Šťastné a veselé ženy v Košiciach

0
Šťastné a veselé ženy v Košiciach

Akčné ženy sa opäť stretnú na podujatí v metropole východu. Tentoraz tesne pred Vianocami, kde sa podujatie bude niesť v atmosfére blížiacich sa sviatkov. Toto inšpiratívne podujatie je určené pre všetky podnikavé a aktívne ženy.

Želáme si nielen na Vianoce ostať Šťastné a veselé ženy! Príďte sa s nami naladiť na pohodové sviatky pokoja a radosti. Spoznajte sa s akčnými ženami Východného Slovenska, ktoré si plnia svoje sny. Nebude chýbať vianočný punč a dobrá nálada!

Stretneme sa spolu už 23. novembra spoločne so 4 inšpiratívnymi ženami a ich príbehmi. Nenechajte si ujsť večer plný akčných žien, networkingu, motivácie a noviniek z oblasti zdravia a krásy.

Tešia sa na vás štyri dámy, ktoré ponúkajú témy:

Som krásna, keď som šťastná

Influencerku a vizážistku Lucia LuSsi Šenková si povolanie vizážistky doslova našlo. Profesionálne ženám začala ukazovať aké krásne dokážu byť približe pred troma rokmi. Odvtedy mala tú úžasnú možnosť skrášliť viac ako 2000 žien a naozaj im dodať sebavedomie, o ktorom ani netušili, že ho majú. Okrem líčenia však vedie aj kurzy, aby sa vedeli dámy upraviť samy. Od polovice tohto roka pracuje ako Beauty trainer a produktový manažér spoločnosti Oriflame , takže okrem spomínaného tiež reprezentuje značku, ktorej verí. Spoločne ukazujú, aké je dôležité, aby si každá z nás uchmatla v dnešnom zhone chvíľku pre seba a oddýchla si – pri maske na tvár či chvíľke, kedy sa upraví – a chodila po svete s krásnou, upravenou a vztýčenou hlavou.

Denník reportérky

Novinárka Miroslava Slejzáková alias Mir Ča dostala do vienka zaujímavú farbu hlasu a túžbu túlať sa po svete. A tak cestuje vlakom, spoznáva a prináša pozitívne informácie a zaujímavosti z východného Slovenska. Má vlastnú reláciu Vlakotúra po Východe v rozhlase (RTVS – Rádio Regina Východ), pracuje ako copywriterka pre viaceré firmy a moderuje podujatia. Vo voľnom čase píše svoj blog Denník reportérky, strihá videá, lezie po horách a šermuje.

Ako žiť zdravšie?

Manažérka a trénerka Jana Horková pomáha ženám a ich rodinám žiť zdravšie. Venuje sa oblasti zdravého životného štýlu a vplyvu výživy na ľudské zdravie. Výživa je jedna z najrozsiahlejších a najkontroverznejších tém. Preto vo svojej praxi čerpá z vedeckých výskumov, ktoré sú bezpečné a overené rokmi. Je autorkou projektu ako žiť zdravšie. Vo voľnom čase sa aktívne venuje turistike a tancu vo folklórnom klube. Vyše 20 rokov je manažérkou a trénerkou svojej obchodnej skupiny v priamom predaji. Za odmenu precestovala 5 kontinentov sveta a videla spolu viac ako 30 krajín. Učí ženy úspešný systém pre zdravie, krásu a bohatý život.

Od žurnalistiky k hotelovému manažmentu

Cukrárka a manažérka Mon Vincej sa do oblasti gastronómie dostala vďaka dedkovi, ktorý bol hlavným kuchárom v hoteli Slovan, a otcovi, ktorý ju zaúčal priamo v kuchyni svojej reštaurácie. Začínala so slzičkami v očiach, ale neskôr to prešlo k obrovskému zanieteniu a dnes vedie s láskou úspešnú značku PARTYFOOD. Zákazníci vedia, že u Moniky nájdu vždy čerstvé potraviny bez umelých prísad a poctivosť chutí.

Každá účastníčka získa v rámci vstupenky aj tombolový lístok, malé občerstvenie, darček od akčných žien, kopec inšpirácie a množstvo nových kontaktov. Tak si nezabudnite i vy priniesť svoje vizitky!

Rezervujte si tento večer a čas pre seba! P. S. Lístky je nutné kupovať si v predstihu.

Tešíme sa na vás!

žiadne príspevky na zobrazenie