Toto je 10 najnavštevovanejších miest na svete s najobľúbenejšími hotelmi

0
Toto je 10 najnavštevovanejších miest na svete s najobľúbenejšími hotelmi
pixabay.com

Pozrite sa, ktoré mestá majú najviac hotelov s nadšenými recenziami na TripAdvisore.

TripAdvisor sa stal základným zdrojom pre medzinárodných cestovateľov, ktorí sa pri plánovaní dovolenky spoliehajú na recenzie ostatných, aby si zarezervovali všetko od hotelov po aktivity a nezabudnuteľné jedlá v reštauráciách.

Keď používatelia cestovateľského webu niečo naozaj milujú, udelia tomu vytúžené 5-hviezdičkové hodnotenie – čo nie je ľahké dosiahnuť. Vo všeobecnosti hodnotitelia berú do úvahy všetko od celkového zákazníckeho servisu a kvality potravín až po dizajn a hygienické postupy. To je dôvod, prečo len malé percento hotelov, rezortov a iných ubytovaní má najvyššie hodnotenie.

Nová štúdia s láskavým dovolením money.co.uk analyzovala všetky recenzie TripAdvisor, aby zistila, ktoré mestá na celom svete sa pýšia najväčším počtom hotelov s 5-hviezdičkovými recenziami. Tu je top 10 miest s najobľúbenejšími pobytmi podľa zistení.

10. Viedeň, Rakúsko

Viedeň v Rakúsku je podľa prieskumu money.co.uk plná vysoko hodnotených hotelov. Z celkového počtu 1 116 hodnotení získalo 56 zariadení – alebo 5 percent všetkých hotelov vo Viedni – perfektné 5-hviezdičkové hodnotenie.

pixabay.com

9. Dubaj, Spojené arabské emiráty

Nie je prekvapením, že Dubaj má jedny z najlepších hotelov na svete. Podľa prieskumu 88 z 1 632 hotelov v meste (AKA viac ako 5 percent) získalo perfektné skóre od návštevníkov.

8. Istanbul, Turecko

Ak hľadáte 5-hviezdičkové ubytovanie v Turecku, určite sa ubytujte v Istanbule. Najväčšie mesto krajiny sa môže pochváliť hotelmi s najvyšším hodnotením v krajine. Tristojedenásť z 5 660 nehnuteľností získalo na TripAdvisore 5-hviezdičkové hodnotenie.

pixabay.com

7. Miláno, Taliansko

Pokiaľ ide o krajiny, Taliansko má podľa prieskumu najvyššiu koncentráciu ubytovania na najvyššej úrovni, pričom na zozname sú tri rôzne mestá. Viac ako 6 percent z 964 hotelov v Miláne, hlavnom meste módy, získalo 5-hviezdičkové hodnotenie.

6. Rím, Taliansko

Čo je ďalej na zozname top miest s najobľúbenejšími hotelmi na svete? Rím. Talianske hlavné mesto (a domov Vatikánu) má na výber neuveriteľných 7 924 hotelov – najviac na tomto zozname. Z nich je 503, teda 6,35 percenta hodných 5 hviezdičiek.

pixabay.com

5. Florencia, Taliansko

Florencia, hlavné mesto talianskeho regiónu Toskánsko, sa podľa prieskumu môže pochváliť najlepšími hotelmi v celej krajine. S 1 874 opýtanými hotelmi, 6,51 percenta alebo 122, získalo najvyššiu cenu TripAdvisoru s 5-hviezdičkovým hodnotením.

4. Kyoto, Japonsko

Najlepšie hotely v Japonsku nie sú podľa cestovateľov v Tokiu. Mesto Kjóto má skôr najobľúbenejšie hotely so 7,05 percentami z 1 858 hotelov, ktoré získavajú perfektné päťhviezdičkové hodnotenie.

Ktoré krajiny sveta sú najzdravšie?

pixabay.com

3. Rhodos, Grécko

Vydajte sa na grécke ostrovy za prvotriednym ubytovaním. Z celkového počtu 1 323 hotelov v meste Rhodos udelili cestovatelia päť hviezdičiek na TripAdvisore 7,41 percenta. V tom istom prieskume sa mesto umiestnilo na celkovom šiestom mieste z desiatich a získalo najvyššie ocenenia za nočný život, pričom 37,2 percenta miest nočného života tiež získalo najlepšie hodnotenia.

2. Atény, Grécko

Pre najlepšie hotely v Grécku si rezervujte výlet do Atén. Podľa prieskumu má mesto druhý najvyšší počet 5-hviezdičkových hodnotených hotelov na svete, pričom 11,84 % hotelov považujú cestovatelia za dokonalé. Atény sa tiež umiestnili na druhom mieste pre svoj nočný život a podľa prieskumu sú celkovo najvyššie hodnoteným mestom na svete.

pixabay.com

1. Los Angeles, Spojené štáty americké

Verte tomu alebo nie, Los Angeles, Kalifornia – jediné mesto v Spojených štátoch, ktoré sa dostalo na tento zoznam – si odnieslo najvyššie ocenenie za to, že má najviac 5-hviezdičkových hotelov na svete. Podľa prieskumu z 954 hotelov 161 (alebo 16,9 %) získalo perfektné hodnotenie na TripAdvisore.

Zdroj: bestlifeonline.com, foto: pixabay.com

žiadne príspevky na zobrazenie