Na Obchodnej ulici v Bratislave sa malo strieľať, podozrivý muž sa pred políciou schoval pod auto

0
Na Obchodnej ulici v Bratislave sa malo strieľať, podozrivý muž sa pred políciou schoval pod auto

6.11.2021 (Webnoviny.sk) – Na Obchodnej ulici sa v sobotu ráno krátko pred 08:00 malo strieľať. Po skupinke mužov mal z plynovej pištole strieľať iný muž.

Hliadka bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky spozorovala osobu zodpovedajúcu popisu, ktorá sa schovávala pod autom v jednom z dvorov na Obchodnej ulici.

Policajti 30-ročného Bratislavčana obmedzili na osobnej slobode a zaistili aj plynovú pištoľ, ktorú mal pri sebe. V tlačovej správe o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Muž pred hliadkou podľa Szeiffa zahodil aj kapsičku v ktorej sa nachádzalo vrecúško s neznámou kryštalickou látkou. K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo. Zadržaný muž bol eskortovaný na policajné oddelenie.

Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti sa v súčasnosti zaoberá poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

Viac k témam: Krimi, Streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Na Obchodnej ulici v Bratislave sa malo strieľať, podozrivý muž sa pred políciou schoval pod auto © SITA Všetky práva vyhradené.

žiadne príspevky na zobrazenie