Majitelia ktorých zvierat sú najvernejší? A pred kým si dať, naopak, pozor?

0
Majitelia ktorých zvierat sú najvernejší? A pred kým si dať, naopak, pozor?

Štúdia zistila, že muži, ktorí chovajú tieto dve domáce zvieratká, vás budú s najväčšou pravdepodobnosťou podvádzať.

Je smutné, že záväzok voči ich chlpatým priateľom nemusí nutne znamenať záväzok voči vám. Nevera môže nezmazateľne zmeniť váš vzťah a premení kedysi šťastné partnerstvo na vzťah plný hnevu a odporu. Aj keď vás niektoré veci môžu upozorniť na podvádzajúceho partnera – príliš veľa neskorých príchodov „z kancelárie“ alebo telefón, ktorý strážia o život – je tu jeden faktor, ktorý ste pravdepodobne nezohľadnili. Pri zohľadnení vernosti vášho partnera je dobré pozrieť sa aj na ich domácich miláčikov.

Nedávny prieskum ukázal, že muži, ktorí chovajú jedno z týchto dvoch domácich miláčikov, vás s väčšou pravdepodobnosťou podvedú. Čítajte ďalej a zistite, čo vám partnerov výber domáceho maznáčika môže našepkať o jeho vernosti.

Muži s králikmi s najväčšou pravdepodobnosťou podvádzajú

Podľa štúdie s 2 991 slobodnými heterosexuálnymi mužmi, ktorú uskutočnila webová stránka Moggy alebo Doggy, 64 percent mužov, ktorí vlastnia králiky, uviedlo, že mali aspoň jednu aféru.

pixabay.com

Majitelia králikov však tiež patrili medzi štedrejších majiteľov domácich zvierat, pričom 73,4 percenta uviedlo, že za svoje rande zaplatia, 25,2 percenta uviedlo, že by si účet rozdelili, a len 1,4 percenta uviedlo, že očakávalo, že zaplatia ich rande.

Záväzok voči ich chlpatým priateľom nemusí nutne znamenať záväzok voči vám.

Tesne za nimi skončili muži so škrečkami

Zatiaľ čo škrečky môžu byť roztomilé a prítulné, pocity majiteľov škrečkov ohľadom ich vernosti môžu byť o niečo menej rozkošní.

Štúdia Moggy alebo Doggyho zistila, že 53 percent majiteľov škrečkov priznalo, že mali pomer. Majitelia škrečkov však získali vysoké známky aj za štedrosť, pričom 70,1 percent uviedlo, že zvyčajne očakávajú, že budú platiť na rande, a 67 percent uviedlo, že na prvé rande prinesú kvety.

Otestujte sa: Čo viete o knihách?

Majitelia psov sú najvernejší chovatelia domácich zvierat

Psy sú nepopierateľne lojálni – a to isté možno povedať o ich majiteľoch. Len 30 percent majiteľov psov uviedlo, že mali pomer. Majitelia psov tiež patrili medzi tých, čo boli na rande štedrejší, pričom 76,8 percent uviedlo, že zvyčajne očakávajú, že zaplatia na rande, a 66 percent uviedlo, že by dali žene na prvom rande kvety.

pixabay.com

Muži bez domáceho maznáčika sú neverní s najmenšou pravdepodobnosťou

To, že niekto nevlastní domáceho maznáčika určite neznamená, že sa nemôže zaviazať k dlhodobému vzťahu. A zaujímavé je, že to neznamená, že bude svou partnerku podvádzať s väčšou pravdepodobnosťou ako majitelia zvierat.

Štúdia Moggy alebo Doggyho v skutočnosti zistila, že muži bez domácich miláčikov mali najmenej aférok, pričom len 29 percent priznalo, že podvádzajú.

Zdroj: bestlifeonline.com

žiadne príspevky na zobrazenie