Viera Ayisi: Pri pravidelnej práci so svojím vnútrom vidíme krásne zmeny

1
Viera Ayisi: Pri pravidelnej práci so svojím vnútrom vidíme krásne zmeny

Vierka Ayisi (32 r.) je talentovaná žena, plná energie. Je zakladateľkou INSPIRIT AGENCY & konceptu INSPIRIT WOMAN.​ Venuje sa výučbe jogy, meditácií, zvukoterapie. Jej úprimnosť, transparentnosť a bohaté skúsenosti dodávajú jej hodinám jedinečnú autenticitu, energiu a dôveryhodnosť.

Taktiež organizuje prednášky, podujatia a pobyty zamerané na zdravý životný štýl, rozvoj a prehlbovanie poznania seba. V rámci svojich workshopov prednáša a organizuje ženské diskusné kruhy na témy vnútornej radosti, harmónie a sily. Miluje cestovanie a prírodu a život si nevie predstaviť bez rodiny a lásky. V rozhovore pre akčné ženy nám prezradila:

  • čo sú synchronizačné meditácie,
  • čo všetko dokážu vedomé myšlienky,
  • prečo je dôležité plnenie si svojich snov a plánov,
  • ako jej učaroval Singapur a Thajsko.

Aký je Fredy Ayisi otec?

Je to pre mňa úžasný človek, veľký vzor a rodič. Skvelý učiteľ, tréner, motivátor a človek plný radosti a dobrej energie. Som veľmi vďačná obom mojim rodičom za podklady úžasnych životných princípov a myšlienkových smerov, ktoré vo mne upevnili.

Na konferencii Pre zdravie ženy budete viesť synchronizačnú meditáciu. Viete priblížiť, o čo ide?

Každý z nás túži uskutočniť svoje sny, vízie a ciele vo svojom každodennom živote. Či už sa chceme cítiť mierumilovne, celistvo a šťastne alebo chceme dosiahnuť svoje vysnívané pracovné ciele a ideálne partnerské a rodinné vzťahy. Či sa chceme ozdraviť na fyzickej a emocionálnej úrovni alebo hľadáme istejšie finančné zabezpečenie. Synchronizáciou nášho srdca a mysle, počas meditácie, vedome preciťujeme taký stav, akoby sme už prežívali, preciťovali a dosiahli to, po čom v súčasnosti túžime, ešte predtým ako sa to v našom živote objaví.

Správnymi technikami vedených afirmácií, meditácie a vizualizácie sa učíme otvárať s a prijatiu všetkých krásnych a nových životných možností a príležitosti, ktoré si vo svojom živote prajeme mať. Vedomými, pozitívnymi myšlienkami a šťastnými, láskyplnými a vďačnými emóciami, prenastavujeme svoje vnútorne rozpoloženie a stav bytia a teda sami seba nanovo učíme, ako robiť lepšie rozhodnutia, ako lepšie reagovať a ako sa lepšie cítiť.

Máte skúsenosti, že ľuďom sa po absolvovaní synchronizačných meditácií podarilo niečo zmeniť, resp. zlepšiť v ich živote?

Áno, pri pravidelnej práci so svojím vnútrom vidíme krásne zmeny vo svojom rozpoložení a aj v rôznych situáciách, príležitostiach a možnostiach, ktoré sa nám zrazu v živote objavujú. A aj my sami začneme inklinovať k prospešnejšim, zdravším a šťastnejším rozhodnutiam. Dôležité je však pravidelné opakovanie.

V podstate čokoľvek čo sa chceme naučiť, preučiť alebo zdokonaliť, musíme pravidelne znovu a znovu opakovať tou správnou technikou. A takisto je to aj s našou podvedomou mysľou a našim vnútorným rozpoložením.

Vierka je ambasádorkou podujatia Pre zdravie ženy, chcete sa pridať aj vy? Dnes je posledný deň na registráciu!

Viete si predstaviť, že by ste robili niečo iné ako to čomu sa venujete teraz?

V tomto bode života som už pevne presvedčená o svojom životnom poslaní a zámeroch. Moja práca a kreativita je presne odzrkadlením toho, čo cítim, že mám v živote robiť a kam sa mám uberať. Samozrejme, hranice mojich schopností, nápadov a učenia sa sú neobmedzené. Ja sa teším, ktorým smerom sa budem vďaka posúvať vďaka mojej práci a vzdelávaniu sa.

Organizujete pobyty v Thajsku, Dubaji, Abu Dhabi, Maroku…Hlásia sa naň aj ľudia, ktorí jogu nikdy predtým necvičili a chcú ju vyskúšať?

Veľmi rada sa delím o krásne zážitky a úžasné miesta s pozitívnymi ľuďmi, ktorí milujú nádhernú prírodu, rozmanitú kultúru, jogu a cestovanie. Navštevujeme naozaj kúzelné miesta tohto sveta a program pobytov je rozmanitý. Máme pravidelné cvičenie jogy, zaujímavé prednášky, diskusie, ozdravujúce meditácie. Všetko v obklopení krásneho a upokojujúceho prostredia, výlety, pláže, zábava, ale aj čas pre seba. A všetko je zvládnuteľné aj pre úplných začiatočníkov, ktorý jogu nikdy necvičili.

Na čo by žena nemala zabúdať v starostlivosti o seba?

Na splnenie si svojich snov a prianí.

https://www.instagram.com/vierka_ayisi/

Kde si dobíjate baterky vy?

Snažím sa vždy mať v čo najväčšej rovnováhe čas, ktorý venujem sebe a čas, ktorý venujem mojim blízkym a svojej práci. Ale najkrajšie dobitie bateriek je pre mňa pobyt v prírode. Ideálne niekde na ostrove v obklopení tropickej prírody.

Čo plánujete v súkromnom živote? Kde sa vidíte o 10 rokov?

Plánujem pokoj, mier, spokojnosť a radosť. Rodinu, deti a milujúcich ľudí okolo seba.

Ambasádorky sa zhodnú – konferencia je akčná jazda pre všetky ženy!

Ako zmenil covid vašu prácu? Nepretavila sa celá do online prostredia?

Ja osobne si myslím, že toto obdobie zmenilo veľmi veľa. Niekoľko aktivít, ľudí a spoluprác sa mi v živote eliminovalo, hlavne tie, o ktorých som podvedome vždy tak nejak vedela, že trvácne nebudú. A naopak, vykryštalizovali sa úplne nové smery, nápady, možnosti a skvelí ľudia. Totálne sa rozšírili nové príležitosti práce online.

Hoci mnohokrát to boli náročné chvíle so zopár oškreniami na ceste vo veľmi nepoznanom období a situáciách, finálne ma posledný rok a pol potlačil neskutočne vpred. Aj pracovne aj osobnostne. A som veľmi hrdá na tento pokrok.

Aké miesto na svete vám najviac učarovalo?

Thajsko a Singapur. A aj keď som toho za svoj život precestovala naozaj veľmi veľa, srdce ma stále ťahá objavovať viac (úsmev).

Foto: archív V. A.

žiadne príspevky na zobrazenie