Čím obdarovať a čím NEobdarovať milovanú ženu na Vianoce!

0
Čím obdarovať a čím NEobdarovať milovanú ženu na Vianoce!

Je skvelé byť zamilovaný na Vianoce! A s tým rovno prichádza aj úloha nájsť perfektný darček pre tú vyvolenú, ktorú nosíme v srdci. Expert z FOREO predstavuje najlepšie darčeky pre ŇU a aj tie, ktoré by ste nemali za žiadnu cenu dať žene. Teda, ak ju chcete vidieť aj po sviatkoch.

Láska vášho života sa týmto prekvapeniam určite poteší:

Cestovanie je vzrušujúce!

Ten, kto sa rozhodne darovať svojmu milovanému cestovateľský zážitok, nemôže urobiť krok vedľa. Nemusíte vybrať rovno exotickú dovolenku, aj keď ani tá nie je zakázaná, ale aj predĺžený wellness víkend bude skvelou voľbou. Pokiaľ poukaz zabalíte do darčekovej krabice, prekvapenie tak ešte znásobíte.

Móda ako darček!

Muži až tak nerozumejú módnym trendom, avšak nepotrebujú byť ani kvalifikovaným stylistom, aby zvládli vybrať znamenitý módny darček pod stromček. Neodporúča sa však dať na rady predavačov, keďže nepoznajú osobu, pre ktorú darček kupujeme. Stávkou na istotu je zabaliť pod stromček darčekovú kartu. Pre úspešnú misiu je však mimoriadne dôležité poznať jej najobľúbenejšiu módnu značku.

Domáca beauty klinika!

Dávate nielen beauty-tech zariadenie, pokiaľ sa rozhodnete pre jeden z bestsellerov od FOREO, ale zároveň aj čas, hýčkanie a komfort. Všetky zázračné prístroje od FOREO je možné kedykoľvek použiť doma. Napríklad LUNA 3, ktorá je známa pre jej hĺbkovo čistiaci efekt alebo BEAR, ktorý pleť okamžite omladí a dopraje jej tiež facelift. Jej kúpeľňa sa tak čoskoro premení na luxusné centrum krásy! Nie je to skvelé, že vašu milovanú ešte viac rozžiarite?

Parfum je perfektný!

Nič nepokazíte, ak svoju lásku prekvapíte parfumom. Treba si však dať pozor na jednu vec! V hre je iba jej obľúbená vôňa. Áno, musíte presne vedieť akú používa, ale je to ľahké zistiť. Stačí, ak jej dáte v správnej chvíli na jej vôňu kompliment a spýtate sa na názov parfumu, ktorý používa. Potom stačí už len ísť do parfumérie!

Gastro dobrodružstvo

Zažiť toto spoločne je skvelý spôsob ako budovať váš vzťah. Kurz varenia môže byť výbornou príležitosťou, ktorá vás obohatí o nezabudnuteľné chvíle. A mimochodom, môžete sa aj spoločne naučiť niekoľko nových receptov. Varenie je neustála cesta!

Prečítajte si tiež: Prekonajte hranice svojej predstavivosti so značkou FOREO

NIKDY na Vianoce nedarujte toto!

Vtipné ponožky, nevtipné!

Aj napriek tomu, že vtipné ponožky sú momentálne trendy a majú naozaj pekné balenie, sú na “zakázanom zozname”. Nie je nudnejší darček ako tento a keď žena takýto dostane, v momente sa cíti rovnako. Budete potrebovať trochu vážnejší darček, ak chcete ohúriť ženu a to nielen na Vianoce.

Neublížte jej s permanentkou do fitka!

Kým cvičenie a zdravý životný štýl sú dôležité, neukazujte toto zrkadlo vašej milovanej darovaním jej tohto tipu darčeka. Vážne, každý kto dostane permanentku do fitness centra si môže pomyslieť, že nie je zrovna v perfektnej forme. Aj napriek tomu, že množstvo ľudí začína zmenu životného štýlu na Nový rok, stále nie je dobrý nápad prekvapiť touto ideou.

Sexy prádlo NIE na Vianoce!

Nie je najlepší nápad darovať milovanej darček s korenistým podtónom, keďže ide o intímny sviatok. Je tiež možné, že príde rodina a počas otvárania darčekov sa nevhodný kúsok ukáže priamo pred príbuznými… A buďme úprimní, muži toto kupujú pre seba…

Prečo kuchárske knihy?

Ani táto myšlienka nie je dobrá. Aj napriek tomu, že kuchárska kniha je užitočná, nemôžete ju dať žene. Cítila by sa, že potrebuje zlepšiť svoje kulinárske umenie a dosiahnuť level, s ktorým by bol jej milovaný spokojný. Namiesto toho skúste radšej kurz varenia zmienený vyššie.

Povysávaj, zlatko!

Aký praktický darček pre modernú ženu v domácnosti, môže si pomyslieť muž. Nie na Vianoce! Pre ženu je starostlivosť o domácnosť nikdy nekončiaca úloha. Takže je takmer isté, že na oslavu lásky netúži po takomto darčeku. Vysávač omrviniek a jeho spoločníci nemôžu byť pod vianočným stromčekom, pokiaľ si chcete udržať dobrý vzťah medzi vami a milovanou…

žiadne príspevky na zobrazenie