Chcete zvýšiť svoju kvalifikáciu: Získajte MBA titul a kariérny postu máte na dosah

0
Chcete zvýšiť svoju kvalifikáciu: Získajte MBA titul a kariérny postu máte na dosah
foto: pixabay.com

Máte pocit, že už vaša kariéra stojí dlho na jednom mieste a želali by ste si niečo lepšie? Zdá sa vám, že postrádate potrebné praktické znalosti? Vďaka štúdiu MBA s dôrazom na poznatky z praxe dokážete nielen sebe, ale aj nadriadeným, že na to máte.

Čo potrebujete vedieť o MBA?

MBA je skratka pre Master of Business Administration a predstavuje prestížny medzinárodne uznávaný titul v oblasti manažmentu so všeobecnými alebo užšie vyprofilovanými odbormi v tejto oblasti. Štúdium MBA štúdium je prakticky zamerané a učí študentov riešiť problémy efektívnym a konštruktívnym spôsobom.

Investície do štúdia sa vám vrátia

MBA môže študovať každý, kto má vysokoškolské vzdelanie aspoň na bakalárskom stupni, poprípade ukončené profesijné vzdelanie v programe BBA, alebo preukázateľne doloženú prax v riadiacej či manažérskej pozícii. Je vhodné nielen pre zamestnancov, ale i mamičky na materskej dovolenke alebo ľudí, ktorí by sa radi posunuli v kariére novým smerom a trocha do seba investovali.

Presvedčiť vás môže aj výskum agentúry MEDIAN, ktorým sa napríklad zistilo, že až 97 % absolventov je presvedčených, že sa im investície do štúdia MBA na ESBM oplatili.

Prečítajte si aj článok, ako sa dá popri materskej vzdelávať aj zarábať zároveň

MBA nielen pre zamestnancov

V prípade, že ste vlastníkom či vedúcim pracovníkom firmy, štúdium MBA vám dokáže pomôcť pri implementovaní nových strategických postupov, inovatívnych riešení a pri celkovom navýšení obratu firmy. 93 % absolventov z radov podnikateľov potvrdzuje, že počas štúdia MBA rozšírilo svoje podnikanie a navýšili obrat.

ESBM a jej zameranie

ESBM je skratka pre European School of Business & Management. Štúdium na ESBM je postavené na tzv. Oxfordskom modeli výučby, ktorý preferuje samostatné uvažovanie študentov, vyhľadávanie informácií a logickú argumentáciu pred zbytočným memorovaním teoretických znalostí. ESBM je akreditovaná prestížnymi zahraničnými asociáciami a organizáciami, ktoré dohliadajú na kvalitu vzdelávacích programov, lektorov, výučby a celej inštitúcie.

Na štúdium MBA na ESBM sa môžete zapísať kedykoľvek v priebehu roka. Výučba prebieha v kombinácii on-line štúdia s interaktívnymi seminármi. V rámci online štúdia má každý študent prístup do moderného e-learningu, kde sú zadarmo dostupné všetky študijné materiály.

Foto: pixabay.com

Ako prebieha štúdium?

Štúdium na ESBM trvá jeden rok a prebieha v českom jazyku, s akceptáciou slovenského jazyka. Štúdium sa delí do 3 modulov, pričom každý má niekoľko blokov.  Zatiaľ čo 1. modul je všeobecný, v 2. module si volíte špecializáciu podľa vášho zamerania. Vybrať si môžete z 20 rôznych špecializácií od manažérskej psychológie či personálneho manažmentu až po leadership a soft skills. V 3.module si vyberáte z voliteľných blokov. Štúdium sa ukončuje vypracovaním a obhájením záverečnej práce.

Titul MBA na European School of Business & Management vám vďaka svojej praktickej podstate dokáže zabezpečiť nielen potrebné vedomosti, ale aj oveľa väčší prehľad v skutočnom pracovnom prostredí v oblasti manažmentu. Neostáva vám teda už nič iné, ako sa presvedčiť a dosiahnuť s titulom MBA v živote niečo viac.

Foto: pixabay.com

žiadne príspevky na zobrazenie