Výzva na testovanie kolagénových tyčiniek slovenskej výroby

1
Výzva na testovanie kolagénových tyčiniek slovenskej výroby

HAPPYLIFE je slovenský výrobca netradičných výrobkov tradičných chutí – vyrábajú jedinečné produkty z tých najkvalitnejších prírodných ingrediencií a zároveň sú distribútorom širokého portfólia produktov zdravej výživy na Slovensku. Ich primárnym cieľom je pripravovať dobroty z čistých zdrojov, ktoré môže jesť každý – bez gluténu, laktózy, pridaného cukru, alergénov či konzervantov, a tiež vytvárať receptúry tak, aby harmónia chutí a prínos pre telo boli v rovnováhe.

Hľadáme 30 testeriek, ktoré spolu s nami ochutnajú kolagénové kokosové tyčinky značky HAPPYLIFE v 3 príchutiach – čučoriedka, jahoda a malina. Mali by to byť ženy, ktoré:

  • vedú aktívny život,
  • sa zaujímajú o zdravý životný štýl,
  • dbajú o vyváženú stravu,
  • majú potravinové alergie alebo intolerancie,
  • snažia sa dopĺňať si kolagén,
  • radi podporujú slovenský trh a nakupujú výrobky slovenskej výroby,
  • hľadajú zdravšie alternatívy sladkostí,
  • radi skúšajú nové veci a nezvyčajné dobroty.

Každá z vás získa 3 ks kolagénových tyčiniek HAPPYLIFE (jahoda, malina, čučoriedka) úplne ZADARMO. Vašou jedinou úlohou bude vyplniť dotazník PRED a PO testovaní a dať nám spätnú väzbu, ako vám tyčinky chutili.

Výrobný riaditeľ a konateľ spoločnosti Ing. Peter Malgot hovorí: „Bežný deň ženy v dnešnom uponáhľanom svete je ako maratón športovca, bežiaceho cez prekážky. Povinnosti, stres a rad aktivít, ktoré potrebujú stihnúť. Čas a tvorba mi ukázali, že ženy sú náchylnejšie na kolísanie energie okolo 9 – 11 tej hodiny doobeda a často im „padá cukor“ v krvi, pri zvýšenom strese aj skôr. Od našich známych ochutnávačiek tyčiniek máme informácie, ktoré tyčinky schovávajú najčastejšie v svojich kabelkách: raw tyčinky slivková, malinová a ovocné kokosky.

Viac sa o značke dočítate v TOMTO rozhovore.

„Veľký úspech majú dnes kolagénové ovocné kokosové tyčinky. Ženy pre svoje zdravie a krásu robia oveľa viac ako muži a toto je jedna z nich: mať po ruke niečo bez farbív, konzervantov a pridaného cukru, čo im chutí a dodá energiu v momente, keď im dochádza. Nech sa páči, skúste si vybrať podľa svojej chuti z nášho výrobného portfólia aj vy svoju tyčinku akčnosti. Nech vám chutí.“

Teraz máte aj VY jedinečnú príležitosť vyskúšať tieto zdravé a živinami nabité tyčinky a to ÚPLNE ZADARMO.

Stačí sa prihlásiť prostredníctvom TOHTO DOTAZNÍKA.

kolagénové tyčinky HAPPYLIFE

A na čo sa môžete pri funkčných tyčinkách HAPPYLIFE tešiť?

  • lahodnú chuť
  • „čisté“ zloženie (tyčinky sú BEZ LEPKU, sladené len prírodným ryžovým sirupom)
  • poriadnu porciu kolagénu (až 5600mg kolagénu PEPTAN B® v jednom kuse).

 

žiadne príspevky na zobrazenie

1 komentár