Popredná značka kozmetiky potvrdzuje: Čím viac veda napreduje, tým viac sa prispôsobuje prírode. Súhlasíte?

3
Popredná značka kozmetiky potvrdzuje: Čím viac veda napreduje, tým viac sa prispôsobuje prírode. Súhlasíte?

Tiež ste si všimli, že (aj v dôsledku diania posledného roku) sa čoraz viac ľudí „utieka k prírode“? Akoby nám pomaly dochádzalo, že tie najcennejšie poklady ponúka práve naša Matka Zem a že nič hodnotnejšie už nevymyslíme. Neuveriteľnej výnimočnosti a sily darov prírody si je vedomá aj značka Yves Rocher, ktorá si už dlhoročne udržiava na trhu dobré meno špičkovej rastlinnej kozmetiky. Najnovšie predstavuje ikonický rad Elixir Botanique, ktorý prinavráti vašej pokožke doslova „nový dych“. Už ste o ňom počuli?

„Inšpiráciu pre náš nový ikonický rad Elixir Botanique sme čerpali vo vedeckých štúdiách zameraných na priaznivé účinky prírody na ľudí, vrátane okysličenia populácií žijúcich na miestach, kde sa stretáva pevnina a more,“ objasňuje Philippe Msika, riaditeľ pre inovácie a vývoj v Yves Rocher.

Ako však takúto mimoriadnu silu, odolnosť a regeneračné schopnosti odovzdať pokožke a zároveň vedecky dokázať jej účinnosť?

„Aby sa nám to podarilo, pracovali sme precízne a svedomito. Od inšpirácie vo svete rastlín po vytvorenie jedinečného komplexu aktívnych látok s patentovanou účinnosťou, od ekodizajnu produktov po vylepšené senzorické vlastnosti. Podarilo sa nám objaviť dokonalé spojenie zeme s oceánom, ktoré vytvára pozitívne emócie. Ponorenie do bretónskej prírody stimuluje všetky zmysly, povzbudzuje pokožku a prináša ľuďom šťastie, rovnako ako pri kontakte s prírodou,“ vysvetľuje.

Elixir Botanique pomáha pokožke navrátiť zdravie, žiarivosť, okysličuje ju a posilňuje, okrem toho však dodáva aj jedinečnú energiu a pocit opätovného spojenia s prírodou, ktoré mnohí stratili.  Tento rad v sebe nesie nový vedecký prístup v rastlinnej kozmetike: rastliny pôsobiace ako mocný nástroj, ktorý pomáha ľuďom k návratu k prírode. Táto myšlienka má svoje oprávnené miesto priamo v srdci ideológie značky Yves Rocher,“ dodáva Msika.

A tak sa vďaka novému radu Elixir Botanique môžeme cítiť chránené, plné života, v súlade nie len s našou pokožkou, ale aj prostredím.

Elixir Botanique pomáha pokožke navrátiť zdravie, žiarivosť, okysličuje ju a posilňuje, okrem toho však dodáva aj jedinečnú energiu a pocit opätovného spojenia s prírodou, ktoré mnohí stratili. 

Elixir Botanique – nádych oceánu, prísľub zdravia

Vedci z Yves Rocher, inšpirovaní synergiou oceánu a pevniny, spojili svoje jedinečné znalosti z oblasti botaniky a morskej biotechnológie a objavili tak inováciu v oblasti biologických vied s patentovanou účinnosťou.

Jedinečná zmes jednoduchých rastlín v sebe ukrýva silu zeme a oceánu: Kapucínka a mikroriasy Tetraselmis. Kapucínka prostredníctvom svojich okysličovacích vlastností podporuje okysličenie kožných buniek a tým ich oživuje. Ako morská rastlinka s detoxikačnými schopnosťami bola mikroriasa Tetraselmis vybraná na boj proti negatívnym vplyvom životného prostredia spôsobených znečistením, ktoré urýchľujú starnutie pokožky. Vďaka spojeniu dvoch rastlín vzniká 100% jedinečná patentovaná schopnosť stimulovať okysličenie pokožky pomocou toku kyslíka (+45 %)*, stimulovať jeho využitie bunkami (+62 %)* a aktiváciou konkrétnych mechanizmov nastáva detoxikácia buniek.

Vedeli ste že… kým sa vytvorí takýto finálny produkt, v laboratóriách prebehne aj vyše 260 vedeckých štúdií? Rad Elixir Botanique sa dostal na trh až po to, čo presvedčil 86% testujúcich.

Ekodizajn v srdci záväzkov značky

Dizajn radu Elixir Botanique sa opiera o záväzky, ktoré ovplyvňujú všetky fázy životného cyklu našich produktov, od pestovania rastlín po vytvorenie receptúr, od procesu balenia až k spôsobu, akým naši zákazníci používajú výrobky.
Udržiavanie biodiverzity a rešpektovanie ľudí povzbudzuje našich vedcov k vývoju tých najlepších receptúr pre našich zákazníkov.
• BEZ SILIKÓNOV
• BEZ MINERÁLNYCH OLEJOV
• VEGÁNSKE ZLOŽENIE
• BOHATÉ NA AKTÍVNE ZLOŽK Y
• OBSAHUJE AŽ 99 % ZLOŽIEK PRÍRODNÉHO PÔVODU.

Lepšie raz skúsiť ako stokrát počuť – otestujte rad Elixir Botanique na vlastnej koži

V rámci nášho TESTOVANIA si bude môcť teraz 15 Z VÁS vyskúšať tento prelomový rad na vlastnej koži a to ÚPLNE ZADARMO. Konkrétne pôjde o 4 produkty: Posilňujúce a ochranné sérum, Dennú a nočnú regeneračnú starostlivosť a Rozjasňujúci roll on na okolie očí v celkovej hodnote viac ako 100€. V minulosti sme so značkou Yves Rocher už jedno testovanie absolvovali a ženy boli nadšené. Výsledok si môžete prečítať V TOMTO ČLÁNKU. Chcete byť tentokrát aj vy jednou z testeriek? Napíšte nám komentár, nech o vás vieme!

Prečítajte si tiež Zbavte sa migrén, menštruačnej bolesti aj svalových kŕčov. Ako? TAKTO!

 

 

 

 

 

žiadne príspevky na zobrazenie

3 KOMENTÁRE