Pyžamá nie sú out!

0
Pyžamá nie sú out!
pyzamo

Mohlo by sa zdať, že pyžamo je niečo, čo prináleží skôr narodeným, a že je vhodným darčekom najmä pre babičky a deduškov. Absolútny omyl! Doma, kde vládneme svojmu súkromiu, sa chceme cítiť pohodlne.

Nielen, keď sa odoberáme do perín, ale aj v čase relaxácie pri večernom filme alebo pri čítaní obľúbenej knihy. A práve tento komfort pyžamo prináša a je preto stále obľúbeným a nevyhnutným kúskom šatníka.

Najdôležitejšie je dobre si vybrať. Zatiaľ čo niektoré z nás preferujú nočnú bielizeň v podobe, akou je dámska nočná košeľa, prinášajúca voľnosť šiat bez akéhokoľvek stiahnutia, iným vyhovuje športovejší strih.

Napríklad práve pohodlie pyžamových setov nohavíc či kraťasov a trička. Na výber dnes máme rôzne dĺžky košiel, rovnako ako pyžamo dlhé, tvoriace vršok a pyžamové nohavice aj krátke s kraťasmi na spanie. Vyberajte podľa ročného obdobia aj vlastného tepelného komfortu. Dámske pyžamo môže byť krásne chladivé, teplé, elegantné aj rozkošné.

Keď si ideme ľahnúť, potrebujeme sa cítiť pohodlne a uvoľnene, obklopiť sa materiálom, ktorý je našej pokožke príjemný a v ktorom nám je skrátka dobre. Pre niekoho je to satén, pre iných froté, flanel, bavlna a novinkou, ktorá sa stáva čoraz viac obľúbenou, je bambusové pyžamo a bambus ako materiál všeobecne.

Spite ako v bavlnke

Spánok by mal tvoriť cca osem hodín z nášho dňa a preto stavte na materiál, ktorý vám vyhovuje a je vám príjemný jeho kontakt s pokožkou. Vyberajte aj podľa toho, či sa napríklad nadmerne potíte alebo či trpíte na citlivú pokožku alebo prípadné alergie. Pri trendy pyžamách si dajte pozor na prebytočné gombíky, zipsy, vrecká a čokoľvek, čo by vás v noci mohlo nepríjemne tlačiť.

Chcete sa cítiť skvele, ale pod pojmom dámske pyžamá si eleganciu predstavujete len veľmi ťažko? Pre dámy, ktoré sa chcú aj v pyžame cítiť žensky a krásne, je nestarnúcou klasikou dámska nočná košeľa. Od nepamäti základ skrine, rovnako ako dobre padnúca spodná bielizeň alebo kvalitné pančuchy. Vyberajte bavlnené, froté alebo bambusové nočné košele, prípadne ležérne saténové nočné košieľky a luxusné dámske pyžamá. A budete spať aj vyzerať ako princezná.

pyzamo
Foto: pixabay.com

Pyžamo pre ňu aj pre neho

A keď už sa hodláte vybaviť pyžamom pre seba, nezabudnite na svojich partnerov. Pánske pyžamo, pyžamové nohavice alebo kraťasy a pánska nočná košeľa sú skvelým darčekom. Aj muži si chcú po práci oddýchnuť a dobre sa vyspať v pohodlnom pyžame mnohých farieb, strihov a veľkostí.

Ak tápate, kde taký parádny kúsok zaobstarať, máme pre vás tip na e-shop EVONA – medzinárodne uznávanú značku bielizne a pančuchového tovaru s dlhoročnou tradíciou. Dostanete pyžamové komplety i nočné košieľky českej kvality, ktoré sa nosia už niekoľko generácií.

Či už chcete úplnú voľnosť a slobodu pre svoje telo v podobe nočnej košele alebo vám naopak vyhovuje športovejší strih, teda pyžamové komplety s nohavicami, chcite kvalitu. Tie najlepšie materiály a samozrejme priaznivé ceny. Nevsádzajte ale vždy len na lacné pyžamo, skôr voľte dobré spracovanie a padnúce strihy. Pyžamá boli, sú a budú in. Do postele aj na pyžamovú párty!

Zdroj foto na titulke: pixabay.com

žiadne príspevky na zobrazenie