Dožičte si potešenie a vzpruhu počas jarných dní týmito 4 činnosťami a vaša duša sa vám poďakuje

0
Dožičte si potešenie a vzpruhu počas jarných dní týmito 4 činnosťami a vaša duša sa vám poďakuje

Ako sa na jar reštartovať? Dožičte si radosť, potešenie a vzpruhu v prvých jarných dňoch týmito 4 činnosťami, a vaša duša sa vám poďakuje:

  1. Prechádzka jarnou krajinou

Po dlhých, sivých a nevľúdnych dňoch už konečne slnko svieti smelšie, a tak môžete vybehnúť v teniskách a ľahšej bunde na svižnú prechádzku. Vyčistíte si hlavu a usporiadate myšlienky. Postačí aj 30 minút denne. Určite vyskúšajte, budete sa cítiť oveľa lepšie a získate optimistickejší pohľad a oslobodzujúci nadhľad na všetky vaše starosti.

  1. Wellness s kamoškami

Odhodlajte sa po niekoľkoročnom plánovaní, nájdite v sebe odvahu zmeniť trochu vaše zaužívané stereotypné zvyky. Dni plné povinností, stresu a neustáleho naháňania sa za niečím vymeňte za relax – skúste si s najbližšími kamoškami dopriať wellness pobyt. Len pár kilometrov od domova na 3 dni by vám mali bohato postačiť. Nemusíte utekať o tisícky kilometrov ďalej niekam k moru.

A v konečnom dôsledku, nejde ani tak o všetky tie príjemné procedúry (hoci určite aj taká vírivka a masáž je bonus), ktoré wellness ponúka. Ale že si môžete pokojne všetko donekonečna vyrozprávať, vysvetliť, vyargumentovať a popri tom to okoreniť nákazlivým smiechom. Priznám sa, že fakt nepoznám lepšiu terapiu pre ženy.

Alebo si pripravte malý kúpeľ doma. Napustite si vaňu a doprajte si rozmaznávanie v podobe oleja alebo soli do kúpeľa a starostlivosťou o vašu pleť. Môžete siahnuť aj po prípravkoch, na ktoré nikdy nemáte čas. Napríklad po pílingu z bambuckého masla.

wellness
Foto: pixabay.com
  1. Spoločenské hry s deťmi

Aj keď počasie už skôr láka na prechádzku, spestrením bude pre vás určite stráviť vzácne chvíle so svojimi deťmi pri hraní spoločenských hier. A ručím vám, že sa pri tom zabaví komplet celá rodina. Je to perfektný relax, zakaždým sa niečo nové naučíte, oprášite staré vedomosti a dôjde aj k mnohým vtipným situáciám, ktoré vzniknú celkom spontánne, prirodzene. A odtiaľ je už len krôčik k psychickej pohode, aj keď si pri niektorých otázkach poriadne potrápite svoje mozgové závity.

  1. Kino, divadlo, koncert

Zájdite si do kina na plnokrvnú komédiu Po čem muži touží s famóznou Annou Polívkovou v hlavnej úlohe, zaručene vás pobaví, vzpruží a povzbudí. Alebo do divadla na komediálnu hru Dámska šatňa,  pri ktorom vám úsmev z pier nezmizne počas celého predstavenia. Výkony jednotlivých predstaviteliek v podaní vynikajúcich hereckých hviezd na čele s Janou Pavlíkovou, Lenkou Barilíkovou, Alenou Pajtinkovou a ďalšími skvelými dámami vás nenechajú na pochybách, že ženy si dokážu skutočne poradiť v každej situácii a že s humorom sa všetko dá zvládnuť lepšie.

A ak sa vám nechce sedieť vnútri, tak si užite atmosféru koncertov pod holým nebom, Kandráčovci sú ozaj kvalitka na vašu unavenú dušu.

Prajem vám krásnu jar!

žiadne príspevky na zobrazenie