Výzva na testovanie super štýlových legín, vhodných do gymu, kancelárie aj na rande

8
Výzva na testovanie super štýlových legín, vhodných do gymu, kancelárie aj na rande

Dnes je trh plný legín od výmyslu sveta, avšak len máloktoré spĺňajú to, po čom túži každá jedna z nás – prepojenie kvality, funkčnosti a oku lahodiaceho dizajnu. Už viac nemusíte hľadať, trendy legíny Athleeya sadnú každej jednej z vás a hodia sa takmer na každú príležitosť. Chcete si ich vyskúšať na vlastnej koži?

Hľadáme 5 z vás, ktoré s nami otestujete high waist legíny COFFE BREAKER v ľubovoľnej farbe od slovenskej značky Athleeya. Stačí, ak vyplníte TENTO DOTAZNÍK a možno sa šťastie usmeje práve na vás. :)

Niečo bližšie o značke

Všetky kúsky vytvorené štýlom „athleisure“ sú moderné, trendy a ľahko kombinovateľné s elegantnými aj športovými kúskami. „Hlavný materiál, z ktorého šijeme legíny a podprsenky, obsahuje vlákno LYCRA® XTRA LIFE™. Výnimočnosť lycry spočíva v tom, že dlhodobo udržiava tvar po nosení i praní a pôsobí ako druhá koža. Medzi jej silné vlastnosti patrí pružnosť, odolnosť, výborná krycia schopnosť. Lycra je príjemná na dotyk a na tele pôsobí ako druhá koža.“ objasňuje jedna zo zakladateliek.

Viac sa o značke dočítate tu: Slovenská značka Athleeya vyrába univerzálne šik oblečenie, ktoré sa hodí do fitka, práce aj na párty

V rámci TESTOVANIA s Akčnými ženami si budete môcť ZADARMO tieto legíny v hodnote 70€ vyskúšať a overiť si priamo v praxi, či spĺňajú to, čo sľubujú. Legíny s vysokým pásom potešia určite každú dámu. Na výber sú 4 šik farby – neprehliadnuteľná merlot, šik tmavomodrá, nadčasová nude a nesmrteľná čierna. Na výber sú v 4 veľkostiach (XS, S, M, L) a sadnú každému typu postavy. Tak čo, ktoré si vyberiete?

Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými ženami. Je pre nás dôležité, aby ste nám v dotazníku napísali, ako ste boli s týmto produktom spokojné.

Rovnako nás poteší aj váš komentár – prečo by ste chceli s nami testovať, priamo pod týmto článkom.

Zároveň od vás budeme požadovať napísanie recenzie priamo na stránku klienta, prípadne na portál heureka.sk

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Aké ženy hľadáme?

Ak spĺňate niektoré z nasledovných kritérií, môžete sa bez problémov prihlásiť do nášho testovania. Hľadáme ženy, ktoré:

  • vedú aktívny život,
  • rady a pravidelne cvičia,
  • zaujímajú sa o módu a rady sa pekne a štýlovo oblečú,
  • nemajú problém zdieľať svoju skúsenosť na svojich sociálnych sieťach a ochotne nám spravia originálne a pekné fotky či videá. :)

POZOR! Keďže nám ide o to, poukázať na univerzálnosť a všestrannosť týchto krásnych legín, chceme, aby ste nám ukázali rôzne typy outfitov, ktoré sa vám podarili s legínami vykúzliť. Buďte kreatívne, hrajte sa, kombinujte. Chceme vás vidieť! Myslíte si, že máte oko na dobré obliekanie a styling? Tak neváhajte a prihláste sa :)

Čo poviete, ako sa to podarilo našej redaktorke Dominike? Spravíte to lepšie? Chceme vás vidieť! :)

Zapojiť sa môžete JEDNODUCHÝM VYPLNENÍM DOTAZNÍKA.

Prečítajte si tiež Zbavte sa migrén, menštruačnej bolesti a svalových kŕčov. Ako? TAKTO!

 

žiadne príspevky na zobrazenie

8 KOMENTÁRE

  1. Athleeya sú okrem funkčnosti aj totálne sexi. A ktorá žena by nechcela vyzerať sexi aj pri športe ;)
    Chcela by som Athleeya otestovať aj pri vodných športoch ako sú wakeboarding, kiteboarding či paddle, pretože v tieto skoré jesenné dni už to na bikiny nie je.
    Vlastnosťou vlákna lycra by malo byť aj rýchle schnutie … uvidíme, otestujem :)

  2. Krásné, funkční sportovní oblečení s nádechem luxusu, vhodné i pro volné chvíle, kombinovatelné s módními kousky z mého šatníku a k tomu vypadat stylově během každodenního kolotoče mezi dětmi? Já říkám ANO!!! Díky za možnost testovat prvotřídní slovenský produkt také u nás v Čechách? Již delší dobu obdivuji barvy a materiály Vašich legín & slíbila jsem si že si jedny nadělím po druhém porodu až se vrátím na svou původní váhu. Tak už je to tady ??? ve správný čas. #excitedtotry #blessed

  3. Urcite by som leginy rada vyskusala, odtestovala, ci pri cviceni, v prirode, do prace, na prechadzke a hre s detmi…zaujimalo by ma, aku maju zivotnost, kvalitu, ako sa v nich budem citit, paci sa mi, ze maju vyssi pas, potom, ako sa daju kombinovat aj s inym oblecenim, lebo moda ma stale bavi, aj ked mam uz po 20=ke….???

  4. Rozhodne budem testovať životnosť ?, pretože denne cvičím,behám a na tanečné tréningy dcéry chodím tiež v legínach, pretože je to moderný klub a ja sa v legínach cítim najpohodlnejšie. Dominika načrtla fantastickú kombinovateľnosť, snáď mi ich neukradne dcéra, rockerka…

  5. Legíny od značky Athleeya ma zaujali hneď z viacero aspektov. Sú krásne, funkčné, slovenský výrobok a navyše s dizajnom, ktorý zaujme každú aktívnu ženu, skvelo vyzerajú na postave. Keďže som mamičkou, teraz už 3tt aj dvojnásobnou, mala by som tak skvelú motiváciu na cvičenie dostať sa aj vďaka nim späť do formy. Legíny sú univerzálnym a všestranným kúskom oblečenia a myslím, že by mali byť v šatníku každej akčnej mamy, ženy, ktorá vedie aktívny život a zároveň sa rada parádi. Potešila by som sa veľmi možnosti otestovať ich funkčnosť a kvalitu a navyše je to výrobok zo slovenskej dielne, to sa mi páči ešte viac a rada podporujem slovenských tvorcov. ☺️????

  6. Keď som pred pár dňami natrafila na značku Athleeya, moje srdce doslova podskočilo! Vizuálne má hneď zaujali ich krásne metalické legíny a keď som sa dozvedela, že sa jedná o „náš“ slovenský výrobok, bola som rada dvojnásobne! V tejto dobe by malo byť doslova zvykom podporiť čo najviac tvorcov práve od nás :) A tá inšpirácia z instagramu ako ich možno kombinovať a môcť si z práce odbehnúť rovno do fitka by bola na nezaplatenie. Veľmi rada by som vyskúšala klasickú čiernu vo veľkosti XS a priniesla na svet tiež také skvelé a pritom univerzálne outfity na každý deň :)