Ste našou testerkou? Prezradíme vám, ako správne testovať produkty

0
Ste našou testerkou? Prezradíme vám, ako správne testovať produkty

Rozhodli ste sa spolu s nami testovať produkty? Chcete si to užiť naplno a testovať s nami aj v budúcnosti?  

Aj vo vašich rukách sa práve nachádza, alebo sa ocitne, komunikácia značky nášho partnera. Vážime si váš hlas a interakciu. Najradšej sa rozprávame naživo a tieto testovania sú pre nás malá oslava a kontakt s vami.  

AKO VYPĹŇAŤ SPRÁVNE DOTAZNÍKY? 

Na začiatku, keď sa prihlasujete na testovanie, vypĺňate dotazník o vás a následne po vyskúšaní produktu vypĺňate krátky dotazník spätnej väzby o produkte. Je veľmi dôležité vypĺňať oba dotazníky poctivo, dôkladne a s interpunkciou. Z praxe už vieme, že je dobré si po sebe svoj text prečítať. Často sa stáva, že nám v dotazníkoch odskočí písmenko alebo nastane preklep. Vďaka nemu vás nevieme skontakovať a zaslať vám napríklad balíček na testovanie.  

Testovali sme kolagén Altevita: “Prvý kolagén, ktorý naozaj chutí!” nadšene hodnotia ženy

AKTIVITA NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH 

Súčasťou každého testovania je aj aktívne zdieľanie vo forme príspevku, stories, videa či inej formy obsahu na vašej sociálnej sieti. Aj vďaka nej spoločne s našim partnerom vidíme, že testovanie naozaj prebieha a produkt aktívne skúšate. Každý príspevok radi zdieľame a šírime ďalej aj my. A tie najlepšie vždy aj extra odmeníme :-)  

Kde nájdete vždy aktuálne testovania?

Pre mamy: https://akcnemamy.akcnezeny.sk/category/testovanie/ 

Pre všetky ženy: https://akcnezeny.sk/category/testovanie/ 

AKO KOMUNIKOVAŤ TESTOVANIE NA SIEŤACH?  

Fantázii sa medze nekladú. Obľúbené sú:

  • videá – reels;
  • rozbaľovacie stories (unboxing);
  • posty na Instagrame či Facebooku s vlastnou skúsenosťou.

Každý príspevok označte @značka partnera a tiež @akcnezeny.sk. Vďaka označeniu sa o vás dozvieme a zaradíme vás na konci aj do odmeňovania za najväčšiu aktivitu či najlepší príspevok. Vybrané z vás sa môžu stať do budúcna aj ambasádorkami danej značky. Mimochodom, máte vašu obľúbenú značku? Napíšte nám o nej a možno vás prekvapíme! Píšte na luciag@akcnezeny.sk 

Testovali sme luxusný tyčový vysávač: “Vysávanie nebolo nikdy jednoduchšie!” hovoria ženy

CHCEME VÁS VIDIEŤ 

Nehanbite sa a odfoťte sa priamo v akcii s daným produktom. Autentické a spontánne fotky povedia viac ako len fotka samotného produktu. Ukážte nám, ako si testovanie daného produktu užívate, ako vám chutí, ako na vás účinkuje. Skvelé sú napríklad fotky PRED a PO, ktoré dokonalo zachytia účinok daného produktu. Pokojne sa natočne a pošlite nám video priamo na mail luciag@akcnezeny.sk Sme na vás zvedavé! :) 

NAPÍŠTE RECENZIU PRIAMO NA ESHOP DANEJ ZNAČKY – potešíte ich dvojnásobne :-) 

Dobre viete, ako vám pomáhajú recenzie a odporúčania druhých, najmä pri rozhodovaní sa medzi niekoľkými produktami. Napíšte preto aj vy svoju autentickú recenziu priamo do HODNOTENIA produktu na danom eshope a pomôžte ďalším potenciálnym zákazníčkam pri rozhodovaní. Eshop vás za každú peknú recenziu určite rád odmení zľavovým kódom či malým darčekom.  

Ďakujeme, že idete do TESTOVANIA spolu s nami.

Vaše Akčné ženy

žiadne príspevky na zobrazenie