Testovali sme kolagén Altevita: „Prvý kolagén, ktorý naozaj chutí!“ nadšene hodnotia ženy

0
Testovali sme kolagén Altevita: „Prvý kolagén, ktorý naozaj chutí!“ nadšene hodnotia ženy

Kolagén si už dlhodobo drží prvé miesto v rebríčku najobľúbenejších a najužívanejších suplementov medzi ženami. Či je to v dôsledku masívneho proma viacerými obľúbenými influencerkami alebo všobecnou túžbou žien vyzerať mladistvo, zdravo a sviežo nevieme, každopádne aj my sme podľahli tomuto trendu a v rámci TESTOVANIA sme si spolu so stovkou žien zo Slovenskej a Českej republiky na vlastnej koži otestovali prvotriedny kolagén značky Altevita. Miesta na testovanie sa rozchytali za pár minút, všetky ženy chceli nedočkavo vyskúšať, ako chutí superfood kolagén s príchuťou kakaa a škorice. Zaujíma vás, ako to dopadlo?

Čistý kolagén má na ľudské telo skutočne významné pozitívne účinky, najmä pri dlhodobom dopĺňaní. Čo by ste však povedali na to, keby jeho priaznivý vplyv dokázal byť ešte obsiahlejší? Vďaka produktu Superfood Beauty Collagen môžete užívanie kolagénu povýšiť na nový level! Okrem kolagénu totiž obsahuje aj KAKAOVÝ PRÁŠOK, INULÍN Z ČAKANKY, RYŽOVÝ PRÁŠOK, CEJLÓNSKU ŠKORICU, REISHI, MSM, KOKOSOVÚ VODU A KYSELINU HYALURÓNOVÚ. Parádne kombo, čo poviete? Niet divu, že naše čitateľky zaujal natoľko, že sa húfne prihlasovali do testovania. Boli ste aj vy jednou z nich?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Hrtúsová (@eris_hrtusova)

Väčšina kolagénov má pre mňa nepríjemnú umelú a presladenú chuť, zaujalo ma zloženie a samozrejme aj netradičná príchuť. (Katka)

Snažím sa žiť zdravo a byť fit a keďže som už skúšala niekoľko druhov kolagénov, chuťovo neboli najlepšie. Chcela som vyskúšať niečo nové a práve vtedy mi na internete vyskočila stránka s možnosťou testovania a hneď som sa zapojila :) (Sandra)

Kolagén dlhodobo užívam kvôli bolesti kĺbov a ešte som nenašla vhodnú formu, ktorá by mi aj chutila. (Eva)

Zaujalo ma zloženie, príchuť a chcela som vyskúšať niečo nové, novu formu kolagénu v spojení s príjemným nápojom. (Viki)

Kolagén som doteraz neskúšala a odrádzala ma hlavne predstava o jeho „umelej“ a zvláštnej chuti, preto ma kakaovo-škoricový kolagén zaujal a chcela som ho vyskúšať. (Michaela)

Chcela som vyskúšať niečo nové a presvedčiť sa, či je možné užívať kolagén v chutnej forme. Navyše zbožňujem čokoládu a škoricu, takže tento prípravok bol pre mňa ideálny. (Lenka)

Zatiaľ som neskúšala žiaden iný, no počula som že klasický nechutí absolutne dobre. Tak som si povedala prečo hneď neskúsiť ochutený. (Veronika)

Chcela som skúsiť od tejto značky daný kolagén. Odskúšala som pár typov alebo druhov a na tento som sa veľmi tešila počula som naň samé dobré recenzie. (Ľubka)

Pretože viem, že dopĺňať kolagén by sa rozhodne hodilo, žiaľ doteraz som ho vždy pila s odporom kvôli chuti a vôni. Keď sa teda objavila možnosť testovať kolagén, ktorý sľuboval príjemnú chuť, hneď som vedela, že ako pre milovníčku škorice je to niečo pre mňa. (Lucie)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ľubica (@lubicasi)

Väčšina zapojených žien nejakú formu kolagénu pravidelne užívala už aj pred testovaním, preto dokázali objektívne zhodnotiť jeho pozitíva čo sa týka CHUTI, ZLOŽENIA ako aj ÚČINKU. A kvôli čomu začali kolagén vlastne užívať?

