Príbeh, ktorý spája ženská sila. Boli ste s nami v piatok?

0
Príbeh, ktorý spája ženská sila. Boli ste s nami v piatok?

Radosť. Smiech. Úžas. Kontakty. Rozhovory. Módna prehliadka. Predstavenie kolekcie Girl Power. Módny eshop Answear. Inšpiratívne ženy. Synergia týchto slov sa premenila v skutočnosť. Kedy? Presne v piatok, 1. októbra 2021 na evente Inšpiratívne ženy.

Jedinečná módna prehliadka limitovanej kolekcie značky Answear.LAB dýchala vzdušnosťou, ženskosťou a dynamickosťou. Naozaj bola radosť pozerať sa. Inšpiratívne nápisy na mikinách, ladnosť pohybu modeliek, atmosféra, kde všetci s napätím čakali, čo sa bude diať. Kolekcia na štyroch krásnych modelkách sprevádzaná podmazom tej správnej hudby.

Na začiatku moderátorka večera M. Beňová úvodným slovom otvorila event: „Značka Answear.LAB už rok vytvára kapsulový šatník venovaný ženám. Verí v ich silu, súdržnosť a vzájomnú podporu. Každá z nás bez ohľadu nato, kde žijeme alebo odkiaľ pochádzame, by mala mať možnosť žiť dôstojne a podľa svojich vlastných predstáv. Preto výťažok z kolekcie Girl Power popustuje na konto Karpatskej nadácie a na podporu jednej z najcennejšej životnej investícii, do vzdelávania.“

Foto: Gabriela Teplická
Foto: Gabriela Teplická
Foto: Gabriela Teplická
Foto: Gabriela Teplická

Aj zakladateľka Akčných žien Martina Novotná nešetrila slovami vďaky, že práve firma Answear, ktorá nielen podporuje ženy všeobecne, ale aj charitatívnym rozmerom z limitovanej kolekcie a eventu oslovila Akčné ženy.

Nežná a hybná sila ženy

„Kolekcia Girl Power je limitovaná kolekcia našej značky Answear.LAB, ktorá si dala za cieľ pomôcť ženám,“ vysvetlila Henrieta Borowiecka Senior Marketing Specialist spoločnosti Answear. Prečo je to tak? Lebo ženy sú práve veľakrát hýbateľkami zmien a keď sa oni do niečoho zahryznú, dokážu ísť za svojím cieľom a naplno. Naša kolekcia Girl Power je o ženách. Dáva dôraz nato, o čom sú ženy, o čom je inšpirácia, motivácia, ženská sila, ale aj vzájomná podpora a sesterstvo.“

Vzdelávanie mení životy

„Celý tento výťažok pôjde do Karpatskej nadácie na vzdelávanie žien. Prečo sme sa rozhodli práve na vzdelávanie? Ide o jednu z najdôležitejších investícií v našom živote a zároveň aj vzdelávanie nám poskytuje priestor a možnosť zlepšiť si našu životnú situáciu a aj prostredníctvom toho si dokážeme plniť naše sny“, hovorí Henrieta.

Foto: Gabriela Teplická

Podpora inšpiratívnych žien

Súčasťou kampane bol aj event Inšpiratívne ženy. Celú kampaň pomohli odpromovať ambasádorky, autorka známeho YT kanálu Dejepis inak, Sandra Sviteková a taktiež mentorka a bývalá športovkyňa Katarína Linczényiová. Prečo tieto dve dámy? „Pre nás sú prototypom inšpiratívnej ženy, sú nositeľkami ženskej sily a dokážu si nielen plniť svoje sny, ale zároveň aj motivovať ostatných,“ vysvetľuje Henrieta zo spoločnosti Answear.

Trojicu spíkeriek doplnila aj Monika Belmechri, ktorá svoj nápad s chutnými tyčinkami pretavila do úspešného podnikania. Sandra Sviteková sa netajila tým, že sa nestretáva len s pozitívnymi ohlasmi, ale teší ju, že ju ľudia spoznávajú a majú záujem o históriu. Katarína Linczényiová prezradila, aká bola jej cesta k freedivingu. Vedeli ste, že bola len kúsok od dosiahnutia svetového rekordu?

Objavte svoju ženskú silu spolu s Akčnými ženami a Answear

Čo o evente povedali účastníčky?

„Ja som veľmi rada, že som si mohla takýto event pozrieť naživo. Myslím si, že sa stále málo hovorí o ženách a o tom, aké sme výnimočné (úsmev). Super, že firma Answear to takto vymyslela a dala dokopy nielen celú kolekciu oblečenia s odkazom, ale aj zaujímavé ženy, ktoré sú inšpiráciou. Osobne sa mi veľmi páčil aj ten charitatívny rozmer. Predtým som značku Answear veľmi neregistrovala, ale už ich sledujem aj na instagrame (úsmev).“ (Dominika)

„Event bol skvele zorganizovaný, catering na vysokej úrovni, spíkerky boli veľmi zaujímavé. Asi najviac ma zaujala freediverka. Módna prehliadka bola veľmi príjemným spestrením a kolekcia svieža a mladistvá, a hlavne nositeľná. Páčili sa mi zmysluplné nápisy na tričkách a rockerské topánky. Po dlhom čase korony konečne podujatie, ktoré stálo za to.“ (Katarína)

Foto: Gabriela Teplická

„Hoci mám už 37 rokov, bola som prvýkrát na módnej prehliadke. Musím povedať, že sa mi to veľmi páčilo. Ideálna bola kombinácia s krátkymi rozhovormi zaujímavých inšpiratívnych žien s občerstvením. Vôbec sa mi nechcelo ísť domov. Škoda, že to netrvalo dlhšie. Rada prídem aj nabudúce.“ (Mária)

Foto: Gabriela Teplická

„Veľmi dobré. Máte tu fantastický catering, veľmi milý personál. Páči sa nám organizácia aj spôsob, akým bol event vedený. Najinšpiratívnejšia speakerka bola pre nás č.2 (proteínové tyčinky). Sadla nám úplne po ženskej stránke. Ak by bola takáto podobná akcia, určite radi prídeme znova. Je tu veľmi pozitívna atmosféra. Sme prvýkrát. Páčilo sa nám, že ste aj muža zakomponovali. Bolo to super!“ (Dominika s kamarátkami)

„Páčila sa mi prednáška o proteínových tyčinkách. Ale úprimne, na čo som sa najviac tešila, bola Martina Novotná, zakladateľka akčných žien a Muž v zástere.“ (Petra)

„Mne sa veľmi páčili posledné dve prednášky. Vlastne, kvôli tej poslednej prednáške som prišla. Stressmanagment ma veľmi zaujímal a chcela som o ňom vedieť viac, keďže sa ma to týkalo. “ (Katka)

Foto: Gabriela Teplická

Poďakovanie

Veľké poďakovanie patrí hlavnému partnerovi eventu – módnemu eshopu Answear a rovnako všetkým, ktorí sa do kampane zapojili, či už nákupom kolekcie alebo vstupenkou na inšpiratívny večer. Aj vďaka vám ste podporili ďalšie ženy, ktorým poputuje celá vyzbieraná suma prostredníctvom Karpatskej nadácie. Ak ste to ešte nestihli a máte chuť sa zapojiť, môžete si vybrať kúsok z novej kolekcie aj pre seba.

Foto: Gabriela Teplická

žiadne príspevky na zobrazenie