Najžiarivejšie šaty večera MTV Europe Music Awards 2018

0
Najžiarivejšie šaty večera MTV Europe Music Awards 2018
Foto: pixabay.com

Pred pár dňami sa uskutočnilo jedno z najväčších podujatí populárnej hudby – odovzdávanie cien MTV Europe Music Awards. Tento rok sa konalo v španielskom Bilbau. Kto získal ceny a kto zažiaril na červenom koberci? Čítajte ďalej!

Moderátorkou večera bola mladučká 21-ročná hviezdička – speváčka a herečka Hailee Steinfeld. Na podujatie si zvolila mimoriadne nápadné  minišaty s korzetovým topom a výraznou aplikáciou v oblasti pása.

Becca Dudley je mladá dídžejka a televízna osobnosť, na ktorej sa v pozitívnom zmysle slova podpísalo, že vyštudovala London College of Fashion. Istý čas pôsobila ako modelka a stylistka, neskôr sa dostala do MTV, kde pôsobí ako moderátorka až doteraz.

Speváčka z Veľkej Británie, 27-ročná Anne-Marie zvolila na tento večer obtiahnuté šaty. Čo na jej vizáži pôsobí rušivo, je náhrdelník, odrastené vlasy (možno úmyselne) a výrazný rúž. V rádiách už niekoľko mesiacoch rotuje jej hit Friends a do pozornosti sa dostáva aj jej aktuálny singel 2002.

Dua Lipa vyhrala v kategórii najlepší pop. Nepochybne krásna dáma však zvolila šaty, ktoré pripomínajú éru 80-tych rokov – mohutné vypchávky, nápadná kvetinová potlač, trblietky, mašľa. Všetkého je akosi priveľa. Škoda.

Pozrite si aj róby z večera odovzdávania EMMY Awards

Celková víťazka večera, Camila Cabello, vsadila na výrazné červené šaty, ktoré jej neskutočne pristali. Táto kubánsko-mexická speváčka a skladateľka má iba 21 rokov. Preslávila sa ako členka skupiny Fifth Harmony, ktorá vznikla počas druhej série americkej súťaže The X Factor v roku 2012.

S najväčším počtom nominácií skončila po Camile Cabello ako druhá drobná speváčka Ariana Grande. Bola sklamaná, že napriek piatim nomináciám nezískala žiadnu cenu. Foto je z nedávneho odovzdávania cien MTV Video Music Awards – so snúbencom Pete Davidsonom.

Nicky Minaj je známa svojimi extravagantnými outfitmi, a ani odovzdávanie cien MTV nebolo výnimkou. Šaty to mohli byť veľmi pekné, keby boli zlaté aplikácie použité s mierou, a upravený výstrih. Na jej čokoládovej pokožke táto farba rozhodne vynikne. Zaujímavé je, že získala cenu nielen za najlepšieho hip-hopového umelca, ale aj za najlepší look.

Little Mix je britská štvorčlenná dievčenská hudobná skupina založená v roku 2011. Boli objavené Simonom Cowellom v súťaži X Factor. Dievčatá zvolili moderný look, ale najviac to pristalo dáme v ružovom kostýme, Jesy Nelson. Na Instagrame má 4,3 milióna followerov.

A kto v tento večer získal ocenenia?

Najlepší videoklip: Havana – Camila Cabello, Young Thug

Najlepšia skladba: Havana – Camila Cabello, Young Thug

Nováčik roka: Cardi B.

Najlepší pop: Dua Lipa

Najlepší hip hop: Nicky Minaj

Najlepší spevák live: Shawn Mendes

Najlpeší spevák: Camila Cabello

Globálna ikona: Janet Jackson

Foto: vogue.com, refinery29.com, mtv.com

žiadne príspevky na zobrazenie