Snívate o rýchlych raňajkách alebo desiate?

0
Snívate o rýchlych raňajkách alebo desiate?

Rýchle raňajky alebo sladký dezert do dvoch minút? Vyskúšajte nové LUNTER Sladké mňam!

Ak hľadáte zdravšiu alternatívu „mlsania“, práve pre vás prináša LUNTER svoje Sladké mňam. 100 % rastlinný Chia puding čokoládový, Chia puding kokosový a Ovsená kaša neobsahujú žiadne éčka ani cholesterol, naopak, sú zdrojom cenných proteínov.

Okrem ranného hladu vás rýchlo a ľahko zachránia kedykoľvek, kedy vás prepadne chuť na sladké. Majte ich preto vždy po ruke – v chladničke, kabelke alebo školskej taške. Ich prípravu totiž zvládnu aj malí hladoši. Už sa vám zbiehajú slinky?

Raňajkový hit

Nie nadarmo sa hovorí, že ráno robí deň. Aby bol ten váš čo najvydarenejší, naštartujte ho chutnými a zdravými raňajkami. Medzi najčastejšie dôvody, prečo ľudia neraňajkujú, patrí nedostatok času alebo inšpirácie. LUNTER Sladké mňam vám pomôžu s oboma týmito problémami.

Ovsená kaša vás naštartuje, dodá vám potrebnú energiu a hlavne zdravo zasýti. Nie je potrebná žiadna ďalšia príprava, stačí ju ozdobiť napríklad ovocím alebo orechmi a výživná lahôdka je na svete. Kašu môžete jesť studenú alebo teplú, podľa vašich preferencií.

Okrem raňajok je to skvelá voľba na ľahkú desiatu alebo bleskový olovrant, vďaka ktorému budete mať nielen lepšiu náladu, ale aj dostatok bielkovín. 100 % rastlinná kaša je navyše vhodným riešením pre všetkých, ktorí sa nekamarátia s laktózou.

Bleskový dezert

Chuť na sladké vie poriadne potrápiť! Prepadne vás náhle a vy odrazu neviete myslieť na nič iné, než čo by ste si mohli dať, aby ste ulahodili svojim chuťovým bunkám. Ak dbáte o štíhlu líniu a máte radi chutné a zároveň zdravé dezerty, vyskúšajte LUNTER Chia pudingy. Vybrať si môžete z čokoládovej alebo kokosovej príchute, v ktorých nenájdete živočíšne mlieko, lepok ani konzervačné látky.

Blahodarné účinky chia semienok netreba zvlášť predstavovať. Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam sa považujú za superpotravinu. Tieto semienka si našli miesto a využitie v LUNTER Chia pudingoch, ktoré svojím zložením ohúria kohokoľvek, kto chce maškrtiť zdravo a chutne. Chutia skvele zohriate aj studené, ozdobené lesným ovocím sú skvelým občerstvením pre nečakanú návštevu.

Jednoduchá príprava

Nemusíte byť dokonalí kuchári, aby ste dokázali vyčarovať rýchle a lahodné jedlo! V prípade, že sa potrebujete ohriať, vložte Sladké Mňam na chvíľu do mikrovlnky alebo zohrejte na sporáku. Ďalšie ingrediencie môžete mixovať podľa vlastnej fantázie – či už siahnete po čerstvom alebo sušenom ovocí, kúskoch orechov, čokolády, mandľových lupienkoch alebo
nastrúhanom kokose, zaručene si pochutíte.

Sladké mňam od LUNTERA vám vďaka šetrnému spracovaniu v chladničke vydržia celé týždne, aj keď sú bez éčok. Takže sa nemusíte báť, že by vám náhle došli zásoby. Do prípravy sladkých dobrôt sa nebojte zapojiť všetkých rodinných príslušníkov. Deti ocenia hravosť a rýchlosť, s akou môžu maškrtiť počas prestávky vo vyučovaní alebo len tak, kedykoľvek sa im zažiada. A dokonca vám zvládnu pripraviť raňajky aj priamo do postele!

žiadne príspevky na zobrazenie