Pozrite sa, aké trendy budu vládnuť tejto jeseni!

0
Pozrite sa, aké trendy budu vládnuť tejto jeseni!
topanky

Leto pomaly, ale isto končí a v kalendári sa začala písať jeseň. Hoci sa zvykne toto obdobie niesť v znamení chladnejších rán a večerov a kratších dní, neznamená to však, že naše oblečenie a doplnky nemôžu hýriť rôznymi farbami. Každá sezóna prináša niečo nové alebo staronové v módnych trendoch. Móda je veľmi nápaditá a vynaliezavá a vždy nás vie milo prekvapiť. Stačí len sledovať, čo všetko prinesie na scénu, konkrétne v jesennom období.

O slovo sa hlásia doplnky

Kráčať s módou neznamená vždy automaticky kupovať si nové veci a plniť si nimi šatník. Niekedy sa vracia do módy oblečenie, ktoré sme už nosili a máme ho vo svojom šatníku. Stačí ho iba „oprášiť“, zvoliť k nemu vhodné módne doplnky  a dokonalý outfit je na svete. A keď už je reč o doplnkoch, rozhodne by vám nemali chýbať napr. štýlové doplnky značky Laura Biagotti. Po nich by mal siahnuť každý moderný muž i žena.

Laura Biagotti

Kvety, veľké kabelky i móda 70.rokov

Kto by tejto lákavej ponuke odolal? Áno! Aj v tomto znamení sa ponesie jesenná móda, ktorá sa určite nebude mať za čo hanbiť. Kvety môžu dominovať dlhým šatám, ale aj volánovým blúzkam a sukniam. Malé kabelky nahradia veľké kabelky, ktorým sa určite poteší každá praktická žena, ktorá vo svojej kabelke nosí takmer celý život.

Prečítajte si aj článok o trendoch v dizajne

K slovu sa dostanú aj 70-te roky v podobe maxi šiat previazaných opaskom, zemitých farieb a šatiek na krk. Pokojne môžete siahnuť po skladanej sukni v tvare A alebo tvídovom saku. Rozhodne tým nešliapnete vedľa. Z farieb by mala najviac kraľovať fialová ako symbol mieru, rozvahy a tajomnosti. Páni by nemali zabudnúť ani na správne doplnky, aby dosiahli úplnú dokonalosť. Inšpirovať sa môžete rôznymi svetovými značkami, zlákať by Vás mohla napr. značka Gant, ktorá ponúka elegantné a štýlové hodinky všetkým módnym gurmánom.

Pre všetkých, ktorí radi platia za kvalitu a značku

Ak patríte k milovníkom módy a túžite mať vždy to, čo je momentálne v kurze a radi si za trendy a ich kvalitu zaplatíte, tak práve vám je určená značka Guess Jeans. Výrobky tejto značky nájdeme takmer po celom svete a jej sortiment je naozaj bohatý. Okrem kabeliek sa značka špecializuje na rôzne módne doplnky, napr. hodinky, peňaženky či parfémy a tiež aj na výrobu značkového oblečenia. Svojou originalitou dokáže očariť mnohých zákazníkov, ktorí jej ostávajú verní po celý čas.

Foto: pexels.com

žiadne príspevky na zobrazenie