Prečo organizujeme online eventy a aké benefity vám to prináša?

0
Prečo organizujeme online eventy a aké benefity vám to prináša?
Nedávne udalosti súvisiace s COVID-19 zmenili náš spôsob života. Ale nesmieme sa dať znechutiť alebo zastaviť. A to platí najmä pre podujatia. Ako môžeme zabezpečiť, aby naše akcie pokračovali podľa plánu bez ohľadu na to, aké budú aktuálne opatrenia?

Myslíme ekologicky

Pokiaľ je to možné, uvažujme, ako šetriť prírodu aj počas živých akcií. Strach pred šírením koronavírusu nie je jediným dôvodom, prečo sa presunúť do online priestoru. Je všeobecne známe, že eventy produkujú veľké množstvo odpadu. Stačí si predstaviť masu návštevníkov a vynásobiť ju počtom pohárov a tanierov.

V roku 2019 sa nám podarilo na evente Pre zdravie ženy ušetriť prírodu o viac ako 150 pohárov. Ako? Celkom jednoducho. Každá účastníčka si doniesla so sebou svoju vlastnú fľašu, do ktorej si počas celého dňa sama dopĺňala ionizovanú vodu. V tomto roku prebehne celá konferencia kompletne v online priestore. Ešte je možné pridať sa. 

Nezúfajme, poďme sa pozrieť na výhody, ktoré nám prinesie online vysielanie z pohodlia domova. 

Výhody online eventov

1. ZÁRUKA uskutočnenia eventu a záznam

Pri šírení Covid-19 musíme mať plán B pre každý prípad. Schopnosť ponoriť sa do virtuálneho sveta zaručuje, že sa udalosť uskutoční. S nami máte teraz záruku, že sa každý virtuálny event zrealizuje a každý účastnik z neho dostane aj záznam, čo znamená, že nemusíte absorbovať celé dianie, pokiaľ vám to v aktuálny čas podmienky doma neumožňujú. Výhodou je tiež, že si všetky fakty a praktické informácie môžete následne zopakovať a lepšie si zapapätať všetko, čo je pre vás podstatné. 

2. DOSTUPNOSŤ pre všetkých účastníkov

Geografické obmedzenia sú odstránené. Aj tie akčné ženy, ktoré žijú v Snine či Šarišských Michaľanoch nemusia teraz nikam cestovať. Počet účastníkov môže tak exponenciálne rásť. So správnou platformou pre virtuálne udalosti môžeme prepojiť celé Slovensko.

3. ŠETRENIE NÁKLADOV

Do cien vstupeniek sa nemusí premietnuť náklad na prenájom priestoru či catering, a tým môžu byť teraz lacnejšie a ešte dostupnejšie pre všetkých. Pri virtuálnej udalosti stačí účastníkovi počítač a pripojenie na internet. K tomu dobrá kávička a môžeme začať. Najbližšie sa môžete tešiť na podujatie PRE ZDRAVIE ŽENY, z ktorého vám budeme zasielať aj fyzické pozornosti domov a zároveň online obdržíte zľavy a konzultácie od našich partnerov. Všetko v cene jednej vstupenky. 

Z workshopov pripravujeme pre vás aktuálne jeden z Renátou Taligovou. Naučíte sa, ako správne využívať reč tela pri svojej prezentácii. 

Reč tela

4. ÚSPORA ČASU

Nestrácame čas pri cestovaní a presúvaní do priestoru, nečakáme na registráciu pri vstupe. Offline eventy mávajú svoj sklz, online zase bývajú presné. Nikto nečaká na oneskorencov.

 

5. JEDNODUCHOSŤ

Udalosť si nájdeme online a prihlásime sa do nej pomocou linku za pár sekúnd. Aj otázku položíte rýchlo a jednoducho pomocou pár kliknutí. Nemusíme nikam cestovať alebo si zaobstarať opatrovateľku na stráženie detí. Ak ochorieme, ešte stále sa môžeme eventu zúčastniť. Ak sa chcete odprezentovať, má to dvojnásobný efekt. Vaša prezentácia – predstavenie sa ocitne v online priestore a už navždy sa k nemu bude prinavracať množstvo žien. 

6. ŠETRENIE ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA

Virtuálne udalosti sú skvelým spôsobom, ako nezanechať žiadny vplyv na životné prostredie. Nevzniká žiadne míňanie benzínu, parkovanie, žiaden odpad po evente vo forme papierov, použitých pohárov či táciek. Menej upratovania po evente, menej znečistených priestorov.

Kúpte si lístok na online konferenciu Pre zdravie ženy

Foto: GaleriEmotion

7. PRIDANÁ HODNOTA pre účastníkov

Udalosti majú zvyčajne viac vzájomne sa prekrývajúcich tém, čo znamená, že sa niekto nemôže fyzicky zúčastniť dvoch zaujímavých panelov súčasne. Túto dilemu riešia virtuálne udalosti. Vďaka obsahu, ktorý je k dispozícii účastníkom ešte aj po udalosti, bude mať viac ľudí lepší pocit z registrácie na vašu udalosť bez toho, aby mali pocit, že o niečo prichádzajú.

8. MENEJ ROZPTYĽOVANIA

Ak sa nachádzate v preplnenej miestnosti s ostatnými účastníkmi podujatia, môže byť ťažké sústrediť sa na rečníka, najmä ak niekto ruší neskorým príchodom, sŕkaním džúsu, alebo sa dámy vedľa vás budú baviť o oblečení spíkerky, ktorá práve vystupuje na pódiu.

9. O DARČEK NEPRÍDETE!

V cene vstupenky máte zahrnutý online vstup na celodenné prednášky, darčekovú tašku, ktorá na vás bude čakať v Bratislave alebo na najbližšom evente vo vašom meste, zľavy a možnosť dodatočných vyšetrení a konzultácie od partnerov podujatia a lekárov. tešíme sa na vás najbližšie na konferencii Pre zdravie ženy! 

žiadne príspevky na zobrazenie