Viac sa o značke Altevita dočítate tu Zakladatelia Altevity: Syndróm prázdneho hniezda si vyliečili založením biznisu

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Bryndziarová (@bryndzaz)

Pre zdravé kĺby, žiarivú pleť a pevné vlasy či nechty

Kolagén som začala užívať kvôli problémom s bedrovým kĺbom hlavne pri cvičení a tiež kvôli peknej pleti :) (Sandra)

Pred dvomi rokmi som začala intenzívne behať a začali ma trápiť problémy s kĺbami, hlavne kolená a členky. Keďže mám po 50-tke, rozhodla som sa pre pravidelné užívanie kolagénu. (Katarína)

Športujem a som po operácii kolena tak aj preto užívam kolagén. No a ako každa iná žena po 40tke mám problém s pleťou vlasmi a nechtami. (Eva)

Po pôrode mi dosť padali vlasy, mala a stále mám slabšie nechty a celkovo unavenú pleť. (Ľubica)

Ťažkosti som nemala žiadne skôr som sa chcela presvedčiť či to naozaj funguje. A výsledok ma veľmi potešil. (Ľuboslava)

Oslabené chrupavky, vyvrtnuté koleno, vrásky, kvalita vlasov a nechtov. (Stanislava)

Po 2 pôrodoch doplnenie vitamínov a minerálov. A štiepenie nechtov, padanie vlasov. (Silvia)

Superfood „kakavko“ s pridanou hodnotou

Napriek tomu, že Superfood Beauty Collagen je nabitý účinnými látkami, jednou z jeho najväčších predností je jednoznačne chuť. Škorica s kakaom platí vo všeobecnosti medzi jedny z najobľúbenejších kombinácií chutí, čo sa potvrdilo aj v našom testovaní.

Chcela by som vyzdvihnúť úžasnú plnú čokoládovoškoricovú chuť. Tento chutný kolagénový nápoj mi najviac chutil s agávovým sirupom v rastlinnom mlieku, mňam. Určite si tento kolagén objednám a odporúčam ho aj svojim kamarátkam. Je to prvý kolagén, ktorý mi aj naozaj chutí! (Veronika)

Chuť je neskutočná. Kolagén som konečne pila bez odporu a premáhania sa, v správnej kombinácii chutil doslova ako dezert. (Lucie)

Chuťovo veľmi dobrý, neobsahuje cukor, ale ja som si dávala lyžičku medu. Je lepší s mliekom, ale rozhodne ho treba zohriať lebo v studenom sa to vôbec alebo veľmi zle rozpúšťa. (Gabika)

Mňa veľmi prekvapil chuťovo, nie je zbytočne presladený, chutí super, skúšala som ho dať aj do kaše, aj ako ,,kakavko “ a super. (Alžbeta)

Testovanie kolagénu bolo pre mňa veľmi príjemné.Niekoľko dní som pila kolagén ráno ,čo ma výborne naštartovalo.Výborne chutil a vôňa bola v celej kuchyni.Pár dní som si ho pripravila večer a celkovo ma upokojil a mala som pokojný spánok. (Zuzka)

Nikdy ma nenapadlo piť kolagén s mliekom ale s týmto škoricovým je to super. Som síce zvyknutá na sladšie ale dá sa zvyknúť :) (Daniela)

Myslím, že z mojej strany nie je čo meniť, vyzdvihla by som úžasnú chuť kakaa a škorice, nie je vyrobený z rýb, takže nesmrdí, ani som nevedela, že používam kolagén. Mal sladkú chuť vďaka inulínu z čakanky. (Lenka)

