Máme za sebou prvé bonusové testovanie. Čo presne to je?

0
Máme za sebou prvé bonusové testovanie. Čo presne to je?

Pamätáte si ešte, ako šikovné kreatívne žienky testovali látky BARGERTEX a ušili z nich samé krásne veci? Tri z nich sme oslovili s bonusovou ponukou, v rámci ktorej nám poskytli ešte podrobnejšie hodnotenie celého testovacieho procesu od výberu a nákupu látok na eshope až po samotnú tvorbu hotových produktov. Ak sa aj vy radíte k milovníčkam látok a handmade tvorkyniam, poďte sa spolu s nami pozrieť na to, čo o nákupe na eshope naše testerky dodatočne prezradili.

„To, že značnú časť môjho šatníka tvoria handmade kúsky od mojej mamky, vie väčšina ľudí z môjho okolia,“ prezrádza o sebe Michaela Halásová, alias Bonnetka. „Rôzne šaty či sukne sú neoddeliteľnou súčasťou mňa a tak, keď sa naskytla možnosť vyskúšať látky z Bargertexu, neváhala som ani minútu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Halásová (@bonnet.ka)

Ponuka, ceny látok a veľký výber

Dostať sa do kamennej predajne by bola samozrejme lepšia možnosť, no ani eshop nebol v tomto prípade problémom. Na eshope BARGERTEX som našla hneď niekoľko druhov látok, rozdelených v kategóriách podľa materiálov a typov. Jednoduchá orientácia v ponuke je veľkým plusom a preto si hneď viete vybrať čo presne potrebujete a rýchlejšie nájdete preferovaný tovar, keďže výber je naozaj bohatý.

Ceny látok sú taktiež v prijateľnej hladine, niečo je síce drahšie a niečo lacnejšie ako inde, no všetko závisí od toho, kde zvyknete nakupovať a všimla som si aj rôzne zľavy či výpredaje, na ktorých môžete nejaké to euro a viac ušetriť. U mňa teda hlavne rozhoduje pomer cena a kvalita, čo aj vybrané látky potvrdili. Okrem iného na eshope nájdete aj látky s GOTS certifikátom, no to v mojom prípade pri výbere nehralo rolu.

Keďže ja som najviac zaťažená na vzorované látky, či už s kvetmi alebo s netradičným dizajnom, moje oko padlo na teplákoviny s digitálnou potlačou, z ktorých mám v šatníku asi najviac kúskov a tak bolo rozhodnuté. V ponuke je veľké množstvo rôznych dizajnov od prírodných kvetovaných námetov, cez geometrické vzory, až po detské motívy a tak si dokáže vybrať naozaj každý.

Čo sa týka nákupu látok z internetu, bola to moja premiéra. Látky si s mamkou vždy chodíme popozerať a vyskúšať osobne a tak bol tento nákup tak trošku risk. Doručenie látok bolo do týždňa od objednania, čo bol tiež celkom fajn čas. Na naše milé prekvapenie dorazili látky bezpečne zabalené v požadovanej kvalite a vzhľade, ktorý sa presne zhodoval s obrázkom z internetu. Žiaden nepríjemný šok sa teda nekonal a my sme mohli začať šiť.

Ako som už spomínala, najradšej nosím sukne a šaty, takže bolo hneď jasné, čo sa bude šiť. S látkami sa nám pracovalo bez nejakých problémov, pekne sa šili a ani prípadné páranie nezanechávalo na látke žiadne poškodenia. Ušili sme teda šaty, ktoré budú jednoducho originálne a také mám najradšej,“ uzatvára svoje hodnotenie Miška.

Veľký výber možností doručenia aj platby

Svoju skúsenosť nám prezradila aj ďalšia talentovaná kreatívna žienka Martina Zajacová – Makuza.

„Mojou veľkou záľubou je dámska móda,  navrhovanie, kreativita a toto všetko využívam pri šití oblečenia. Veľa sa inšpirujem internetom, vyhliadnem si konkrétny kúsok, ktorý nutne potrebujem mať v šatníku a potom už len listujem v časopisoch a hľadám najvhodnejší strih, podľa ktorého by som ho ušila  a následne potom  hľadám najlepšiu/najkrajšiu látku naň,“ necháva nás nakuknúť do svojho súkromia Martina.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Makuza35 (@ma.ku.za)

„Látky nakupujem iba online, tie možnosti sú neuveriteľné. Šitie ma veľmi baví, to by ste neverili,  čo všetko sa dá vymyslieť počas tohto úžasného procesu. Dostala sa mi možnosť  testovať  látky z eshopu BARGERTEX. Priznám sa, tento slovenský eshop som doposiaľ nepoznala. Ale rada spoznávam nové možnosti .

Vybrala som si tri druhy  látok, z ktorých som mala hneď  predstavu, čo z nich ušijem. V ponuke eshopu som sa jednoducho orientovala, podľa druhov látok. Ceny prijateľné, oceňujem vernostný systém pre zákazníkov. Žiaľ nenašla som úplne všetko, čo som k šitiu potrebovala (gombíky, vzorované podšívky, nite). Moja objednávka látok bola zameraná na jednoduchú dámsku elegantnú módu.

