Každá žena potrebuje čas pre seba! Prinášame vám tip, ako si skvelo vypnúť hlavu

0
Každá žena potrebuje čas pre seba! Prinášame vám tip, ako si skvelo vypnúť hlavu
Zdroj: IG/artelier.bratislava

Nemusíte byť nadaná umelkyňa, aby ste maľovali. Práve naopak. Každá z nás dokáže vyčarovať niečo jedinečné, nehovoriac o tom, aký relax vám táto umelecká činnosť prináša. Nebojte sa vyskúšať niečo nové. Prinášame vám dôvody, prečo sa to oplatí risknúť!

Absolútne vypnutie

Koncept zážitkového maľovania začína byť vo svete známejší. Skutočne nemusíte tvoriť dokonalé umelecké diela, vedieť kresliť, či miešať farby. Ide o relax, ktorý vďaka tomu dosiahnete. Len si to predstavte, sedíte v miestnosti nabitou pokojnou energiou, dávate na plátno rôzne farby a popritom si vychutnávate svoj obľúbený drink. Je to zároveň skvelá príležitosť, ako spoznať nových ľudí.

Ideálnym miestom, kde by ste to mohli praktizovať je Artelier, ktorý rád uvíta amatérov a tiež profesionálov. Troška sme vám ho predstavili aj v minulosti, viac v rozhovore TU.

Ponúka kurzy maľovania a hoci je vopred daná téma, predlôh je vždy viac a môžete si vybrať to, čo sa vám najviac páči. Pri svojej práci sa riadia posolstvom Leonarda DaVinciho: „Umenie nie je nikdy dokončené, iba opustené.“ A my dodávame, že umelcom sa u nás stáva každý,“ odkázali.

A keby ste nepotrebovali maľovať, ale dať si iba chutnú kávu, tiež by ste mali zážitok. V Artelieri ponúkajú výberovú kávu, donesie vám ju milý personál a viete si ju vychutnať aj vonku na terase, pričom nebudete mrznúť. Návštevníci sa totiž môžu tešiť na IGLOO.

Zdroj: IG/artelier.bratislava

Skvelý nápad na rande

Umenie je pre každého. Koncept Artelieru obľubujú veľmi ženy, ale navštevujú ich aj zamilované páriky. Ak by ste s partnerom potrebovali skúsiť niečo nové, vyberte si túto činnosť. Slúži to tiež ako skvelý darček. Keby muž nevie, čo by mal dať svojej polovičke na Vianoce, narodeniny, výročie či Valentín, môže siahnuť po ich darčekovom poukaze.

Mamičky tiež vypnú hlavu

Na chvíľu vypadnúť z domu, v ktorom zvykne byť všetko hore nohami, je ako na nezaplatenie. To je ďalšia výhoda Artelieru – nemusíte si so sebou brať žiadne pomôcky, ktoré by vám doma zaberali miesto. Všetko na vás už bude čakať. Nehovoriac o tom, že nemusíte po sebe nič upratovať. Kedy naposledy ste niečo také zažili?

„Kto má deti, vie, že väčšinu času je ťažké zladiť všetky aktivity, a preto je dobré vedieť si urobiť dve – tri hodinky pre seba aj mimo domova. Toto všetko naše kurzy ponúkajú,“ odkazuje Artelier.

Ponuku majú pestrú, pridali do nej napríklad kurzy lynoritu – linoryt  a pri maľovaní to nekončí. Sezónne sa venujú aj výrobe vencov alebo novej technike zlatenie, prostredníctvom ktorej sa dávajú do obrazu lesklé zlaté plátky.

Zdroj: IG/artelier.bratislava

Jedinečný koncept, ale tiež trápenie

Na Slovensku majú, samozrejme, konkurenciu, ale sú oproti nej vo výhode. Tou je rôznorodosť tém. Nečakajte od nich žiadnu pásovú výrobu, všetky témy do detailov riešia s lektormi a chcú prichádzať s viacerými motívmi. Témy sa okrem toho málokedy opakujú. To sa deje len v prípade, že je o ňu veľký záujem.

Napriek tomu, že ide o unikátny koncept, momentálna situácia je pre nich priam likvidačná. COVID-19, opatrenia, malá zaočkovanosť a zmeny, ktoré sú často nelogické v praxi, majú na nich vážny dopad. Od štátu získavajú minimálnu pomoc. Záujemcovia sa ale mohli prihlásiť aj na online kurzy, ktoré boli dostupné po celom Slovensku. Aktuálne pôsobia iba v Bratislave, v budúcnosti by to však chceli skúsiť aj v Čechách a na ďalších miestach, no všetko závisí od pandemickej situácie.

9 dôvodov, prečo by ste mali navštíviť Artelier:

Oddych.

Kultivácia kreativity a tvorivosti.

Zábava a učenie hrou.

Spoznávanie nových ľudí.

Lektori, ktorí sa kurzistom venujú aj individuálne.

Výberová káva a skvelé kokteily či víno.

Vegetariánske bistro, zdravé snacky.

Milý personál orientovaný na zákazníka.

Terasa, na ktorej môžete počas leta maľovať pod holým nebom.

Tento článok vznikol v spolupráci s Artelier Bratislava.

žiadne príspevky na zobrazenie