Vyhovovalo mi, že som si ho mohla rozpustiť v mlieku, pridať do jogurtu, alebo piť ako „kakao“ – vďaka príchuti. (Mária)

Veľmi milo ma prekvapila chuť, pri zaliatí teplým mliekom dokonalá náhrada raňajkových nápojov a reálne si viem predstaviť pitie tohto kolagénu každé ráno k raňajkám miesto kávy/čaju/kakaa. (Miška)

Vyzdvihovala by som chuť. Bola pre mňa prekvapením, žiadne pachute, veľmi príjemná chuť. (Angelika)

Tá chuť bola super :) väčšinou som sa stretla len s ovocnými, toto bolo príjemné ozvláštnenie. (Mirka)

Je pozitívne, že chuť bola skôr neutrálna (kolagén predtým, ktorý som užívala, mi bol vyslovene nechutný). Páčila sa mi vôňa, príchuť a dal sa z toho urobiž skvelý nápoj, keď som pridala mlieko a trošku cukru:) (Alexandra)

Chuť však nie je jedinou prednosťou tohto kolagénu, testujúce ženy rovnako pozitívne hodnotili aj jeho jedinečné ZLOŽENIE, MNOŽSTVO a CENU. Jediné mínus videli v ťažšej rozpustnosti prášku, to však hravo vyrieši vymiešanie v mixéri či rozpustenie v horúcej vode či teplom mlieku.

 

 

 

Samy sa veľmi tešíme, že sme vďaka značke Altevita objavili kolagén, ktorý nemusíme piť so zapchatým nosom. Teraz v jesennom a zimnom období je ideálne spríjemniť si deň šálkou niečoho teplého, obzvlášť, ak to má takúto neuveriteľnú výživovú hodnotu. Vďaka nášmu TESTOVANIU si značka Altevita našla množstvo nových spokojných zákazníčiek, ktoré na ich kolagén nedajú dopustiť. Stanete sa jednou z nich?

Nebudeme si klamať, čo je zdravé, to je väčšinou hnusné a pri kolagénoch to platí dvojnásobne ??‍♀️ #altevita priniesla na trh kolagénový nápoj s celkom príjemnou kombináciou chutí – čokoláda a škorica. Ak od toho očakávate horúcu čokoládu (ako ja), sklamem vás, nápoj je pomerne horký. Príjemne horký ? Trochu ma mrzí, že škorica úplne prebíja chuť a vôňu čokolády, čo na druhej s prichádzajúcou jeseňou nemusí byť na škodu ?? Čo by som vyzdvihla, je ZLOŽENIE a pomer makroživín. V #altevita si pri výbere ingrediencii dali skutočne záležať a produkt ‚nabombovali‘ skvelým zložením so slušnou (v pomere k množstvu) dávkou bielkovín. Určite pozri ?.Príprava je veľmi jednoduchá. Obsah vrecúška stači zaliať vodou, mliekom, alebo rastlinnou alternatívou, resp. primiešať ho do obľúbenej kaše. (Dagmar)

Tento kolagén odporúčam všetkými desiatimi. Chuť výborná, rozpúšťanie super a chutí aj mojej mamine a aj ségre. :) (Natália)

Veľmi príjmná chuť a aj spôsob dávkovania, mala som len testovacie balenie kolagénu, tak dlhodobejšie účinky neviem posúdiť ale čo môžem posúdiť je určite to, že je najchutnejší a pri mojej intolerancii mi žiadne problémy nespôsoboval vzhľadom na jeho super zloženie. (Nikola)

Kolagén určite odporúčam každému všetkými desiatimi. Mala som z neho oveľa viac energie. Chuťovo je pre mňa úplne dokonalý a vôbec nieje presladený ako iné kolagény. Najlepšie mi chutil s mliekom. Pre mňa zatiaľ najlepší kolagén :) (Katarína)

