Objavili sme kozmetiku, ktorá vás spraví sebavedomou a oddýchnutou. Neveríte?

0
Objavili sme kozmetiku, ktorá vás spraví sebavedomou a oddýchnutou. Neveríte?

Naša pleť je hotovým zrkadlom našej životosprávy. Stačí jediný pohľad a ľahko dokážeme podľa stavu našej pokožky posúdiť, či máme dostatok spánku, živín a smiechu v živote alebo naopak, či sa cítime unavene, podráždene a „nezdravo“. Verte nám, kruhy pod očami, skoré vrásky či „dospelácke“ akné nevznikajú len tak sami od seba.

Žijeme v uponáhľanom svete, neraz si berieme na plecia viac ako unesieme a to sa môže po čase nepekne odraziť aj na našej pleti. Avšak nič nie je stratené, stačí zvýšiť pitný režim, počet hodín spánku, odľahčiť stravu a pridať do svojej kozmetickej rutiny kvalitný prírodný produkt a raz dva budeme na nerozoznanie. Neveríte?

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa anna trifonova (@prisnamatka)

Uplynulý mesiac sme spolu s ďalšími 30 ženami testovali prvotriedne prírodné krémy československej-značky PO-ETI-KO. Testujúce ženy mali možnosť odskúšať tieto 2 produkty:

Ste zvedavé, ako to dopadlo? Chvíľku ešte ale vydržte, najprv sa pozrime na to, čo ženy najviac na tejto kozmetike zaujalo a prečo sa rozhodli zapojiť do testovania…?

Prírodná kozmetika značky PO-ETI-KO zatiaľ nie je na našom trhu až taká známa, čo je obrovská škoda. Svojou účinnosťou a skvelým zložením sa vyrovná aj produktom vyššej cenovej kategórie a skutočne splní to, čo sľúbi (čo sa nedá povedať o každom kozmetickom produkte, však áno…). Viac sa o príbehu PO-ETI-KA, jeho filozofie, princípoch a cieľoch dočítate v ROZHOVORE so samotnými zakladateľkami.

Čo ale zaujalo naše čitateľky natoľko, že sa rozhodli otestovať ho na vlastnej koži?

Zaujal ma príbeh značky, určite zloženie produktov a som mama dvoch detí, takže unavená pleť je mojou súčasťou.(Miroslava)

Pretože moja pleť je momentálne na materskej veľmi unavená. A sú to skvelé produkty prírodného typu, ktoré momentálne vyhľadávam. (Lenka)

Keďže mám po 50-tke a moja pleť je unavená, mám aj vrásky a dlhé roky som skúšala rôznu kozmetiku a výsledky mizivé, no kvalitná kozmetika a pravidelná starostlivosť je pre mňa dôležitá, tak som natrafila na vaše testovanie a veľmi ma kozmetika PO-ETI-KO oslovila. (Mária)

Je to niečo nové, šetrnosť k prírode, skvelé odozvy, prírodné zloženie. (Bronislava)

Pretože som už vyskúšala mnoho produkt na aknóznu pleť, ale žiaľ žiaden nemal dlhodobý efekt. A mám rada prírodnú kozmetiku :) (Petra)

Pretože moja pleť je už dlhšiu dobu mdlá a bez života. (Zuzana)

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Hrtúsová (@eris_hrtusova)

Upokojená a hladká pleť plná života

Výsledky testovania dopadli nad naše očakávania – 93% testeriek vyjadrilo absolútnu spokojnosť, 41% z nich sa dokonca úplne zbavilo problémov, ktoré ich pred začiatkom testovania trápili. A s čím konkrétne im krémiky pomohli?

Kozmetika ma dostala, je to spojenie prírody, nových technológií a poznatkov dnešnej doby a to že hlavnými zložkami v receptúrach sú kvalitné oleje, bylinky a aktívna látka Gatuline® Veľmi sa mi páči myšlienka tejto značky, jej zloženie i produkty a hlavne je cenovo dostupná a vyzerá luxusne. Ľahká krémová textúra s nevtieravou, jemnou ovocnou vôňou sa okamžite vstrebe do pokožky a zanecháva pokožku vyhladenú bez pocitu upchatia pórov. (Jana)

Ako prvé po pár dnoch som si všimla v okolí očí sa pleť zpevnila, drobné vrásky ustúpili. Na pleti po pravidelnom používaní sa zjemnili jemné linky a vrásky, zloženie určite pôsobí proti starnutiu,pleť je jemnejšia, hydratovaná. (Mária)

