Facebook + Instagram = VL

0
Facebook + Instagram = VL
Foto: Juli Held

#Facebook + #Instagram = dokonalé prepojenie

Pod týmto názvom sme 4. apríla odštartovali sériu workshopov v našej obľúbenej Coworking Cvernovka nielen pre akčné ženy, ale tento raz aj pre pánov.
Je všeobecne známe, že sociálne siete sú v dnešnej online dobe efektívnym kanálom na podporu malých aj veľkých značiek. Dve sociálne siete, ktoré sú ako bratia, teda v niečom príbuzné a v mnohom odlišné, sú toho príkladom. Ich optimálny mix by mal využívať každý podnikateľ, bloger, handmade tvorca či profesionál.

O najmodernejších nástrojoch marketingu tohto roka, využití Facebooku a Instagramu na podnikanie a generovanie zisku, budovaní značky a efektívnej komunikácii, nám porozprávali 3 dámy:
Tamara Gončarová, ktorú poznáme ako TAMI z INSTAraňajok na Instagrame a #instabreakfast na Facebooku. Tami nám tentokrát poradila, ako prosperovať na Instagrame. Hneď v úvode svojej prezentácie povedala: „Je fajn nájsť si sociálnu sieť, ktorá vám vyhovuje a zotrvať v nej. Neskákať z jednej na druhú s tým, že vám to donesie rýchly traffic.“ Odovzdala nám užitočné informácie ako strategicky využívať Instragram pre malé a stredné firmy a ako budovať profesionálnosť na sociálnych sieťach. “Instagram združuje optimistickejších ľudí, ktorí si prišli na Instagram oddýchnuť, pozrieť si niečo pekné, alebo sa niečo nové dozvedieť. Obsah na Instagrame je ľahko konzumovateľný,“ prezradila Tami.

Facebook, Instagram, tami, instaranajky
Foto: Juli Held – Tamara Gončarová

Druhou speakerkou bola Katarína Molnárová, ktorá na tému Osobná značka na Facebooku porozprávala, ako si budovať biznis prostredníctvom svojej osobnej značky a prečo to robiť.
Katka je majiteľkou agentúry Online Toro. Je jednou z držiteliek ocenenia podnikateliek na internete E-žena roka a pôsobila ako Google trénerka na Slovensku. Založila aj OZ Školstvo inak, ktoré sa snaží ovplyvniť vzdelávanie na Slovensku tak, aby sa priblížilo modernej dobe 21. storočia.

facebook, osobná značka, toro
Foto: Juli Held – Katarína Molnárová

Katarína Kopúnová bola našou treťou hostkou, ktorá predstavila svoje tri projekty @sproutme.sk, @mymylk.sk a @thekitchenmoments. Porozprávala, ako vznikli, čo ju k tomu viedlo, kto jej pomáha a ako využíva online svet pre svoj biznis.

sproutme, mymylk, thekitchenmoments
Foto: Juli Held – Katarína Kopúnová

Inšpiratívny a informáciami nabitý workshop sme ukončili networkingom, kde pokračovali debaty s našimi hostkami. Všetkým veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na vás 9. mája na FB + IG = VL 2.

Za pomoc pri organizácii ďakujeme agentúre CreativePro. Fotografka Juli Held sa postarala o zábery z eventu a pod profesionálne natočenie a zostrihanie videa sa podpísala Patrícia Macová. Fotografie z eventu si môžete pozrieť tu.

akcnezeny.sk
Akčné ženy sú projekt pre všetky ženy, ktoré túžia po zmene a chcú rásť. Cieľom je poskytovať pravidelnú inšpiráciu, a zároveň spájať komunitu, ktorá má rovnaké záujmy. Pomáhame si v podnikaní, kariére a vzdelávaní. Vďaka nášmu webu www.akcnezeny.sk zdieľame obsah, tipy od iných žien a inšpiratívne podujatia, ktoré organizujeme my alebo podobne zmýšľajúce ženy. Pridaj sa k nám cez info@akcnezeny.sk

žiadne príspevky na zobrazenie