Testovali sme produkty Yves Rocher. Obhájila si značka svoju dobrú povesť?

0
Testovali sme produkty Yves Rocher. Obhájila si značka svoju dobrú povesť?

Pravdepodobne neexistuje žena, ktorá by nepoznala kozmetiku Yves Rocher. Má na trhu dlhoročnú tradíciu, vyznačuje sa rastlinnými produktami a po celom svete si získala tisícky verných zákazníčiek. Nedávno prišla na trh s novým hydratačným radom na čistenie pleti Pure Algue a my spolu s ďalšími 10 ženami sme mali jedinečnú príležitosť, vyskúšať si tieto produkty v rámci testovania na vlastnej koži. Splnili produkty naše očakávania?

Nový rad výrobkov Pure Algue značky Yves Rocher má antioxidačné a okysličujúce vlastnosti špeciálne prispôsobené pleti, ktorej chýba hydratácia. Experti na výskum sa pri jeho tvorbe inšpirovali čistiacou silou oceánu. Ako účinnú látku produktov vybrali mikroriasy Tetraselmis, morské rastlinky pestované na pobreží Bretónska s neobyčajnými schopnosťami v boji proti negatívnym vplyvom a starnutiu pleti.

https://www.instagram.com/p/CPnfd5trX1C/

V rámci testovania sme si odskúšali 5 produktov – Odličovacie želé 3 v 1, Svieži čistiaci gél, Okysličujúcu čistiacu penu, Rozjasňujúci peeling pre sviežu pleť a Okysličujúcu hydratačnú masku. Čím nás možnosť otestovať tieto produkty oslovila najviac?

Veľmi ma oslovila novinka od Yves Rocher na čistenie a hydratáciu pleti, nakoľko moja pleť je suchá, dehydratovaná a pôsobila unavene. Navyše, v kozmetických prípravkoch veľmi obľubujem výťažky z morských rias, aj preto ma hneď možnosť testovania oslovila. (Viki)

Často používam sprchové gély od Yves Rocher, ktoré máme s manželom veľmi radi. A keďže ma aj dámska kozmetika zaujíma, chcela som vykúšať aj tento rad, ktorý je na prírodnej báze. (Saška)

Mám rada produkty Yves Rocher, no mám veľmi citlivú pleť. Ostatné značky mi väčšinou nerobili dobre, spôsobovali začervenanie. Bola som preto zvedavá, ako zareagujem na túto radu. (Miška)

Chcem dosiahnuť zlepšenie súčasného stavu pokožky tváre. (Saška)

Lebo mam suchú pleť a vyskúšala som mnoho prípravkov. (Mirka)

Všetky testerky potvrdzujú, že pri pravidelnom používaní (cca 2x za deň – ráno a večer) zaznamenali zlepšenie stavu pleti už do 7 dní od začiatku používania.

Za najlepšie spomedzi testovaných produktov zvolili Odličovacie želé 3v1 a Svieži čistiaci gél.

A pomohli im teda produkty vyriešiť ich problém?

Hebká, žiarivá pleť, lepšia hydratácia aj elasticita

Som nesmierne spokojná s touto radou, moja pleť je hebká, jemná, hydratovaná. (Katka)

Produkty z rady Pure Algue mi príjemne pleť osviežujú, skvelo zhydratujú a dodávajú elasticitu a jas mojej pokožke. Zároveň je moja pleť čistejšia, jemnejšia a pôsobí mladšie a zdravšie. (Viki)

Produkty sú veľmi príjemné, jemne chladivé, pokožka je po nich vláčna. Pomohli mi najmä prípravky na odličovanie. Keďže mám citlivé oči a rada sa líčim takmer každý deň, chcela som nájsť niečo, s čím by som si oči nemusela „drhnúť“ a neštípali by ma, čo sa aj podarilo. (Saška)

Po použití je moja pleť viac hydratovaná, jemná, vôbec nie je začervenaná a celkovo viac žiari. Produkty sú veľmi príjemneé na pokožku a je radosť ich používať. (Miška)

Značka opäť nesklamala a priniesla na trh rad, ktorý splní, čo sľubuje. 100% našich testeriek odporúča odskúšané produkty svojim kamarátkam a blízkym a rad Pure Algue si získal pevné miesto v ich skincare rutine.

Mohlo by vás zaujímať Účinný bojovník proti vráskam? Kolagénové fit tyčinky

 

Táto rada predbehla moje očakávania. Moja plet dostala to čo potrebovala. Je na dotyk jemná hodvábna čistá. Vyborne konzistencie produktov krásne vône. Je to topka. (Katka)

Produktový rad Yves Rocher určite odporúčam. Pleť je svieža, čistá a pokožka je tiež krásne vypnutá. S produktami sa skvele a ľahko odličuje. (Saška)

Čistiaci gél je veľmi príjemný na pokožku, nedráždi, má príjemnú vôňu a konzistenciu. Pena bola veľkým prekvapením, najradšej by som si ju natierala stále. Rovnako zasa jemný tvárový peeling zjemnil pokožku ešte o niečo viac. Po maske cítim, že moja pokožka je hydratovanejšia, napnutejšia a rozžiarená. Určite celý rad odporúčam všetkými desiatimi, som rpíjemne prekvapená. Yver Rocher nesklamal, aj pri mojej problematickej pleti si vedel dať rady! (Miška)

Vynikajúce kvalitné produkty s viditeľným účinkom. (Dominika)

Odporúčam tieto vysoko hydratačné produkty všetkým, ktorí to v tomto letnom a slnečnom dní potrebujú alebo na to zabudaju. (Janka)

https://www.instagram.com/p/CPf3dsGr5ig/

Ak sa chcete o značke Yves Rocher, jej filozofii či posolstve dozvedieť viac, prečítajte si TENTO ROZHOVOR.

Zaujalo vás toto testovanie a chceli by ste byť súčasťou nejakého ďalšieho? Tak sledujte našu stránku www.akcnezeny.sk časť Marketing – Testujeme a možno práve vy budete ďalšou šťastnou testerkou, ktorá si na vlastnej koži zadarmo odskúša prvotriedne produkty.

Prečítajte si tiež Poznáme najprelomovejšie produkty proti vráskam. Už ste ich vyskúšali?

žiadne príspevky na zobrazenie