Studio Renewal: Všetko, čo raz rozkvitlo, rozkvitne opäť

0
Studio Renewal: Všetko, čo raz rozkvitlo, rozkvitne opäť
V dizajnovom eshope Desenio veria, že nové nastavenie mysle začína sviežim interiérom. S ich špeciálne zostavenou obrazovou stenou, ktorá sa bude hodiť k vášmu štýlu, vám uľahčia premenu interiéru.

 

Studio Renewal predstavuje krásny spôsob, ako oživiť interiér pred novou sezónou fotografiami v pokojných zelených a pieskových tónoch a povznášajúcimi plagátmi s citátmi.

 

Studio Renewal je najnovšia kolekcia fotografií z dielne dizajnového štúdia Desenio. Kolekcia 24 umeleckých plagátov zachytáva pocit nádeje a jasnosti, ktorý je výsledkom transformačných zmien.

 

Romantický pohľad na prírodu

 

„Fotografie inšpirované večnou krásou prírody sprostredkúvajú romantický pohľad na prírodu pripomínajúci obdobie renesancie,“ vysvetľuje Annica Wallin, výkonná kreatívna riaditeľka spoločnosti Desenio.
„Kreatívny tím Desenio vycestoval na magické miesta, hľadajúc úchvatnú architektúru spojenú s botanickými prvkami.
„Chceli sme priniesť pocit nového života, ktorý sa objavuje na zabudnutých miestach a v opustených štruktúrach a nesie v sebe atmosféru vždy existujúcej nádeje na zmenu,“ vyjadrila sa Annica Wallin.

 

Trendy v odtieňoch zelenej a pieskovej

 

Jemná zeleň a upokojujúce pieskové odtiene rozprávajú príbeh o svete, ktorý neustále rastie, mení sa a obnovuje.

 

„Vidíme, že na jar/leto 2022 budú naďalej trendy prírodné zelené a pieskové odtiene. Botanické umelecké plagáty sú veľmi obľúbené, takže sme využili príležitosť vytvoriť nové jedinečné kúsky, ktoré dokonale ladia,“ pokračuje Annica Wallin.
Na kolekciu môžete využiť špeciálnu zľavu 35% – použite kód AKCNEZENY
Zľavový kód bude platný len počas 3 dní – od 8. do 10. februára 2022 a od 15. do 17. februára 2022

žiadne príspevky na zobrazenie