Chcete byť expertom na digitalizáciu v každodennom živote a mať ju v kocke?

0
Chcete byť expertom na digitalizáciu v každodennom živote a mať ju v kocke?

Chcete mať v malíčku základné oblasti digitálneho marketingu? Tvoriť zaujímavý obsah, poradiť si s emailmarketingom a používať najnovšie digitálne nástroje? Využívať svoj čas efektívne a poradiť si s osobnou značkou? Teraz máte jedinečnú príležitosť osvojiť si všetky tieto zručnosti.

Ponúkame balíček 5 webinárov za akciovú cenu!

25.00

Naučte sa používať digitálne nástroje k zlepšeniu vášho každodenného života a efektivity pri práci. Odborník v tejto tematike, Oliver Jakubík, vám s tým pomôže v našich webinároch.

AKO VYUŽIŤ DIGITÁLNE NÁSTROJE NA BUDOVANIE SVOJHO BIZNISU?

Digitálne nástroje, aplikácie a online služby vedia efektívne pomôcť pri podnikaní. Na tomto webinári sa dozviete viac . Myšlienkovú mapu podnikania, to najlepšie z knihy “HOT Ako uspieť v digitálnom svete” predstaví Filip Dřímalka na webinári Ako využiť digitálne nástroje na budovanie svojho biznisu? . Viac informácií o webinári.

EMAIL MARKETING 2020 – AKO ZAČAŤ S E-MAIL MARKETINGOM, ZVÝŠIŤ POVEDOMIE O ZNAČKE A PREDÁVAŤ VIAC

Prečo stále viac e-shopov, firiem a marketérov začína presúvať komunikáciu zo sociálnych sietí do newsletterov a e-mailových kampaní? Okrem iného aj preto, že pri e-mailovom marketingu máte – na rozdiel od algoritmov sociálnych sietí – plnú kontrolu nad dosahom, obsahom a viditeľnosťou kampane.

V rámci prednášky si spoločne povieme všetky podstatné, konkrétne a na prax zamerané informácie o tom, ako začať s e-mailovým marketingom a ako ho začleniť do marketingovej stratégie, ako si budovať databázu legálnych a angažovaných odberateľov, ako vytvoriť kampaň ktorá reálne predáva, ako pracovať s textom, obrázkami, farbami a tzv. call-to-action prvkami, ako a prečo segmentovať odberateľov a aké najčastejšie chyby robíme pri e-mailovom marketingu.

Oliver Jakubik

Prednáška je určená pre začínajúcich podnikateľov a freelancerov, pre e-shopy, marketérov, predstaviteľov neziskových organizácií a pre každého, koho zaujíma účinné a profesionálne využitie e-mail marketingu pre rozvoj značky, podporu zákazníckej vernosti a rast predaja. Viac informácií o webinári.

COOL TOOLS – NAJLEPŠIE APLIKÁCIE PRE TVORBU ATRAKTÍVNEHO VIZUÁLNEHO OBSAHU

Každý, kto chce cielene a dlhodobo rozvíjať poznanie a viditeľnosť svojej značky, dnes stojí pred výzvou vytvárať atraktívne komunikačné posolstvá za krátky čas a s minimálnym nákladom.

Vizuálna komunikácia na sociálnych sieťach, pracovná inzercia, onboarding komunikačné materiály, fotografie, video príspevky, newsletter, eBooky či podcasty – toto všetko dnes môžeme vytvárať jednoducho a profesionálne vďaka moderným aplikáciam a  praktickým radám pre obsah a dizajn.

Prednáška a školenie COOL TOOLS predstavuje najlepšie aplikácie a nástroje pre jednoduché a zároveň profesionálne vytváranie vizuálnych materiálov a je určené každému, kto chce vytvárať atraktívnu podobu internej a externej brand komunikácie. Viac informácií o webinári.

BE A BRAND – AKO NA ROZVOJ A BUDOVANIE OSOBNEJ ZNAČKY V PRAXI

Osobná značka sa týka každého z nás – manažéra, zamestnanca, podnikateľa, freelancera, umelca, vedca, univerzitného profesora, športovca, politika.

Pohľad na osobnú značku je však často deformovaný a najmä vďaka vplyvu mainstreamových sociálnych médií a influencerov môžeme občas nadobudnúť pocit, že osobná značka je totožná so snahou byť viditeľný vždy a všade.

oliver jakubik
Oliver Jakubik

Našťastie, osobná značka reprezentuje omnoho viac a je postavená na skutočných hodnotách, zručnostiach, autentickosti, dôveryhodnosti a vnímania profesionálnej reputácie.

Inšpiratívno-praktická prednáška BE A BRAND preto prináša komplexný, hodnotovo nastavený a zároveň praktický pohľad na to, ako si cielene a dlhodobo budovať pozitívne vnímanú a odborne rešpektovanú osobnú značku. Viac informácií o webinári.

SMART TIME 2021 – OSOBNÁ A DIGITÁLNA PRODUKTIVITA V PRAXI

Systém Smart Time je postavený na najmodernejších poznatkoch v oblasti produktivity, time managementu a work-life balance prístupoch.

Pôvodne som ho vytvoril pre seba – pretože som bol stratený v neustále rastúcom množstve úloh, projektov a e-mailových správ. Následne som ho predstavil niekoľkým klientom a v okamihu sa stal Smart Time jedným z našich najpredávanejších školení.

Každý rok dopĺňam a upravujem obsah o najnovšie poznatky, nástroje a očakávané budúce trendy tak, aby ucastníci vždy dostali najmodernejší a praxou overený systém pre svoju osobnú a digitálnu produktivitu. Viac informácií o webinári.

žiadne príspevky na zobrazenie