Otestujte s nami prvotriedny kolagén s kakaovo-škoricovou príchuťou!

3
Otestujte s nami prvotriedny kolagén s kakaovo-škoricovou príchuťou!

V dnešnej modernej dobe, plnej influenceriek a beauty blogeriek, takmer každá druhá žena užíva kolagén. Avšak len máloktorá ho užíva s chuťou a radosťou. Zapchať nos, rýchlo to do seba hodiť a zapiť poriadnym množstvom vody – je vám to povedomé? Dnes dokážeme na trhu nájsť skutočne široký výber prvotriednych kolagénov s vysokou vstrebateľnosťou a účinnosťou – len tá chuť! Ach. Neznesiteľná. Avšak vôbec to tak nemusí byť. Poďte s nami zadarmo otestovať beauty kolágen Altevita s príchuťou pravého kakaa a cejlonskej škorice a pocíťte ten rozdiel!

Hľadáme až 100 žien, ktoré s nami otestujú Altevita Superfood Beauty Collagen hodnote 22,90€ ÚPLNE ZADARMO. Stačí, ak vyplníte TENTO DOTAZNÍK a o pár dní môžete očakávať balíček.

Čistý kolagén má na ľudské telo skutočne významné pozitívne účinky, najmä pri dlhodobom dopĺňaní. Čo by ste však povedali na to, keby jeho priaznivý vplyv dokázal byť ešte obsiahlejší? Vďaka produktu Superfood Beauty Collagen môžete užívanie kolagénu povýšiť na nový level! Okrem kolagénu totiž obsahuje aj KAKAOVÝ PRÁŠOK, INULÍN Z ČAKANKY, RYŽOVÝ PRÁŠOK, CEJLÓNSKU ŠKORICU, REISHI, MSM, KOKOSOVÚ VODU A KYSELINU HYALURÓNOVÚ. Parádne kombo, čo poviete?

Viac sa o produkte dozviete TU.

Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými ženami a mamami. Je pre nás dôležité, aby ste nám v dotazníku napísali, ako ste boli s týmto produktom spokojné. Rovnako nás poteší aj váš komentár – prečo by ste chceli s nami testovať, priamo pod týmto článkom. Zároveň od vás budeme požadovať napísanie recenzie priamo na stránku klienta, prípadne na portál heureka.sk

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Aké ženy hľadáme?

Ak spĺňate niektoré z nasledovných kritérií, môžete sa bez problémov prihlásiť do nášho testovania. Hľadáme ženy, ktoré:

  • vedú aktívny život,
  • sa zaujímajú o zdravý životný štýl,
  • užívajú práškový kolagén, no nie sú spokojné s jeho chuťou,
  • radi skúšajú nové veci a chute.

Zapojiť sa môžete JEDNODUCHÝM VYPLNENÍM DOTAZNÍKA.

Každá vybraná testerka dostane 5 ks Altevita Superfood Beauty Collagen-u úplne ZDARMA. Otestujte jeho netradičnú chuť a dajte nám vedieť, čo naň hovoria vaše chuťové poháriky.

Prečítajte si Zakladatelia Altevity: Syndróm prázdneho hniezda si vyliečili založením biznisu

žiadne príspevky na zobrazenie

3 KOMENTÁRE