Speváčka Emma Drobná: Čím som staršia, tým mám väčší rešpekt

0
Speváčka Emma Drobná: Čím som staršia, tým mám väčší rešpekt

So speváčkou Emmou Drobnou sme otestovali najpredávanejšie SUV v Európe Peugeot 2008. Počas jazdy nám Emma prezradila aj to, ako prekonala svoj strach z pódia. Čo by odporučila dievčatám, ktoré by sa tiež chceli stať speváčkami? Aké má Emma ďalšie kariérne plány?

Na tieto a ešte ďalšie otázky Emmu odpovedala v relácii Akčné ženy našej obchodníčke Kristíne, ktorá je tiež veľkým fanúšikom a šoférkou krásneho Peugeot. Reláciu sme natočili v spolupráci s PEUGEOT SLOVENSKO.

Aké boli Emmine kariérne začiatky?

„Vždycky som vedela, že spev a hudba je niečo, pri čom skončím. Ale skrz moju introvertnosť som to nikdy neriešila. Spievala som väčšinou len v kruhu blízkych kamarátov,“ priznáva Emma. Až účasť v speváckej súťaži ju donútila prekonať svoj strach z pódia. „Tam to bolo o tom, že som musela. To mi pomohlo. Javisko je teraz jedno z mojich obľúbených miest. Pred koncertom mám ale stále trému a stres, ale zároveň sa na vystúpenie aj teším.“

Čo by poradila mladým dievčatám, ktoré túžia po rovnakom kariérnom smere?

„Najzákladnejšie je vedieť, že človek to s hudbou a spevom myslí vážne. A nechce to len pre pocit slávy a uznania. Musí to vychádzať naozaj z vnútra,“  hovorí Emma. Tiež je dôležité obklopiť sa ľuďmi, ktorí sú nápomocní a treba hlavne skúšať.

Aký má Emma vzťah k šoférovaniu?

„Milujem šoférovanie. Čím som staršia, tým mám pred ním väčší rešpekt. Ale to aj tak celkovo k životu a k samej sebe. Predtým som šoférovala radšej.  Ale teraz si užívam aj to, keď sa nechám zviesť. Alebo keď sa nemusím niekam ponáhľať a môžem kľudne jazdiť, tak ako teraz,“ povedala Emma.

V rozhovore sa dozviete aj to:

  • ako prebiehalo natáčanie nového videoklipu ku skladbe Feeling
  • ako Emma vníma postavenie žien v spoločnosti
  • či sa stretla s prípadom diskriminácie počas svojej kariéry
  • aké vtipné príhody zažívala počas šoférovania

 

žiadne príspevky na zobrazenie