Nezodpovedná matka nechávala svojho syna samého v aute. Akú lekciu jej dal manžel?

0
Nezodpovedná matka nechávala svojho syna samého v aute. Akú lekciu jej dal manžel?

Nezodpovedná manželka stále necháva svojho syna samého v nezamknutom aute, s čím jej mažel absolútne nesúhlasil. Tak sa rozhodol, je jej dá lekciu.

„Moja žena má hrozný zvyk, ktorý som objavil pred 2 mesiacmi,“ napísal nedávno jeden manžel v príspevku na platforme AITA.

Ukázalo sa, že ich synčeka necháva v aute samého, keď si ide vyzdvihnúť jedlo, vybehnúť na poštu alebo do lekárne atď. Robila to dokonca od jeho narodenia. Hoci manželka autora zjavne na tom nevidela nič zlé, jej manžel s tým nesúhlasil. Nakoniec mu však sľúbila, že už to nebude robiť.

pixabay.com

Po jednom konkrétnom incidente sa to zmenilo

„Včera som išiel od svojho brata domov. Na pumpe neďaleko náško domu som zbadal auto svojej manželky. Nestálo pri čerpacej stanici, ale na parkovisku, takže mi napadlo, že si išla kúpiť niečo na jedenie,“ píše autor článku.

„Rozhodol som sa pri nej zastaviť, ísť dnu, pozdraviť ju a dať si nejaké jedlo, a tak som zastal a zaparkoval vedľa nej. Keď som tam však prišiel, nahneval som sa, keď som našiel nášho syna sedieť samého v autosedačke. Auto nebolo ani zamknuté,“ spomína na situáciu.

Bola to pre neho posledná kvapka a rozhodol sa dať svojej manželke lekciu

V tej chvĺi som sa rozhodo, že syna vyberiem do sedačky a vezmem k sebe do auta. Potom som s autom zašiel za roh pumpy a čakal som, kedy sa manželka objaví. Trvalo jej to 6 minút! Keď zistila, že syn nie je v aute, začala sa zúfalo obzerať okolo seba a plakať. Netrvalo to dlho, vybrala telefón a keď som videl, že ide volať políciu, objavil som sa. Zaparkoval som, otvoril dvere a ukázal som jej syna.“

Prečítajte si: Žena pozvala muža na rande a on ju hrubo odmietol

pixabay.com

„Uľavilo sa jej, ale vzápätí sa nahnevala a pýtala sa, prečo som jej ho vzal a prečo som jej to urobil. Povedal som jej, že sa chová nezodpovedne, keď necháva dieťa samé a hoci mi sľúbila, že už to nebude robiť, potrebovala lekciu. Vziať dieťa z auta bolo neuveriteľne jednoduché. Nikto na pumpe si nič nevšimol. Ak by ho niekto uniesol, bola by to 100% jej chyba.“

Lekcia bola prinajmenšom dosť netradičná a jeho manželku dosť nahnevala. Teraz vzniká otázka – nezašiel autor článku príliš ďaleko?

Podeľte sa o svoje myšlienky v sekcii komentárov!

Zdroj: boredpanda.com

žiadne príspevky na zobrazenie