Prichádza jar a s ňou nové produkty od značky, ktorá fandí ženám

0
Prichádza jar a s ňou nové produkty od značky, ktorá fandí ženám
Dara Rolins

Nová kolekcia značky AVON sa nesie v znamení jari, pretože je to ročné obdobie plné radosti a vôní. Filozofiou AVONu je predovšetkým sila a nezávislosť žien. Kozmetická značka zdôrazňuje najmä vnútornú aj vonkajšiu krásu žien. Snaží sa o to, aby každá dáma našla v sebe ženskosť, ktorú podčiarknu aj jarné novinky zo sveta vôní, dekoratívnej a pleťovej kozmetiky. Každá žena sa vďaka nim bude cítiť okúzľujúco a jedinečne.

Doprajte si, po čom túži nielen vaše telo, ale aj duša! Užívajte si absolútnu ženskosť, ktorá predstavuje celé spektrum krásy, vonkajšej ale i vnútornej. Každá žena ju v sebe má, bez ohľadu na vek, vzhľad či povolanie. Je to o pocite šťastia, naplnení a celkovej spokojnosti. Kedy sa cíti Dara Rolins najviac žensky? „Ešte skôr ako poviem v mužskom náručí, napadne mi pocit, keď vyjdem zo sprchy. Mokrá hlava, na sebe župan a vôňa, ktorá dokonale podčiarkne ten pocit a stav, kedy sa cítim žensky, silná a sama sebou!

Jarnú sezónu odštartovala veľkolepá novinka, ktorú uviedla do života práve ambasádorka Dara Rolins. Je ňou úplne nová značka telovej starostlivosti Encanto v dvoch exkluzívnych líniách. „Nová rada Encanto je okúzľujúca a ženská, omámi vaše zmysly! Rozmaznajte sa podmaňujúcimi vôňami a užívajte si nezabudnuteľný zážitok presne ako ja,“ nabáda Dara.

avon
Nová značka starostlivosti o telo od AVON

Nová značka telovej starostlivosti Encanto

Telová starostlivosť Encanto Fascinating
Fascinujúca hodvábna línia Encanto Fascinating rozmazná vašu pokožku komplexom luxusných olejov a jej absolútne ženská vôňa vás zahalí exotickým závojom nefritovej liany, ružového korenia a pižma.

Set obsahuje olej do sprchy a do kúpeľa Encanto Fascinating, telové mlieko Encanto Fascinating, telový sprej Encanto Fascinating, toaletná voda Encanto Fascinating, krém na ruky Encanto Fascinating

Encanto Fascinating set
Encanto Fascinating set

Telová starostlivosť Encanto Irresistible

Neodolateľná hodvábna línia Encanto Irresistible rozmazná vašu pokožku komplexom luxusných olejov a jej zvodná vôňa vás zahalí omamným závojom čerstvých malín, frézie a heliotropu.

Set obsahuje: olej do sprchy a do kúpeľa Encanto Irresistible, telové mlieko Encanto Irresistible, telový sprej Encanto Irresistible, toaletná voda Encanto Irresistible, krém na ruky Encanto Irresistible

Encanto Irresistible set

Toaletný parfum Avon Eve Truth

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

Jedinečná dámska vôňa Avon Eve Truth podčiarkne prirodzený ženský šarm. Omamná karambola prehriata jemnosťou ružovej frézie sa rozvíja na základe mäkkého cédrového dreva. Zanecháva krásny voňavý pocit na pokožke po celý deň. Pripravte sa na nové životné dobrodružstvá plné radosti a inšpirácie.

Matný rúž True Colour

Objem: 3,6 g

Bežná cena: 6,50 €

Matný rúž so šiestimi novými telovými odtieňmi je určený pre každú ženu. Zamatovo jemné zloženie sa ľahko nanáša, nevysušuje pery a chráni ich pred stratou hydratácie.

Špirála AVON
Špirála AVON

Zhusťujúca špirála Big & Phenomenal

Objem: 10 ml

Bežná cena: 8,90 €

Zhusťujúca špirála vyčaruje doslova fenomenálny pohľad na každú príležitosť. Laserová presnosť a žiadne hrudky – presne to sú prednosti novej špirály dekoratívnej značky mark. z dielne AVONu, ktorá dokonale zvýrazní vaše oči a celkovému líčeniu dodá ten správny šmrnc.

Zlupovacia pleťová maska s kórejským uhlím

Objem: 50 ml

Bežná cena: 7,90 €

Čistiaca zlupovacia maska zanecháva pleť hĺbkovo vyčistenú a energizovanú, minimalizuje vzhľad pórov.

Pleťová starostlivosť K Beauty

Hydrogélová vyhladzujúca pleťová maska s výťažkom z javora cukrového K Beauty

Bežná cena: 9,50 €

Vyhladzujúca hydrogélová maska má číre gélové zloženie. Obsahuje účinný výťažok z javora cukrového pre jemný žiarivý efekt. Javor cukrový je prírodným zdrojom alfa hydroxylu, ktorý napomáha odstrániť odumreté pleťové bunky.

 

žiadne príspevky na zobrazenie