Ste kreatívna žienka, rada šijete a tvoríte z látok? Otestujte s nami látky značky BARGERTEX v hodnote 30 €!

0
Ste kreatívna žienka, rada šijete a tvoríte z látok? Otestujte s nami látky značky BARGERTEX v hodnote 30 €!

Udržateľná móda ale aj tvorba hračiek, tašiek, módnych doplnkov či rôznych udržateľných produktov do domácnosti prežíva u nás, na Slovensku, v posledných rokoch doslova boom. Hand made tvorkyne a šikovné žienky si navrhujú a šijú produkty pre vlastné potešenie, svoju rodinu a blízke okolie, ba dokonca ich ponúkajú aj širokej verejnosti na predaj v útulných kamenných obchodíkoch či na internete. Patríte k nim aj vy? Ak ste sa v tomto popise našli, máte jedinečnú šancu s nami otestovať látky slovenskej značky BARGERTEX pôsobiacej na trhu už viac ako 30 rokov!

Spoločnosť BARGERTEX bola založená v roku 1991 ako výrobca metrového a bytového textilu, kobercov a podlahovín. V ich predajniach dnes nájdete široké spektrum látok od spoločenských cez pracovné či dekoračné. Pri výbere sa vždy snažia zhodnotiť súčasný módny trend a dopyt od zákazníkov a berú tiež veľký ohľad na kvalitu materiálu. Vyhýbajú sa lacným, nekvalitným materiálom. Inšpiráciu pravidelne čerpajú na výstavách a veľtrhoch v zahraničí. Produkty značky BARGERTEX si môžete pohodlne zakúpiť ako na e-shope, tak aj v troch kamenných predajniach vo Svite, Poprade a Kežmarku.

Spoločnosť BARGERTEX sa môže popýšiť dokonca už aj GOTS eko certifikátom. Ide o zlatý štandard pre trvalo udržateľné spracovanie textílií vyrobených z organicky pestovaných vlákien, ako je bavlna alebo vlna. GOTS pokrýva celý proces výroby látok – od zberu surovín, cez environmentálne a sociálne zodpovednú výrobu chrániacu zdravie a férové pracovné podmienky ľudí vo výrobe, až po správne označovanie textílií tak, aby mal konečný spotrebiteľ dôveryhodnú záruku o pôvode látky.

Do budúcna plánuje spoločnosť rozšíriť svoju ponuku o francúzske luxusné pravé kože podšité elastickým materiálom. Taktiež budú do svojho e-shopu pridávať bytový textil a galantériu. Pracujú aj na ponúkaní zákazkového šitia závesov a záclon. Neverili by ste, no najlepšie ohlasy majú na kvalitu ponúkaných úpletov. Recenzie od zákazníčiek taktiež vyzdvihujú kvalitný servis e-shopu a spokojnosť s dodanými produktmi a materiálmi:

„S dodaným tovarom som veľmi spokojná. Rýchle dodanie, úžasná kvalita tovaru, farba ako na obrázku…nemám čo vytknúť. (Andrea)

„Som veľmi spokojná s obchodom. Kvalitný tovar, primerané ceny a veľmi dobrá komunikácia a spolupráca.“ (Anna)

Testovali sme luxusný tyčový vysávač: “Vysávanie nebolo nikdy jednoduchšie!” hovoria ženy

Dnes si môžete látky od tohto výrobcu však už zakúpiť aj pohodlne online na e-shope, kde nájdete širokú ponuku látok rôznych druhov a materiálov. Aj vy teraz môžete otestovať nakupovanie látok prostredníctvom e-shopu BARGERTEX. Hľadáme 5 z vás, ktoré rady šijú a tvoria rozmanité produkty z látok.

Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými ženami. K dispozícii pre vybrané testerky bude kupón v hodnote 30 € na nákup ľubovoľných látok na e-shope, z ktorých následne ušijete produkt podľa vlastných predstáv a prezdieľate svoju tvorbu na svojich sociálnych sieťach.

Je pre nás dôležité, aby ste nám zaslali fotografie svojej tvorby a v dotazníku napísali, ako ste boli s týmito produktami spokojné. Rovnako nás poteší aj váš komentár – prečo by ste chceli s nami testovať, priamo pod týmto článkom.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania a nesplníte podmienky zaslannia fotografií z testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.) DOTAZNÍK nájdete TU.

Otázka na záver: Čo vás najviac zaujalo na testovaní látok a tvorby z nich? Dajte nám vedieť v komentároch.

Zdroj obrázkov: Freepik, Pixabay

žiadne príspevky na zobrazenie