Otestujte s nami luxusný vysávač v hodnote 300 eur ÚPLNE ZADARMO!

5
Otestujte s nami luxusný vysávač v hodnote 300 eur ÚPLNE ZADARMO!

Ruku na srdce, milé ženy, čo vy a upratovanie? Milujete či nenávidíte? Nech už ste odpovedali akokoľvek, určite by každá z vás ocenila do domácnosti šikovného pomocníka, ktorý si spraví svoju prácu rýchlo, efektívne, nekompromisne a potichu. Že o kom to hovoríme? No predsa o bezkonkurenčnom tyčovom vysávači 2v1 Electrolux Well Q8. Už ste o ňom počuli?

Hľadáme 30 žien, ktoré spolu s nami otestujú vysokovýkonný tyčový vysávač Electrolux Well Q8 v hodnote viac ako 300€ ÚPLNE ZADARMO!

Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými ženami. Je pre nás dôležité, aby ste nám v dotazníku napísali, ako ste boli s týmito produktami spokojné. Rovnako nás poteší aj váš komentár – prečo by ste chceli s nami testovať, priamo pod týmto článkom.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

DOTAZNÍK nájdete TU.

A aké sú jeho hlavné prednosti?

Tyčový vysávač 2v1 Electrolux Well Q8 ponúka viacero vymožeností, ktoré potešia nielen alergikov. Obsahuje odnímateľnú ručnú jednotku, ktorá umožňuje dvojaký úchop, vďaka ktorému dosiahnete aj na pavučiny na strope alebo na luster. Ručná jednotka je tiež ideálna na vysávanie postelí, čalúneného nábytku alebo omrviniek zo stola. Spoločne so širokým výberom vymeniteľných hubíc tak s týmto vysávačom vyčistíte úplne všetky typy povrchov.

Viac sa o ňom dočítate v TOMTO ČLÁNKU.

Tak neváhajte a staňte sa jednou zo šťastných testeriek, ktoré si s ním dajú „do pucu“ domácnosť jedna radosť. Neoľutujete.

Otázka na záver: Čím vás tento produkt najviac zaujal? Dajte nám vedieť v komentároch.

žiadne príspevky na zobrazenie

5 KOMENTÁRE

  1. Tak toto by bol ďalší miláčik v našej domácnosti. Nakoľko máme ešte starý vreckový vysávač a zvažujeme kúpu nového vysávača. A taktiež štvorročného syna, po ktorom vydávame každý druhý deň… Veď to každá mama pozná ;-)

  2. Sme 4 členná domácnosť s 2 malými deťmi. Náš najmladší člen rodiny bude mať čoskoro jeden rok a práve je v období lezenia a prvých krôčikov. Na podlahe je v podstate nonstop a ja nie iba v rámci svojho kompulzívnejšieho upratovania ale najmä preto, že berie všetko do pusinky a doslova, zberá zo zeme omrvinky, zvyšky jedla, vlasy, špinky, proste čokoľvek, musím vytiahnuť klasický vysávač minimálne aj 3-krát denne, čo je pekná otrava, kedže tyčový vysávač by bol určite lepší pomocník – vždy pripravený povysávať špinu na gauči, pod stolom a pomohol by mi udržiavať ´´ako-tak´´ poriadok. Jeho ´´superschopnosti´´ by sme vedeli u nás doma otestovať na 110 %, lebo podľa mňa nikde nevyrobia toľko smetí ako moje deti :-). Veľmi by som sa chcela zapojiť do testovania tyčového vysávača 2v1 Electrolux WellQ8 aj preto (okrem toho, že po ňom prahne moje upratovacie srdce), že v skvelom článku na Akčných ženách som sa o tomto krásavcovi dočítala, že je vhodný špeciálne pre alergikov, a to sme 3 zo 4 členov našej rodiny. Aj preto je čistota v domácnosti pre mňa ako mamu veľmi dôležitá, o to viac, že ja sama som alergická na prach, pele, trávy, palinu a aj moja 11 mesačná dcérka, ktorá okrem alergie trpí aj miernou formou atopického ekzému. Preto sa Snažím dbať na hygienu a čistotu, vyhýbať pri praní, upratovaní a čistení našej domácnosti všetkým agresívnym chemickým prípravkom, no je to náročné. Práve funkcia vysávača BedProUV〸 s UV svetlom by zefektívnila moje každodenné upratovanie, povýšila by ho doslova na ´´ preventívne opatrenie pred atakom alergie´´ a vyriešila moju večnú dilemu ako udržať všetky podlahy (plávajúca podlaha aj kachličky), koberec, sedačku či dokonca všetky naše matrace v dokonalej čistote nie len na povrchu ale až do hĺbky, kde by sa potenciálne mohli ukrývať roztoče a prach, ktorý sama voľným okom nevidím, no to neznamená že neexistujú. A kto vie, možno naozaj sa vďaka nemu zlepší aj naše dýchanie, alergie a spánok . Nakoľko sa chystám na veľké letné upratovanie, vysávač by dostal naozaj ´´pekne zabrať´´. Od podláh až po stropy. Tiež ma zaujala informácia, že je tichý, čo ako matka určite otestujem a okamžite skúsim, lebo kedy sa najlepšie upratuje? – Vtedy keď deti spia :-). Ocenila by som aj ručnú časť, vďaka čomu by ma zakaždým nevykotilo z toho, že je opäť gauč či podlaha plná omrviniek – popravde, ušetrilo by nám to nie len veľa energie a zlepšilo celkové zdravie ale aj eliminovalo počet hádok a mojich infarktových stavov po otázke – kto tu opäť našpinil. Proste chytím tento luxusný tyčový vysávač a s radosťou, bez kriku rada poupratujem čo bude treba a keď sa mi to veľmi zapáči pôjdem aj k susedom, lebo veď taký si musia kúpiť aj oni :-) a samozrejme svoje nadšenie a výsledok upratovacieho maratónu veľmi rada prezdieľam aj na sociálnej sieti ig či formou článku na mojom blogu.

  3. V úplne novom byte si človek vždy dá záväzok, že bude poctivo pratať a zanechá ho v takej čistote ako na začiatku. Ale povedzme si úprimne, nie vždy sa nám chce vytiahnuť ten náš klasický vysávač a trápiť sa s jeho prenášaním, ťažkou váhou a káblom z izby do izby. V tomto ma práve Electrolux Well Q8 zaujal, že je úplným opakom náročného pratania a zvládne aj stropy! A k tomu tá veľká výhoda pre nás alergikov, ktorý bojujeme s kychaním každý deň. Bol by to super pomocník a bola by doslova radosť ho vyskúšať!

  4. Wow, to by bolo skvelé mať možnosť vyskúšať takého super pomocníka na upratovanie. Všetci sme doma alergici, a tak čistota povrchov je pre mňa veľmi dôležitá, keďže mi veľmi záleží na zdraví synčeka i nás. Inovatívny a výkonný pomocník by bol super, veľmi by ma to potešilo. Upratujeme často a nie vždy je to efektívne s našim starším klasickým vysávačom. Novinka od Electrolux a táto možnosť vďaka Akčným ženám ma hneď oslovila. Preto neváham a skúsim šťastie zapojiť sa do testovania s vami. ??