Kate Beckingsale: V určitom veku sú ženy kritizované za to, že si užívajú svoj život

0
Kate Beckingsale: V určitom veku sú ženy kritizované za to, že si užívajú svoj život
https://www.instagram.com/katebeckinsale/

Začiatkom minulého roka začala chodiť herečka Kate Beckinsale s komikom Pete Davidsonom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej partner nemal o 20 rokov menej. A práve tento vekový rozdiel začali riešiť aj médiá.

Kate Beckinsale bola väčšinou veľmi zdržanlivá, pokiaľ išlo o komentovanie vzťahu, ale nedávno sa trochu otvorila, aby sa podelila o to, ako sa cítila kvôli posadnutosti ľudí ňou a Davidom.

Začiatok vzťahu

Beckinsale a Davidson sa údajne stretli na party Golden Globe začiatkom roku 2019. Obaja spolu očividne flirtovali a dokonca sa hovorilo, že Davidson vymenil priateľku, s ktorou prišiel na event, za pôvabnú Kate Beckinsale.

https://www.instagram.com/petedavidson.93/

Potom bol pár o niekoľko týždňov neskôr videný, ako sa drží za ruky. V marci minulého roku sa tiež objavili na hokejovom zápase. V tomto okamihu bolo celkom jasné, že títo dvaja boli skutočným párom.

Od polovice roku 2019 sa však medzi Beckinsale a Davidsonom začala situácia meniť. Zdroj povedal Entertainment Today, že „Pete a Kate sa stali veľmi vážnymi partnermi veľmi rýchlo, ale rozhodli sa veci trochu spomaliť.“ Netrvalo dlho, a začalo sa o Davidsonovi hovoriť, že chodí s niekým iným, čo znamenalo ukončenie jeho vzťahu s Beckinsale.

Nerozumie tomu, prečo sa o jej vzťahy toľko zaujímajú

Beckinsale sa nedávno otvorila časopisu Womens Health a rozhovorila sa o tom, ako sa ľudia na internete starajú do jej milostného života, najmä keď chodí s mužmi, ktorí sú mladší ako ona.

Prečítajte si aj článok Krása zrelých žien

„Ak vám všetci nadávajú, môže vás to na chvíľu poriadne znechutiť – zvlášť ak nerobíte nič zlé,“ povedala Kate. „Ak by som škrtila veveričku alebo by som niekoho zranila, pochopila by som to, ale keď žijete primerane úctivý život, tak by to nikoho nemalo podnietiť k tomu, aby sa ním príliš zaoberal.“

instagram.com

V apríli sa Beckinsale tiež časopisu Daily Mail zdôverila, že naozaj nechápe, prečo sú na internete cudzí ľudia, ktorí venujú toľko času písaniu o jej vzťahoch. Povedala: „Keby som bola posadnutá životom niekoho, koho ani nepoznám, do tej miery, že by som o ňom písala závažné veci, potom by ma moja rodina odtiahla niekam preč, pretože by si mysleli, že som sa pomiatla.“

Kate Beckinsale si myslí, že vek je len číslo

Kate Beckinsale tiež zdôraznila, že v určitom veku majú ženy tendenciu dostávať kritiku za to, že si užívajú svoj život. V júli bude mať 47 rokov, takže Beckinsale na vlastnej koži pocítila posudzovanie zo strany druhých ľudí, keď začala starnúť.

Je to tak trochu kriminálny čin, keď má žena nad 32 rokov a dobre sa zabáva,“ povedala pre Womens Health. „A tým nechcem povedať, že by som brala drogy, pila a chodila na párty – pretože taká som nikdy nebola – ale správať sa veselo a chodiť von. Oh my god, idem si sadnúť domov a budem počas háčkovania čakať na menopauzu.“

kate beckinsale
https://www.instagram.com/katebeckinsale/

Beckinsale poznamenala, že muži často dostávajú viac možností, ako žiť svoj život. „Som svedkom toho, že muži neustále robia, čo sa im páči – či už je to vo vzťahoch, alebo sa rozhodnú kúpiť si motorku, alebo sa nechať tetovať.“ A vôbec to nie je komentované poznámkami ako „Prečo nemal viac detí?“ Alebo „Rozhodne sa niekedy stať rodičom?“ Alebo „Prečo mal toľko priateliek?“

Nevidí nič zlé na vzťahoch s veľkými vekovými rozdielmi. Beckinsale zdieľala v časopise Daily Mail, že keď bola mladšia, často pracovala a trávila čas s ľuďmi rôzneho veku, ako sú Keanu Reeves, Robert Sean Leonard a Emma Thompson. Preto sa zdá byť prirodzené, že vek pre Beckinsale je len číslo. A my jej želáme, aby si našla muža, ktorý si ju bude vážiť.

Chcete zažiť event, kde sa o vás postará vizážistka, kozmetička a stylistka?

Zdroj: www.cheatsheet.com, https://www.instagram.com/katebeckinsale/

žiadne príspevky na zobrazenie