Vidíme sa spoločne už tento štvrtok, dámy?

0
Vidíme sa spoločne už tento štvrtok, dámy?
Pripravili sme pre vás pred letom klubový plán až do decembra 2022. Chcete vedieť, čo všetko nás spoločne čaká? Ak máte chuť na pravidelnú podporu, vzdelávanie, networking a nové spolupráce, je čas pridať sa do nášho klubu. 
V lete treba oddychovať. Aj oddych však môže byť aktívnym časom, vďaka ktorému prídete na nové myšlienky, inšpirácie a plány. My plánujeme neustále tak, aby nás žiadne vonkajšie „obmedzenia“ skutočne nespútali. Svoje pomyselné hranice si vytvárame my sami.

3. klubové stretnutie

Tretie a zároveň prvé letné klubové stretnutie bude aj o vašich priateľkách

Ako členka nášho klubu máte možnosť prizvať si na stretnutie dve kamarátky. Ak v našom klube ešte nie ste, pridať sa môžete priamo tu. Vaše klubové členstvo je vždy platné na celých 12 mesiacov. To znamená, že kedykoľvek počas kalendárneho roka sa pridáte, je to v poriadku.

Čo nás čaká už vo štvrtok?

  • Predstavíme si naše nové členky a spoločné nápady
  • Podelíme sa s vami o náš klubový plán až do decembra 2022
  • Predstavíme vám aj nášho nového partnera klubu
  • Nazdieľame si, aké máte plány v podnikaní vy do konca kalendárneho roka
  • Povieme si viac o vašom biznis pláne

Nezabudnite na to, že každá členka si môže pozvať dve svoje kamarátky na naše stretnutie zdarma. Všetky výhody klubového členstvá nájdete aj v tejto sekcii. 

Ak ešte nie ste členky a chceli by ste sa k nám pridať, registrujte sa do klubu tu: https://klub.akcnezeny.sk/registracia/. 
Tešíme sa na vás!
Martina a Mirka

žiadne príspevky na zobrazenie