Pleť bola okamžite upokojená, zjemnená, dokonca keď som bola u kozmetičky, pýtala sa ma, čo používam na akné – vraj bolo krásne vidieť, ako sa vyrážky hoja a vysušujú. (Petra)

Tento produkt moju pleť oživil, zjemnil a pekne rozžiaril. Pleť naozaj pôsobila menej unavene a krém dokonca aj krásne prírodne vonia. (Petra)

Vyzdvihla by som vôňu, ktorá je jemná a pre mňa úplne výborná bylinková :) aj konzistencia je ideálna, krém sa ľahko nanášal a vstrebával, stačilo dve pumpičky na celú tvár. A páčilo sa mi aj samotné balenie produktu! Nezmenila by som asi nič. (Ivana)

 

V čiastkových hodnoteniach ženy najviac oceňovali skvelé zloženie, viditeľnú účinnosť, pohodlné nanášanie, prírodnú vôňu a elegantný dizajn.

Ako bolo už vyššie spomenuté, každá zo žien si pred začiatkom testovania mohla vybrať, či chce krém určený na UNAVENÚ alebo AKNÓZNU pleť. Poďme sa teda pozrieť na to, v čom je každý z týchto krémov výnimočný a ktorý je ten pravý presne pre VÁS!

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Brona Torokova (@brona_its_me)

Krém na mastnú a aknóznu pleť – zbaví vás nepekných vyrážok a dodá stratené sebavedomie

Samotné zakladateľky ho definujú takto: Zamávajte na rozlúčku pupienkom a čiernym bodkám – náš ľahučký svieži krém obsahuje aktívnu látku PHYTELENE COMPLEX™ EGX 252 BG, ktorá pleť vyživuje a zároveň hĺbkovo čistí, predchádza zápalom, sťahuje póry a reguluje sebum. Upokojujúci malinový olej jemne ošetruje, chráni a stráži vlahu, zatiaľ čo ovsená múka sa postará, aby sa pleť neleskla. Získajte späť svoju sebavedomú pleť!

Je to ale pravda aj v praxi?

Odporúčala by som produkt každému, koho trápi akné v menej závažnej forme príp.občasné vyrážky na pleti. Používajte produkt minimálne mesiac a najlepšie dvakrát denne pre dosiahnutie účinku a nebojte sa ani možného prechodného zhoršenia stavu pleti, ktoré ustúpi. (Petra)

Pomohol úplne, matnil pleť, čiže žiadne lesklé miesta počas dňa na pleti. Miestami mi pomohol aj so začínajúcimi vyrážkami ak sa objavili. (Vierka)

Vynikajúci a naozaj účinný produkt na akné, odteraz má pevné miesto v mojej skincare rutine. (Peťa)

Pleť prestala byt prehnane mastná, akné sa tvorilo menej a ak aj nejaké vzniklo, mám pocit že veľmi rýchlo zmizlo. (Michaela)

Hneď po nanášaní produktu som si všimla, že je pokožka viac upokojená a menej začervenaná, ako bola behom dňa (nepoužívala som žiaden make-up). V prvých dvoch týždňoch som akoby zaznamenala mierne zhoršenie akné – tvorilo sa mi viac malých vyrážok, akoby sa pleť čistila. No v treťom týždni sa to obrátilo, pleť už bola jasnejšie a vyrážky ustúpili. Jemne sa zjednotil aj tón pleti a zapálené miesta hlavne na brade ustúpili. (Petra)

Moja pleť bola zjemnená, upokojená, zapálené vriedky a vyrážky sa výrazne „stiahli“. Po pravidelnom používaní som mala viditeľne hladšiu a krajšiu pleť. Som nadšená. (Dominika)

Môj produkt bol skutočne skvelý, určite ho budem používať dlhšie. Krém na moju pleť zafungoval, štandardne mastné T-čko sa zjemnilo aj pleť mám pružnejšiu. (Nikola)

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nika Hrtúsová (@nicolhrtusova)

Krém na unavenú a mdlú pleť – osvieži, vyhladí a dodá zdravý a „fresh“ vzhľad

Nič nenahradí účinky výdatného 8 hodinového spánku, avšak vďaka tomuto krému môžete aspoň navonok dosiahnuť vzhľad doružova vyspaného bábätka. Spevňujúca aktívna látka Gatuline® Link n Lift, získaná z kvetov pagaštana konského, pôsobí hĺbkovo a rýchlo, pomáha vytvárať dôležitý kolagén, reštrukturalizuje povrch pleti a vyhladzuje jej kontúry. Ibištek hrá nezastupiteľnú rolu antioxidačného a energizujúceho osvieženia, ktorého sa budete dožadovať zas a znovu. Efekt našej sofistikovanej receptúry si všimnete veľmi skoro predovšetkým v okolí očí. Tento posilňujúci pleťový krém dodá vašej pleti šťavu a rozžiari ju do úsmevu.

