Slovenská značka Athleeya vyrába univerzálne šik oblečenie, ktoré sa hodí do fitka, práce aj na párty

2
Slovenská značka Athleeya vyrába univerzálne šik oblečenie, ktoré sa hodí do fitka, práce aj na párty

Athleeya nie je ani zďaleka „iba“ ďalšou značkou športového oblečenia na trhu. Slavka Mackaničová a Petra Harachová, dve mladé a ambiciózne zakladateľky, túžili priniesť ženám multifunkčnú značku nadčasových kúskov, vytvorených v duchu hesla módneho štýlu „athleisure“. Napriek tomu, že pre obe bola oblasť podnikania a tvorby vlastnej kolekcie jedna veľká neznáma, pustili sa do toho sebavedomo a s chuťou a zožali veľký úspech. A my sa vôbec nedivíme! Oblečenie značky Athleeya je vkusné, štýlové, trendy, nadčasové a spraví z vás neprehliadnuteľnú bohyňu – vo fitku, v práci aj večerných uliciach.

Všetky dobre vieme, aké je žiť v modernej a zrýchlenej dobe 21. storočia. Často robíme niekoľko vecí naraz a potešíme sa každému „zlepšováku“, ktorý nám uľahčí život a prepojí príjemné s užitočným. Rovnakú myšlienku v sebe skrýva aj módny štýl „athleisure“, ktorý sa už ustálil aj v našom jazyku a definuje neformálne oblečenie určené na cvičenie aj na bežné nosenie.

https://www.instagram.com/p/CQqf5iZLKM9/

Spojenie štýlu a pohodlia

Len si to predstavte. Nemuseli by ste po práci letieť domov prezliecť sa do „športového“ a vyraziť na tréning, pretože by ste svoj „cvičebný úbor“ už mali na sebe. Ako? Jednoducho. Všetky kúsky vytvorené štýlom „athleisure“ sú moderné, trendy a ľahko kombinovateľné s elegantnými aj športovými kúskami. Athleisure spája športové kúsky s každodenným oblečením, pričom ženám zachováva ženskosť a štýlovosť. Púta oku lahodiacim dizajnom, farbami a materiálmi, vďaka ktorým zapadnete rovnako do mestského prostredia ako do prírody či telocvične. V dnešnej dobe stále viac a viac firiem prestáva „lpieť“ na prísnom business dresscode a ide im najmä o to, aby sa ich zamestnanci cítili príjemne a pohodlne. Nie je ničím výnimočným prísť do práce v pohodlnom „športovo-elegantnom“ outfite, ktorý nechá vyniknúť naše prednosti, zamaskuje nedostatky a ešte nám zvýši pocit komfortu a uvoľnenia. Presne také sú kúsky značky Athleeya.

https://www.instagram.com/p/CQWlQF4L-wt/

Slovenské produkty na svetovej úrovni

Slovenská Athleeya ničím nezaostáva za svojou zahraničnou konkurenciou a ponúka ženám originálne kúsky vysokej kvality. Popri pôsobivých farbách, dokonalom dizajne, štýlovej úprave zachováva ženskosť a zakladá si na kvalite a funkčnosti materiálov z Talianska a Nemecka. „Hlavný materiál, z ktorého šijeme legíny a podprsenky, obsahuje vlákno LYCRA® XTRA LIFE™. Výnimočnosť lycry spočíva v tom, že dlhodobo udržiava tvar po nosení i praní, je príjemná na dotyk a na tele pôsobí ako druhá koža. Medzi jej silné vlastnosti patrí pružnosť, odolnosť a výborná krycia schopnosť. Oblečenie tak poskytuje vysokú flexibilitu a je pomerne verzatilné,“ vysvetľuje Slavka Mackaničová, spoluzakladateľka značky.

https://www.instagram.com/p/CQvOwvuLLB4/

Obliecť si ich môžete do práce, na tréning, na rande a dokonca aj na párty. Nakoľko materiály sú funkčné, priedušné, perfektne „sadnú“ na telo a vďaka metalickému povrchu zamaskujú aj drobné chybičky krásy. „Dôraz pri tvorbe jednotlivých kúskov oblečenia kladieme na kvalitu, štýl a dopĺňanie kontrastov. Sme perfekcionistky zamerané na posledný detail. Každý šev, každý odtieň, každé balenie musí byť dokonalé. Iba tak vieme poskytnúť ženám ten najvýnimočnejší zážitok,“ hovorí o značke Athleeya Petra.

Athleeya navyše podporuje lokálny trh, pretože svoje kolekcie šije výhradne na Slovensku a taktiež sa pridala k výrobcom, ktorí berú ohľad na životné prostredie, a všetky modely balí do kompostovateľných tašiek.

https://www.instagram.com/p/CQkyH7Yn9MF/

Sadnú každej postave, hodia sa na každú príležitosť

Najobľúbenejšími kúskami athleisure štýlu sú legíny, topy, športové podprsenky i bundičky. Inšpirácia na využitie produktov je ukrytá priamo v ich názvoch. CITY BREAKER legíny je možné obliecť si aj do mesta, GROOVE IT crop top napríklad na večer a tanečnú párty, LADIES NIGHT tielko je priam stvorené na večerné posedenie pri drinku alebo ON THE ROAD bundička na cesty alebo chladnejšie dni mimo domov.

https://www.instagram.com/p/COGD_1tLf–/

Otestujte s nami horúci hit značky Athleeya na vlastnej koži

V rámci TESTOVANIA s Akčnými ženami si budete môcť ZADARMO tieto legíny vyskúšať a overiť si priamo v praxi, či spĺňajú to, čo sľubujú. Legíny s vysokým pásom potešia určite každú dámu. Na výber sú 4 šik farby – neprehliadnuteľná merlot, šik tmavomodrá, nadčasová nude a nesmrteľná čierna. Na výber sú v 4 veľkostiach (XS, S, M, L) a sadnú každému typu postavy. Tak čo, ktoré si vyberiete?

Viac informácií o jednotlivých kúskoch sa dočítate na www.athleeya.com

Prečítajte si tiež Objavili sme kozmetiku, ktorá vás spraví sebavedomou a oddýchnutou. Neveríte?

 

 

žiadne príspevky na zobrazenie

2 KOMENTÁRE