S chuťou aj formou konzumácie som bola veľmi spokojná, po predchádzajúcej skúsenosti som tomuto výrobku nedávala veľké šance, ale prijemne má prekvapil aj zvýšenou tvorbou mlieka, keďže ešte kojím, za mna obrovská spokojnosť, chystám sa kúpiť si ho a pokračovať naďalej v konzumácii. (Sandra)

Altevita beauty superfood collagen má veľmi dobrú chuť vďaka dobrému zloženiu. Pridávala som si tento collagén do kaše na raňajky. Do organizmu mi účinne dopĺňa kolagén a ďalšie potrebné vitamíny, minerály či aminokyseliny ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri výžive mojich kĺbov, kostí, kože a šliach. Doporučujem. (Betka)

Tento kolagén odporúčam najmä kvôli jeho príjemnej chuti, ktorá zaženie aj chut na sladké ;). Rýchlo som si zvykla na jeho pravidelne užívanie a určite stojí za vyskúšanie. (Michaela)

Kolagénový preparát ma veľmi oslovil, keďže mám problémy s kĺbmi nakoľko mám malú dcéru, ktorú bolo isté obdobie potrebné často nosiť na rukách plus šport, turistika a moje kĺby sa postupne začali ozývať, taktiež cítim často bolesti kĺbov pri zmene počasia. Aj po krátkom užívaní som pocítila pozitívne zmeny. (Laura)

Vďaka škoricovo-kakaovej chuti pri zaliatí teplým mliekom dokonalá náhrada raňajkových nápojov, hlavne pre ľudí ako ja, ktorí nie sú zvyknutí piť kávu. Vďaka tejto príchuti človek ani nevie, že pije kolagén, ktorý by mohol byť inak s nepríjemnou umelou pachuťou kolagénu. Výbornú chuť dodáva skvelý pomer škorice a kakaa v jednej porcii. Odporúčam každému, kto rozmýšľa nad kúpou kolagénu, chuťovo výborná kombinácia, použiť sa môže do kávy, do ovsennej kaše na raňajky, alebo mliečnej ryže. Mňam. :) (Zuzka)

Kolagén si určite zamilujete pre jeho krásnu vôňu, chuť a ľahkú prípravu. Pri pití kolagénu som vôbec nemala ten pocit že ho pijem, užívala som si to. Pripomenul mi moje detské časy, užívala som ho väčšinou s mliekom ale aj do smoothie, ktoré krásne voňalo za škoricou. (Alena)

Tento produkt by som určite odporučila každému ako skvelý výživový doplnok do ranných káš. Vôbec nie je cítiť nepríjemnú chuť, s ktorou som sa stretla už pri viacerých kolagénový h produktoch. Chuti naozaj výborne ako kvalitné kakao. (Martina)

Kolagén od Altevita ma v prvom momente zaskočil svojou špecifickou chuťou, no po chvíľke som si na ňu zvykla. Potešilo ma, že nebol presladený, ako zvyčajne bývajú podobné kolagénové nápoje. Vyzdvihla by som jeho komplexné zloženie s pomerne veľkým množstvom kolagénu. (Silvia)

Skvelý kolagén pre všetkých, ktorých doteraz od pravidelného brania kolagénu odrádzali vôňa a chuť. Pokiaľ miluješ kakao a škoricu, neváhaj ani chvíľu. Ľahko sa rozpúšťa a je skvelý či ako nápoj, alebo do raňajkových kaší či cereálií. (Mirka)

Pre niekoho málo sladký, pre niekoho príliš, niekto ho rád s mliekom, iný do kaše či smoothie – sto ľudí, sto chutí, jedno však ostáva – kolagén značky Altevita sa môže pochváliť viacerými jedinečnými prednosťami. Koniec koncov, najlepšie je sa o tom presvedčiť sama, či…? :)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivka Janko Benjamínko (@ben.jan.iv)

Prečítajte si tiež Účinný bojovník proti vráskam? Kolagénové fit tyčinky!

 

 

žiadne príspevky na zobrazenie