Výzva na testovanie najnovšieho radu Elixir Botanique od Yves Rocher

1
Výzva na testovanie najnovšieho radu Elixir Botanique od Yves Rocher

Elixir Botanique pomáha pokožke navrátiť zdravie, žiarivosť, okysličuje ju a posilňuje, okrem toho však dodáva aj jedinečnú energiu a pocit opätovného spojenia s prírodou, ktoré mnohí stratili.  Tento rad v sebe nesie nový vedecký prístup v rastlinnej kozmetike: rastliny pôsobiace ako mocný nástroj, ktorý pomáha ľuďom k návratu k prírode. Táto myšlienka má svoje oprávnené miesto priamo v srdci ideológie značky Yves Rocher,” objasňuje Msika, riaditeľ pre inovácie a vývoj v Yves Rocher.

Viac sa o tomto výnimočnom rade dozviete v TOMTO ČLÁNKU.

Hľadáme 15 žien, ktoré získajú od firmy Yves Rocher tieto produkty na testovanie v hodnote viac ako 100 eur ÚPLNE ZADARMO. Konkrétne pôjde o 4 produkty: Posilňujúce a ochranné sérum, Dennú a nočnú regeneračnú starostlivosť a Rozjasňujúci roll on na okolie očí. Mali by to byť ženy, ktoré:

  • sa zaujímajú o kvalitnú kozmetiku šetrnú k životnému prostrediu,
  • pravidelne používajú produkty značky Yves Rocher,
  • prípadne túto značku ešte neskúšali a chceli by to zmeniť,
  • majú problém so suchou a dehydrovanou pleťou,
  • dbajú na kvalitnú starostlivosť o svoju pleť a chcú si obohatiť svoju skincare rutinu novými špičkovými produktami.

Každá z vás získa všetky vyššie uvedené produkty radu Elixir Botanique úplne zadarmo. Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní a dať nám spätnú väzbu, ako ste boli s týmito produktami spokojné.

V minulosti sme so značkou Yves Rocher už jedno testovanie absolvovali a ženy boli nadšené. Výsledok si môžete prečítať V TOMTO ČLÁNKU. Chcete byť tentokrát aj vy jednou z testeriek? Napíšte nám komentár, nech o vás vieme!

Zapojte sa prostredníctvom TOHTO DOTAZNÍKA.

 

žiadne príspevky na zobrazenie

1 komentár