňuje,“ píše Denník N na svojom webe.

Najvyšší súd práve v týchto dňoch sprístupnil uznesenie z polovice júna, ktoré Norberta Bödöra vo väzbe ponecháva.

Viac k témam: agrodotácie, akcia „Dobytkár“, korupcia, pranie špinavých peňazí, väzba
Zdroj: Webnoviny.sk – Bývalý špeciálny prokurátor mal v kancelárii zaujímavé listiny, našli tam aj návrh na väzbu Norberta Bödöra © SITA Všetky práva vyhradené.

žiadne príspevky na zobrazenie