Teplákovina nádhernej ružovej/cyklámenovej  farby, z ktorej boli hneď jasné nápadité šaty s obrovskými puff rukávmi. Čierna blúzkovina, z ktorej vznikla jednoduchá elegantná košeľa ozdobená zlatými gombíkmi. A kostýmovka určená na neskutočné elegantné sako, taktiež so zlatými gombíkmi a zlatou podšívkou,“ vypočítava svoje úlovky Makuza.

„Vyberám si látky podľa zloženia, gramáže, samozrejme zamerania a taktiež beriem do úvahy certifikát GOTS. Mám radšej jednofarebné látky, ktoré viem ozdobiť aplikáciami, kontrastnými gombíkmi, prípadne nápadným strihom. Takéto jednofarebné základné kúsky sa dajú nosiť na  veľa spôsobov a pekne kombinovať.

Po skontrolovaní mojej objednávky chýbal už len posledný krok – doručenie /platba. BARGERTEX má veľký výber možností doručenia aj platby. Určite si každý vyberie pre seba ten najvhodnejší. Doručenie bolo rýchle, keďže  všetky objednané látky mali skladom. Balíček mi prišiel za 2 dni, pekne/poriadne zabalený do čiernej nepriehľadnej fólie, bezpečne olepený lepiacou páskou s ich logom.

S látkami som bola maximálne spokojná – krásne farby,  na dotyk príjemné, kvalitné spracovanie, radosť šiť! Výsledné kúsky sa mi vydarili a teším sa z nich! Ja veľmi krásne  ďakujem za našu úžasnú spoluprácu,  za možnosť  testovať látky. BARGERTEX určite odporúčam  vyskúšať!“ hotnotí svoju skúsenosť Martina.

Perfektná komunikácia s eshopom, prehľadnosť kategórií, skvelá kvalita

Našou treťou testerkou bola Mária Ďurišová (autorská tvorba maňušiek) u dielničky Creative Art Toys. Svoju skúsenosť s nákupom látok na eshope BARGERTEX a ich testovaním hodnotila takto:

“Táto príležitosť ma veľmi potešila, prihlásila som sa na toto testovanie na základe výzvy na stránke Akčné ženy a pravdupovediac ani som nedúfala, žeby som mohla byť medzi vybratými uchádzačmi,“ prezrádza Mária. „Získať k dispozícii balíček krásnych látok vlastne za prácu, ktorú bežne v dielničke robím, za to že sa budem “hrať” (vyrábam maňušky) bola veľmi lákavá.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mária Ďurišová (@creative.art.toys)

Na eshope je veľké množstvo rôznych typov látok, sú uložené v prehľadných kategóriách, no možno by som privítala aj filter podľa farieb a vzorov,“ pridáva svoje hodnotenie šikovná autorka krásnych maňušiek. „Objednávka na eshope prebehla v poriadku. Na vybavenie objednávky som čakala pár dní, s tým, že bol problém s jednou položkou – tovar vlastne nebol skladom, ale u dodávateľa. Keď som sa ozvala, bola mi ponúknutá zmena farby, čo mi neprekážalo. Po vyriešení tejto situácie potom balíček už veľmi rýchlo prišiel. Látky boli doručené tie, ktoré boli objednané a odkomunikované, v očakávanej a zodpovedajúcej kvalite,“ pochvaľuje si.

Na otázku ktoré látky sa jej páčili najviac, odpovedala:

Objednala som si typ flísu, s ktorým som ešte nemala skúsenosť. Som spokojná, hodí sa pre moje potreby. Ďalšie látky som si objednala tyl a bavlnu. Veľmi sa mi páčia vzory, viem ich krásne kombinovať s tým, čo už doma mám a kvalitou sú super, prémiové s oeko tex certifikátom. Najviac sa mi páči tá balvna s farebnými kvietkami – je proste skvelá a multikombinovateľná. Veľmi som spokojná.“

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mária Ďurišová (@creative.art.toys)

Chceli sme tiež vedieť, ako sa jej s látkami pri výrobe maňušiek pracovalo.

„S látkami sa pracovalo fajn – každý typ látky vyžaduje svoj prístup a postup pri práci. Objednaný flís som použila na kožúšky pre maňušky levíkov,“ vysvetľuje Mária. „Z jemnučkého tylu fuchsiovej farby som dotvorila tutu sukienky pre maňušky baletiek. Kombináciou tylov som dosiahla vždy iný výsledok. Bordovú bavlnu s folklórnym vzorom som použila ako základ na ušitie textilnej repky do sady prštekových maňušiek (rozprávočka O veľkej repe). Bavlnu so srdiečkami v modrobielej palete som využila na bavlnené časti zvieracích maňušiek, pekne ukáže aj na chlapčenských gatiach. No a kvietkované bavlny som už pri nakupovaní v eshope videla na sukienkach víl a princezien. Je krásne farebná a kombinovateľná na mnoho spôsobov, na sladko, na sviežo… ako sa komu páči,“ uzatvára svoju skúsenosť s eshopom BARGERTEX Mária.

Zaujalo vás toto testovanie a chceli by ste byť súčasťou nejakého ďalšieho? Sledujte našu stránku Akčné ženy a možno práve vy budete ďalšou vybranou testerkou, ktorá si bude môcť vyskúšať špičkové produkty úplne zdarma.

 Foto a video: archív testeriek.

 

 

 

 

 

 

žiadne príspevky na zobrazenie