Bolo to naozaj tak?

Ako prvé po pár dňoch som si všimla v okolí očí sa pleť spevnila, drobné vrásky ustúpili. Na pleti po pravidelnom používaní sa zjemnili jemné linky a vrásky, zloženie určite pôsobí proti starnutiu,pleť je jemnejšia, hydratovaná. (Jana)

Produkt bol veľmi príjemný a splnil požadované očakávania, vypol mi pleť a vyzerala menej unavene. (Martina)

Odporúčam pre unavenú pleť, po istom čase používania je pleť hydratovanejšia, vypnutejšia, žiarivejšia a taktiež krém je účinný v boji proti vráskam. (Erika)

Osobne odporúčam tento krém na unavenú pleť. Jeho prírodné zloženie je vynikajúce, krásne vonia, hneď sa vstrebe. Pleť je po ňom jemnejšia, pružnejšia a žiarivejšie. Ako keby ožila. Určite krémika odporúčam všetkým ženám,ktoré majú unavenú mdlú pleť. (Veronika)

Príjemne osviežil.Ľahko sa rozotieral,nespôsobil podráždenie očných viečok.(zvykla som s tým mať často problém pri zmene krémov) (Mária)

Tento produkt moju pleť oživil, zjemnil a pekne rozžiaril. Pleť naozaj pôsobila menej unavene a krém dokonca aj krásne prírodne vonia. (Kristína)

Pleť je jemnejšia, hebkejšia a žiarivejšie. Mám pocit ako by bola pružnejšia. (Veronika)

Aké je teda naše konečné zhodnotenie?

Tento produkt je výborný rozjasní pleť a príjemne vonia , som spokojná a určite ho odporúčam. Má ekologické balenie ? a je prírodný. Jedným slovom TOP. (Petra)

S produktom Poetiko som mimoriadne spokojná, určite ho budem odporúčať aj používať aj ďalej. Som vďačná, že som mala možnosť vyskúšať si ho. (Martina)

Kto uvažuje o kréme prírodného charakteru táto značná ma veľmi široký výber produktov. Každí si určite vyberiete. Ja som mala možnosť vyskúšať produkt na unavenú pleť, ktorý úžasne vonia, výborne sa aplikuje a moja pleť bola nádherné vyživená a prebudená. Po odskúšaní tejto značky a krému neverím, že to niekto nekúpi znova. Pre mňa je to top krém, ktorý som vyskúšala. Ďakujem za túto možnosť. Dokonca som sa cítila ja sama krajšie a optimistickejšie aj pri mojom veľkom spánkovom deficite, kedy som bola rada, že som mala čas si aplikovať tento krém a ísť do sveta.:-) (Denisa)

Nakoľko som s krémom veľmi spokojná, objednala som krém aj pre rodinu. Krém má veľmi príjemnú vôňu, je v praktickom obale, čo je pre nanášanie veľmi dôležité. Určite si krém zakúpiť znova. (Mária)

Za mňa maximálna spokojnosť a môžem len odporučiť táto kozmetika je skvelá voľba pre pleť a telo a časom sa to prejaví nielen navonok ale aj vo vnútri pokožku si treba rozmaznávať. (Jana)

Naozaj rada komukoľvek odporúčam tento produkt, keďže si od značky poetiko nájde každý to svoje. Mne tento produkt vyhovoval mal krásnu vôňu a splnil moje očakávania na 9/10 :)? (Kristína)

Dávam tomuto krému 1 s hviezdičkou. Veľmi milo ma prekvapil a odporúčam každému. (Zuzana)

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Gaborova (@gaborovalucia)

POZOR! Zaujala vás táto kozmetika a tiež by ste ju rady vyskúšali? V tom prípade vám venujeme špeciálny zľavový kód v hodnote 6€ na celý nákup z eshopu www.poetiko.sk  Stačí, keď pri nákupe zadáte kód: akcnezeny.

 

Prečítajte si tiež Zbavte sa migrén, menštruačnej bolesti aj svalových kŕčov. Ako? TAKTO!

 

žiadne príspevky na zobrazenie