Veľké prekvapenie na OTO-vi: Je to vonku, toto ste zrejme o Adele Vinczeovej ani netušili!

0
Veľké prekvapenie na OTO-vi: Je to vonku, toto ste zrejme o Adele Vinczeovej ani netušili!
Adela Vinczeova

Dlho očakávaný veľký deň odovzdávania prestížnych cien Osobnosť televíznej obrazovky je za nami, no čo môžeme s istotou napísať, pikošky zo sveta OTA sú ešte stále pred nami. A jednu z nich vám dnes i ponúkame! Bude sa týkať jednej z najobľúbenejších tvári nášho šoubiznisu. Ženy, ktorá svojím nielen moderátorským talentom, ale najmä nekonečným humorom, nás už dlhé roky baví na televíznych obrazovkách. Áno, reč je o Adele Vinczeovej.

Dojímavý, vtipný a miestami rozpačitý večer. Presne taký bol 15. ročník projektu Osobnosť televíznej obrazovky pod moderátorskou taktovkou v tom čase Adely Banášovej, dnes už Vinczeovej a Mateja „Sajfu“ Cifru.

A práve ročník 2015 sa stal historickým, čo mnohí zrejme ani vôbec netušili. Adela vo svojej kariére predbehla doterajšiu rekordmanku herečku Zdenu Studenkovú! Podarilo sa jej získať v kategórii Moderátor/ka TV programov hneď trinásť ocenení a päťkrát získala ocenenie Absolútny OTO. A čo tohtoročný ročník? Nuž, ani ten sa nezaobišiel bez sošky pre Adelu. A tak si táto moderátorská diva môže pripísať na účet ďalšieho OTA a opäť titul rekordmanov.

https://www.instagram.com/p/CExP0k6hLBX/

Vinczeovú si mnohí pamätáme najmä v účinkovaní v obľúbenej hudobnej Chart Show či moderovaní Fun rádia po boku ďalšieho špičkového moderátora a spíkra Mateja Cifru. Tam nám dokázala, prečo ju milujeme a prečo sa bezpochyby radí medzi najlepších moderátorov v našom šoubiznise vôbec! Okrem iného, za reč stojí i pripomenutie, že nikdy pre ňu vzhľad nebol natoľko prvoradým, čím sa stala obrovskou inšpiráciou pre nás ženy. Už od momentu, kedy prvýkrát vtedy ešte Adela Banášová vstúpila do sveta šoubiznisu ako moderátorka, mnoho ľudí jej odporúčalo podstúpiť korekciu nosa. Nikdy nič také nepodstúpila. Ostala sama sebou a dnes? Dnes si aj vďaka tomu vybudovala silné „moderátorské“ impérium. Tak čo, ste aj vy jej fanúšikom?

Prečítajte si aj článok Najväčšie zvláštnosti o celebritách

žiadne príspevky na zobrazenie