Krásna Lily Collins ako Emily v Paríži

0
Krásna Lily Collins ako Emily v Paríži

Už nejaký čas beží pokračovanie úspešného seriálu Emily v Paríži (Emily in Paris). Rovnako aj druhá séria tohto romanticko-dramatického seriálu z prostredia marketingu, módneho sveta a parížskeho života je plná zaujímavých a vtipných scénok. Hlavnú hrdinku Emily stvárňuje krásna a charizmatická Lily Collins, ktorej úloha sadla ako uliata.  

Kto je Lily Collins

Lily Jane Collins sa narodila v roku 1989 v Anglicku. Má dvojité občianstvo, britské a americké. Je herečka, modelka a televízna osobnosť. Lily je dcérou slávneho britského hudobníka Phila Collinsa. Má vyštudovanú televíznu žurnalistiku na Harvard-Westlake School a University of Southern California. Za svoju mladú hereckú kariéru stihla natočiť veľké množstvo filmov, seriálov a televíznych programov.

Z jej filmotéky vyberáme: filmy (Splnený sen, Únos, Kazateľ, Snehulienka, Tolkien, Ted Bundy: Diabol s ľudskou tvárou, Mank, Inheritance), seriály (Beverly Hills 90210, The Last Tycoon Hovory, Emily v Paríži). Má skúsenosti aj s účinkovaním v divadle Youth Academy for Dramatic Arts. V roku 2008 vyhrala cenu Young Hollywood Award

Emily v Paríži

Lily úlohu Emily zvládla bravúrne aj preto, lebo výzorom a štýlom obliekania zapadla do prostredia Paríža a neuveriteľne vyžaruje “francúzskym” šarmom. Dejová línia seriálu je tak trochu predvídateľná, ale aj napriek tomu seriál prekvapil vo viacerých aspektoch. Emily ako typická Američanka pricestovala do Paríža kvôli práci v marketingovej agentúre Savior.

Je veľmi energická a proaktívna, čo niekedy jej francúzsky kolegovia nevítajú veľmi pozitívne. Ale aj napriek tomu si získala priazeň a úctu ľudí okolo seba. Životom v Paríži ju sprevádza kamarátka z Číny Mindy, s ktorou žije v podnájme, a Camille, s ktorou sa ich priateľstvo naštrbí kvôli láske k mužovi. Rovnako si priateľstvo rozvinula aj v práci, rozumie si s mužskými kolegami Julianom a Lucom. O niečo horšie vychádza so svojou francúzskou šéfkou Sylvie, ale aj napriek tomu si u nej časom získava rešpekt a nakoniec aj sympatie. 

V niektorých častiach seriálu okrem nádherných zákutí Paríža môžete spoznať aj iné zaujímavé miesta. V jednej časti navštívi Emily slnečné Saint-Tropez, a v niektorých zase zavíta na francúzske vidiecke sídlo s vinicami Sonnay  alebo do oblasti Champagne.

Ako v každom romantickom seriáli, aj tu sa rozvíja romanca medzi Emily a sympatickým šéfkuchárom Gabrielom. Samozrejme, ani láska sa nezaobíde bez problémov, o to viac, ak sa zapletie v milostnom trojuholníku. To je aj dôvod jej rozpadu kamarátstva s Camille. V druhej sérii hľadá nenaplnenú lásku po boku svojho spolužiaka z lekcií francúzštiny, Angličana Alfieho. Emily musí zvládnuť viaceré prekážky k ceste za svojou láskou. Ako to nakoniec dopadne, si musíme ešte počkať na ďalšie pokračovania. 

Seriál pre influencerky

Seriál je nenáročný na sledovanie aj kvôli časovej minutáži. Jeden diel má v priemere 30 minút, a tým diváka nezaťažuje zbytočnými scénami, a dej má rýchly spád.   

Na svoje si prídu aj influencerky. Emily je ňou ako sa patrí, pretože to jej náplň práce. A bez mobilu v ruke a ustavičnými selfie si ju v tomto seriáli už ani nevieme predstaviť.  

Mňa osobne tento seriál veľmi upútal svojou nenásilnosťou, príjemným hereckým obsadením a prostredím, kde sa dej odohráva. Veď kto by nemiloval Paríž?   

Emily ako módna ikona

Seriál určite upúta aj nákupné maniačky a fashionistky

Emily sa oblieka extravagantne a divoko, ale napriek tomu pôsobí elegantne a šarmante. Do určitej miery je to aj módna prehliadka luxusných modelov od rôznych svetových návrhárov. Pozrite sa na to najlepšie zo seriálu a inšpirujte sa outfitmi: 

Kto nevidel Emily v Paríži, odporúčam si pozrieť tento nezameniteľný seriál ako spôsob relaxu a zábavy.

 Zdroje 

https://www.csfd.sk/film/721172-emily-in-paris/790321-emily-in-paris/prehlad/, https://sk.wikipedia.org/wiki , https://sk.pinterest.com/ 

 

 

žiadne príspevky na zobrazenie