Chcete začať podnikať? Nechajte si poradiť od odborníkov! Dostanete skvelé rady za výhodné ceny

0
Chcete začať podnikať? Nechajte si poradiť od odborníkov! Dostanete skvelé rady za výhodné ceny
Zdroj: Unsplash.com

Každý z nás musí niekde začať, no pri podnikaní to môže byť obzvlášť náročné. Na čo si dávať pozor a čomu sa treba hneď venovať ? Odborníci vám podaria, ako nakopnúť svoj biznis.

Ponúkame vám balíček 5 webinárov v hodnote 20.00 (pôvodná cena bola €43.90). Kúpiť si ho môžete TU! Balíček obsahuje:

PODNIKANIE PRE FYZICKÉ OSOBY

Vo webinári sa zorientujete, kedy potrebujete na podnikanie živnosť, kedy ste ešte slobodný umelec, či kedy sa ešte “privýrobok” môže považovať za príležitostný príjem. Ku každému webináru získate aj kompletnú prezentáciu s prelinkami na potrebné zdroje.

Vysvetlíme si jednotlivé povinnosť v súvislosti s platením daní a daňovým úradom, sociálnou a zdravotnou poisťovňou. Prejdeme si, čo je potrebné vedieť o bankovom účte, platbám v hotovosti, registračnej pokladnici, ako je to s podnikaním popri zamestnaní či materskej dovolenke. Viac informácií o webinári.

Zdroj: Unsplash.com

VYUŽITIE GRANTOV PRI PODNIKANÍ

Webinár, ktorý vám pomôže zorientovať sa v dotáciách a výzvach, ktoré vám pomôžu pri podnikaní či už podnikáte cez občianske združenie, prevádzkujete chránenú dielňu, uvažujete nad založením sociálneho podniku, alebo máte vlastnú spoločnosť s ručením obmedzeným. Viac informácií o webinári.

AKO NA SKUTOČNÝ BIZNIS CEZ LINKEDIN

Budeme sa sústrediť na obchodné stratégie, psychológiu predaja a tiež úpravu vášho profilu. Interaktívny webinar je určený pre užívateľov siete Linkedln, ktorých cieľom je predaj. Súčasťou je možnosť kladenia otázok pred a počas vysielania. Viac informácií o webinári.

TVORBA BIZNIS PLÁNU

V podnikaní je veľmi dôležitý podnikateľský plán. Ako však urobiť ten správny? Pustite sa s nami na cestu za skvelým štartom podnikania. Viac informácií o webinári.

Zdroj: Unsplash.com

AKO SA STAŤ VIRTUÁLNOU ASISTENTKOU?

“Chcem sa stať virtuálnou asistentkou, ako na to?”

V našom úvodnom webinári sa dozviete základné informácie o práci virtuálnej asistentky. Získate prehľad nielen o tom, ako daná asistentka pracuje, ale aj ako sa ňou môžete stať. Je určený v podstate pre kohokoľvek, kto prejaví záujem zarobiť sám na seba alebo si iba privyrobiť (napr. študent, mamička na materskej). Viac informácií o webinári.

Zdroj fotografií: Unsplash.com

žiadne príspevky na zobrazenie