Každý z nás prejavuje lásku inak: Sledujte, čo robí táto influencerka

0
Každý z nás prejavuje lásku inak: Sledujte, čo robí táto influencerka
Zdroj: IG/caitlinfladager

Vedel by ste presne odpovedať na otázku, čo je láska? Nedá sa presne definovať, no predsa tu je. Preto existuje aj množstvo jazykov, ktorými ju môžeme vyjadriť. Kým niekomu stačí povedať „ľúbim ťa“, druhý nám to radšej ukáže prostredníctvom nejakého gesta. Láska je krásna a potrebujeme ju cítiť najmä v ťažkých časoch.

Maličkosti

Týmto sa riadi aj influencerka Caitlin Fladager z Vancouveru. Počas starania sa o dve deti sa stíha venovať aj svojmu instagramovému profilu, na ktorom má už vyše 615 000 sledovateľov. Stáva sa čoraz známejšou kvôli jej vtipným ale aj zaujímavým či niekedy vážnym videám. Práve ona často informuje o tom, čo podľa nej treba robiť vo vzťahu. Prešla si skutočne všeličím, s otcom jej detí boli približne rok od seba a hrozil im už úplný koniec, no potom začali obaja na sebe pracovať.

Tentokrát sa vyjadrila k problematike, ako prejaviť lásku svojej milovanej polovičke. Keď jej manžel Jack potrebuje lásku, rozhodne sa konať. Nemusí to byť nič veľké, práve naopak, človeka často potešia aj úplné drobnosti.

Caitlin mu rada zaobstará to, čo potrebuje – napríklad uterák, slipy, prípadne papuče. Toto všetko sa mu predsa ešte zíde a je to dôkazom toho, ako na neho pekne myslí.

Zdroj: Unsplash.com

Troška pouprace

Aj muži by mali robiť domáce práce a pomáhať takýmto spôsobom. O tom nemusíme ani diskutovať. Keď však Caitlin vie, že jej manžela čaká ťažký deň, tak uprace napríklad aj jeho stranu kúpeľne. Prečo nie? Určite ho takáto maličkosť poteší a po náročnej pracovnej dobe si môže aspoň oddýchnuť.

Samozrejme, takéto niečo by potešilo aj ženy. Prísť domov z práce s pocitom, že je aspoň trochu poupratané a dom nevyzerá ako po výbuchu, je na nezaplatenie. Prejavujte si lásku navzájom takýmto spôsobom.

Navarí

Muži sú tiež fantastickí kuchári, o tom niet pochýb. Ale keby prišli domov z práce a museli by ešte vyše hodiny stáť pred sporákom, asi by ich to nepotešilo. Ak máte čas a chuť, navarte mu jeho obľúbené jedlo. Caitlin to robí tiež a nechá mu k tomu aj iný odkaz. Kto by sa nepousmial nad niečím takým? Keby však nestíhate navariť ani vy, skúste aspoň niečo objednať. Veď aj to dáva najavo, že na svoju polovičku myslíte. A ako sa hovorí, láska ide cez žalúdok.

Zdroj: Unsplash.com

Všetci sme iní

Caitlin okrem toho upozorňuje, že nielen všetci vyjadrujeme lásku inak, ale aj ju chceme inak dostávať. Preto je dôležité, aby sme sa naučili partnerov jazyk lásky. Toto má, samozrejme, platiť aj opačne. A verte či nie, keď zvládnete túto časť, pomôže vám to predísť mnohým problémom. Komunikácia vo vzťahu je absolútne kľúčová.  Treba myslieť na to, že náš partner, hoci ho považujeme za spriaznenú dušu, nedokáže čítať naše myšlienky. Preto je dôležité, aby sme boli k sebe maximálne úprimní a otvorení.

Ako na záver dodala influcencerka, tie maličkosti, čo robí pre svojho manžela, vníma ona sama ako úplné drobnosti, no vie, že pre neho to znamená veľa. A presne o tom to je.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Caitlin Fladager (@caitlinfladager)

žiadne príspevky na zobrazenie