Rozbehnite vlastné podnikanie s profesionálnou elektronickou pokladnicou

0
Rozbehnite vlastné podnikanie s profesionálnou elektronickou pokladnicou

Napriek tomu, že sa v tom u nás skrýva stále veľa zákutí, podnikanie na Slovensku je predsa len každým rokom o niečo jednoduchšie. Pomáhajú rôzne moderné technológie aj online riešenia.

Jedným z nich je online systém eKasa, od roku 2020 povinný pre všetkých podnikateľov. Aj keď ho spočiatku mnohí považovali za ďalšiu komplikáciu, v súčasnosti už po viac ako roku používania sú jeho prínosy veľmi výrazné.

Moderné elektronické pokladne vám totiž ako majiteľke alebo prevádzkovateľke podniku výrazne uľahčia život. Aké sú tie najdôležitejšie výhody pre každodennú rutinu či mimoriadne situácie?

Alternatívne technické možnosti

Súčasná ponuka moderných e-pokladní má riešenie pre každého. Či už hľadáte kompaktné prenosné zariadenie, klasické stolné vybavenie s tlačiarňou a dotykovým displejom alebo plnohodnotnú profesionálnu eKasu so všetkým príslušenstvom. Výber je na vás. Pričom prenosný terminál na bezkontaktné platby môžete dostať k vybraným riešeniam aj zadarmo.

Ponuka služieb

Dobrý dodávateľ má okrem rôznych technických riešení pre svojich zákazníkov pripravené aj viaceré možnosti služieb. Konkrétny balíček služieb sa obvykle dá vybrať ku každému zariadeniu a určuje aj výšku pravidelného mesačného poplatku.

Tie obyčajne obsahujú rôzne prehľady, zálohovanie, exporty, manažment skladových zásob, vzdialený prístup cez aplikáciu, zákaznícku podporu, rôzne aktualizácie systému, vyšší počet používateľov a pod.

Nadštandardné balíčky služieb môžu obsahovať napr. aj vedenie otvorených účtov či grafické znázornenie stolov, čo využijete najmä v gastro prevádzkach, alebo tiež dochádzkové systémy a rôzne rozšírené možnosti nastavení a správy vašich dát a údajov.

Technická podpora a offline prevádzka

Spomínaná telefonická či online zákaznícka podpora, ktorá je často súčasťou už základnej ponuky služieb od každého spoľahlivého dodávateľa, je mimoriadne užitočná najmä v prípade neočakávaných výpadkov softvéru, hardvérových porúch alebo aj v prípade nehody.

Výhodou je systém, ktorý dokáže pracovať aj v offline režime, teda pri dočasnom výpadku internete alebo vtedy, ak sa nachádzate mimo dosahu siete. Zariadenie tak dokáže ďalej fungovať a okamžite po pripojení na internet sa spojí so servermi Finančnej správy a odošle všetky zozbierané dáta.

Zdroj obrázku: New Africa / Shutterstock.com

žiadne príspevky na zobrazenie