Otestujte s nami skvelé doplnky pre zdravie a krásu BoraTree!

0
Otestujte s nami skvelé doplnky pre zdravie a krásu BoraTree!

Ste aktívna žena, ktorá žije naplno v osobnom živote aj v práci a potrebujete fungovať na 100%? Zaujíma vás zdravý životný štýl? Túžite mať každý deň dostatok energie, dosahovať vyššiu efektivitu v práci, optimálny metabolizmus a silnú imunitu? Chcete mať tiež zdravú a krásnu pokožku a vlasy?

Potom hľadáme práve vás! Všetky tieto oblasti podporujú a pomáhajú vylepšiť práve zložky a živiny v produktoch BoraTree. A možno ako testerku vyberieme práve vás. Budete mať možnosť dostať a vyskúšať produkt Bora Tree úplne zadarmo!

  • Ste aktívna na sociálnych sieťach a dokážete pozitívne ovplyvňovať svoje okolie?
  • Téma zdravej stravy, cvičenia, receptov či vychytávok zameraných na zdravie a prevenciu vám nie je cudzia?
  • Vyhľadávate a dokážete oceniť predovšetkým prírodné výrobky, ideálne v BIO kvalite bez akýchkoľvek pridaných umelých látok a bez GMO?
  • Na sociálnych sieťach sa prezentujete prirodzenou estetikou a vzhľadom?

Vyskúšajte spolu s nami značku BoraTree, ktorá vznikla zo silného presvedčenia dvoch nadšencov zdravého životného štýlu, ktorí veria, že poctivý produkt tvorený zo srdca a s víziou pomôcť aktívnym ženám ako ste vy nastoliť rovnováhu a harmóniu dokáže preraziť a získa si veľkú fanúšikovskú základňu. Viac o značke Bora Tree sa dozviete aj tu.  

Ako to celé prebieha?

  1. Vyplníte dôkladne vstupný dotazník,
  2. Počkáte na informačný email o tom, či ste postúpili do nášho testovania,
  3. Ak áno, prevezmete si zásielku s produktami,
  4. Otestujete ich podľa zadania. Zdieľate vaše príspevky na sociálnych sieťach,
  5. Vyplníte finálny dotazník,
  6. Zašlete nám zopár fotiek, prip. video a tiež sa potešíme vašim príspevkom na Facebooku či Instagrame.

Produkty BoraTree sú vhodné pre:

  • Ženy zamerané na zdravý životný śtýl nielen pre seba, ale aj pre svoju rodinu – ženy, ktoré vyhľadávajú predovšetkým prírodné výrobky, ideálne v bio kvalite bez akýchkoľvek pridaných umelých látok a bez GMO.
  • Ženy, ktoré hľadajú “celý balíček” s daným produktom – nie je to len o produkte samom, ale aj o celkovej filozofii a vízii danej značky – obaly v súlade s prírodou; kúpou daného produktu podporia aj dobrú vec – v našom prípade podpora organizácie, ktorá celosvetovo zachraňuje ľudí, hlavne deti, pred obchodovaním s ľuďmi.
  • Ženy, ktoré žijú aktívnym životným štýlom a po športových aktivitách potrebujú doplniť živiny a zároveň si udržiavať energetický príjem.
  • Ženy, ktoré ocenia viaczložkové doplnky výživy (viacero benefitov v jednom balíčku) a pre ktoré je synergické pôsobenie viacerých účinných látok veľkou pridanou hodnotou.
  • Ženy, pre ktoré krása vychádza zvnútra a podporujú zdravie vlasov a pokožky tou správnou výživou, ktorá sa odzrkadlí navonok.
  • Ženy, ktoré si okrem výživného obsahu potrpia aj na lahodnú chuť a v rámci svojho zdravého životného štýlu hľadajú alternatívy ako spojiť príjemné s užitočným.
  • Ženy, ktoré majú zdravotné problémy a potrebujú zmeniť stravovanie, očistu tela a potrebujú reštartovať svoj organizmus.

Našli ste v našej cieľovej skupine? Tešíme sa na vás spoločne s BoraTree! 

žiadne príspevky na zobrazenie